sparco7000 kullanıcısının son içeriği

1. sparco7000

Yardım Redmi Note 7 Ekran Yanığı Ve Delta Servis Süreci

Merhaba arkadaşlar, 2019 yılında almış olduğum redmi note 7 cihazımda ekran yanığı oluştuğu için delta servis garanti kapsamında ekran değişimi için göndermiş bulunmaktayım. Dün kargoladım ve bugün ellerine ulaştı hemen form açtılar. Devam eden süreci sizinle paylaşacağım. umarım tianma harici...
  2. sparco7000

Soru Programli açma sonrasi şifreyi girmeden hat baglantisi olmamasi

Merhaba arkadaslar. Gece 1 de programli kapanma ve sabah 6 da programli acma seklinde ayarladim telefonumu. Telefonum mi note 10 lite. Ancak telefon 6 da acildiktan sonra ellemedigim surece yani sifre vs. Girmedigim surece mobil baglanti yani herhangi bir hatta baglanti kuramiyor. Sifreyi...
  3. sparco7000

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Arkadaslar merhaba, romu twrp uzerinden temizleme islemlerini yaparak yukledim ancak artik uygulama bildirimlerinde ekran acilmiyor, neden boyle bir sorun olabilir bilgisi olan var mi acaba?
  4. sparco7000

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Yuklenen rom beta testi kullanicilari icinmis arkadaslar onun icin guncelleyiciden yuklemek istedigimde hata veriyor.
  5. sparco7000

Soru Miui10 sonrası ses tuşundan medya sesinin değişmesi

Merhaba hocam bu sorunla ilgili bir cozum bulabildiniz mi?
  6. sparco7000

Satış __SEFA__ Global Teknik Servis Ve İkinci El Cihaz Satışı

Sefa bey den dun aldigim redmi note 5 4/64 bugun elime ulasti ve hersey istedigim gibi. Tesekkur ederim, iyi satislar.
  7. sparco7000

Çözüldü Mi mix 2 durduruldu hatasi ve yeniden baslatma

Ödeme için kipaya onay verdim. 20 iş günü içerisinde ücret iadesi yapılacak. Konu çözülmüştür. İyi forumlar herkese.
  8. sparco7000

Dün kipadan arandım ve sorumlu arkadaş xiaomi ürünlerinin tedarik edildiği birkaç firma olduğunu bu firmalar ile yazışma yapıldığını 1 firma hariç diğerlerinin geri dönüş yaparak kendilerinden alınmadığını belirtti. Geri dönüş yapmayan firmaya, cihazın iadesini çarşamba günü yapacaklarını ve...
  9. sparco7000

Satış Mi mix 2 kılıf+cam ekran koruyucu+kamera lens koruyucu

Merhaba arkadaşlar, Mi mix 2 cihazım arızalandığı için ücret iadesi raporu çıktı ve koruyucu sıfır ürünleri elimde kaldı. Cam ekran koruyucu 2 adet 20 tl Çerçeveli cam ekran koruyucu 1 adet 15 tl Kamera lens koruyucu 1 adet 10 tl Şeffaf silikon kılıf 1 adet 10 tl Siyah silikon kılıf 1 adet 10...
  10. sparco7000

İade raporumu cuma günü aldım ve hemen antalya kipaya giderek gerekli işlemleri başlattım. Araya h.sonu girdiği için pzartesi muhtemelen sonlanacağını ve iade yapılacağını söylediler. İthalatçı firma ile iletişime geçerek oradan onay beklediklerini söylediler. Rica etsem @Delta Servis 1 süreci...
  11. sparco7000

Dün (10.10.2018) delta servisten aranarak cihazım için iade raporu hazırlandıklarını ve kargolayacaklarını belirttiler. Cihazımı kipadan aldığım için rapor elime ulaştıktan sonra kipa ile olan görüşmelerimi de buradan yazmaya devam edeceğim. Delta servis şuana kadar beni üzmedi. Teşekkür ederim.
  12. sparco7000

Teşekkür ederim bilgilendirme için, daha önce sorduğum soruları bu durumda tekrar sormak istiyorum. sitenizde yazan süreler içerisinde (10 iş günü) tamirat yapılamadığında eşdeğer cihaz temini yapacak mısınız veya 20 iş günü sonunda cihaz tamiratı yapılamaz ise talep ettiğim takdirde cihazı...
  13. sparco7000

Öngörülen teslim tarihi bugün olan cihazımın son durumu nedir? Eğer tamiratı yapılamıyorsa lütfen zaman kaybetmeden ücret iadesi raporu hazırlayınız. Bu kadar mağduriyet yeterli gibi görünüyor. Ve lütfen cihaz kalite kontrolden daha önce dediğim kontroller yapılmadan geçirilmesin, tamiratı...
  14. sparco7000

Kolay gelsin, cihazla ilgili bir gelişme var mıdır? Delta Servis Delta Servis 1 Delta Servis 2
  15. sparco7000

Tabiki sıralama şeklinde devam etmeli ancak benim sizden tek isteğim ürün kalite kontrol aşamasına geldiğinde bahsettiğim şekilde bir kalite kontrolden geçirilmesi. Eğer kalite kontrolden onay almıyorsa bana tekrar gönderilmeden sonuca ulaştırılması. Sonuç olarak bu cihaz benim elime geçiyor ve...
Üst Alt