Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar,
2019 yılında almış olduğum redmi note 7 cihazımda ekran yanığı oluştuğu için delta servis garanti kapsamında ekran değişimi için göndermiş bulunmaktayım. Dün kargoladım ve bugün ellerine ulaştı hemen form açtılar. Devam eden süreci sizinle paylaşacağım. umarım tianma harici...
Merhaba arkadaslar. Gece 1 de programli kapanma ve sabah 6 da programli acma seklinde ayarladim telefonumu. Telefonum mi note 10 lite. Ancak telefon 6 da acildiktan sonra ellemedigim surece yani sifre vs. Girmedigim surece mobil baglanti yani herhangi bir hatta baglanti kuramiyor. Sifreyi...
Arkadaslar merhaba, romu twrp uzerinden temizleme islemlerini yaparak yukledim ancak artik uygulama bildirimlerinde ekran acilmiyor, neden boyle bir sorun olabilir bilgisi olan var mi acaba?
Dün kipadan arandım ve sorumlu arkadaş xiaomi ürünlerinin tedarik edildiği birkaç firma olduğunu bu firmalar ile yazışma yapıldığını 1 firma hariç diğerlerinin geri dönüş yaparak kendilerinden alınmadığını belirtti. Geri dönüş yapmayan firmaya, cihazın iadesini çarşamba günü yapacaklarını ve...
Merhaba arkadaşlar,
Mi mix 2 cihazım arızalandığı için ücret iadesi raporu çıktı ve koruyucu sıfır ürünleri elimde kaldı.
Cam ekran koruyucu 2 adet 20 tl
Çerçeveli cam ekran koruyucu 1 adet 15 tl
Kamera lens koruyucu 1 adet 10 tl
Şeffaf silikon kılıf 1 adet 10 tl
Siyah silikon kılıf 1 adet 10...
İade raporumu cuma günü aldım ve hemen antalya kipaya giderek gerekli işlemleri başlattım. Araya h.sonu girdiği için pzartesi muhtemelen sonlanacağını ve iade yapılacağını söylediler. İthalatçı firma ile iletişime geçerek oradan onay beklediklerini söylediler. Rica etsem @Delta Servis 1 süreci...
Dün (10.10.2018) delta servisten aranarak cihazım için iade raporu hazırlandıklarını ve kargolayacaklarını belirttiler. Cihazımı kipadan aldığım için rapor elime ulaştıktan sonra kipa ile olan görüşmelerimi de buradan yazmaya devam edeceğim. Delta servis şuana kadar beni üzmedi. Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim bilgilendirme için, daha önce sorduğum soruları bu durumda tekrar sormak istiyorum.
sitenizde yazan süreler içerisinde (10 iş günü) tamirat yapılamadığında eşdeğer cihaz temini yapacak mısınız veya 20 iş günü sonunda cihaz tamiratı yapılamaz ise talep ettiğim takdirde cihazı...
Öngörülen teslim tarihi bugün olan cihazımın son durumu nedir? Eğer tamiratı yapılamıyorsa lütfen zaman kaybetmeden ücret iadesi raporu hazırlayınız. Bu kadar mağduriyet yeterli gibi görünüyor. Ve lütfen cihaz kalite kontrolden daha önce dediğim kontroller yapılmadan geçirilmesin, tamiratı...
Tabiki sıralama şeklinde devam etmeli ancak benim sizden tek isteğim ürün kalite kontrol aşamasına geldiğinde bahsettiğim şekilde bir kalite kontrolden geçirilmesi. Eğer kalite kontrolden onay almıyorsa bana tekrar gönderilmeden sonuca ulaştırılması. Sonuç olarak bu cihaz benim elime geçiyor ve...