sparceal kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru Server kayıtlı 14T Pro ROM

Evet, bootloader kildii açma, direnç ve server kayıt işlemlerinden sonra cihaz sıfırlanır.
  2. S

Hocam akıcılık konusunda ben bir sıkıntı yaşamadım, ve evet pil konusunda TW rom rusa göre çok daha iyi. Akıcılık sadece arada gelen masaüstünde klasöre gir çık yaptığımda 60hz olduğunu hissediyorum. Pil konusunda ise aynı kullanımda rus romda 50 falan kalırken tayvanda 60 küsür civarını...
  3. S

Hayır istediğiniz ROM'u yükleyebilirsiniz. Eğer düzgün bir işlem yapılmışsa sıkıntı olmayacaktır. Aynı zamanda ayarlardan ve tuş kombinasyonlarından da sıfırlama yapabilirsiniz. Bu arada Rus rom'u tavsiye etmiyorum. Şarj tüketimi gerçekten çok. Şu anda en stabili tayvan rom, öneririm.
  4. S

Çözüldü 14T Pro 120W şarj sorunu

Hocam adaptör orijinal değil, bir an önce değiştirin. Kutu çıkması arayın veya güvenilir kaynaklardan satın alın. Aman dikkat cihaza bile zarar verebilir. Hem de çok kötü kalite bir çakma hocam, çakmanın da çakması gibi duruyor. Mi.com veya teknosa mediamarkt gibi yerlerden almaya bakın...
  5. S

Soru Xiaomi 14T Pro Server Kayıtlı Cihaza ROM atmak IMEI Sıfırlar mı?

Hocam xiaomi telefon uygulaması olduğu için seri no çıkmıyor. Sadece 2 imei yazıyor o kadar. Bunu öğrenmenin başka yolu var mıdır? 1741952968 CIT menüsü üzerinden buldum hocam sorguladığımda Poco X3 NFC modeli olduğunu belirtiyor.
  6. S

Soru Xiaomi 14T Pro Server Kayıtlı Cihaza ROM atmak IMEI Sıfırlar mı?

Hayır herhangi bir IMEI uçma durumu olmaz. Server kayıtlı 14T Pro 12/512 kullanıyorum. Bootloader kapalı bir şekilde server kayıt yaptırdım. Zor da olsa kilit açmak için başvuru yaptım ve kilidi açtım. Kilit açılırken veya sonrasında herhangi bir IMEI uçması olmadı. Ayarlardan ve tuş...
  7. S

Soru MiFlash bu hatayı neden verir ?

Hocam kesinlikle size katılıyorum. Her gün aynı kullanımı yapıyorum iş yerinde. Global rom ile 55, rus ile 50 ve tayvan ile 67 batarya yüzdem kaldı. Her gün stabil olarak tüm uygulamaları aynı oranda kullanmasam bile bu kadar fark bence enteresan. Ki bugün taiwan romun bir de ilk günüydü. Dün...
  8. S

Soru MiFlash bu hatayı neden verir ?

Hocam o hata değil aslında. Sadece program rom yüklerken bootloader kildini de kapatmaya yönelik hazırlanmış, indirdiğimiz her rom dosyasında bunun için kodlar var. E bizde haliyle bootloader kapatmadığımız için program bunu bir eksik olarak görüyor ve hata sayıyor. Eğer clean all & lock...
  9. S

Yardım 14t pro bootloader kilidi açma

Hocam 2 hafta yine hiç bir şey. Aralık 26'sından beri denedim. 1600 küsür günlük mi hesabı olmasına rağmen hatalar üstüne hatalar, hep ileriki tarihe attı. Mi hesabı 30 günlük olduğu gibi cihazda da 30 gün kullanmanız lazım. 19:00 değil, 18:59:59'da saat kaç yazan siteden bakıp öyle başvurmanız...
  10. S

Soru 14t pro ram

O RAM değil, 512+16 GB depolama alanı olarak gözüküyor. Cihazın depolama alanı azaldığında galiba işe yarıyor. Tam olarak ne olduğuna dair bir bilgim yok. RAM miktarınızı telefon hakkına, daha sonra detaylı bilgi ve özellikler sekmesinden görebilirsiniz. Anladığım kadarı ile UFS teknolojisinin...
  11. S

Oyun Grand Theft Auto : San Andreas Android 90/120 FPS Unlock [MOD, APK]

Hocam elimde başka dosya yok, Türkçe yama evet ne yazık ki kurulamıyor. Fakat GTA SA son sürümünü play store üzerinden indirip kurduğumda fps limiterı aç kapa yaptığınızda 60 fps oluyor oyun. Belki bir nebze işinize yarar. 1740128259 İnanın hiç bir bilgim yok hocam.
  12. S

Yardım Xiaomi 14T Pro Direnç ve IMEI

Tabiki hocam ne demek, direkt Amazondan aldığınız kutulu garantili faturalı bir ürünü hiç bir şekilde ellemenize gerek yok. Xiaomi artık Türkiye'de hizmet veren bir marka. Elektronik üründe genelde satıcıların bilindik olmasına dikkat edin, Özellikle Amazondan ürün alırsanız Satıcısı Amazon...
  13. S

Yardım Hypros 2.x Bootloader kilidi açma

Hocam öncelikle nasıl açacağınızı söyleyemem ama ince tüyoları verebilirim. Çünkü diğer yollar ile nasıl açıyorlar bir bilgim yok. Öncelikle mi community üzerinde 19:00'da değil, 18:59:59'da tıklamanız lazım. İnanın dalga geçmiyorum. Tüm dünya üzerinde sadece günlük kota 2000 ve bu sayı anında...
  14. S

Yardım Xiaomi 14T Pro Direnç ve IMEI

Hocam Türkiye Garantili IMEI kayıtlı olan kutulu garantili faturalı üründe neden kayıt vs. uğraşacağınızı düşünüyorsunuz? Bunu düşünmenize sebep olan ana neden nedir? angel~~ Konuların çoğunda tartışılan direnç vb. işlemler kaçak cihazlar içindir. Yurtdışından vergisi ödenmeden geçirilen...
  15. S

Yardım Fake rom mu orijinal mi

Hocam T serileri CE logolu ve fake ROM olayı bildiğim kadarı ile yok. Olana da denk gelmedim. Ama cihazların geçmişlerini bilmediğimiz için aldığınız yer çok önemli. Şu anda 14T Pro cihazı Hyper OS 2.0 güncellemesini aldı. Halihazırda kullanmaktayım. UNNMIXM global ve orijinal yazılım. İçiniz...
Üst Alt