sparceal kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım İnstagram Onay Kodu Numaraya Gelmiyor.

Dostlar merhabalar, Başımda ilginç bir sorun var. Uzun süredir İnstagram kullanmıyordum. Yeni bir instagram hesabı açmak istedim fakat, e-mail ile kayıt olduktan sonra hesabı blokladılar ve klasik olarak numaramı ekleyip sms ile doğrulama yapmamı istediler. Kayıt PC üzerinden yapıldı. İşin...
  2. S

Yardım WI-FI Üzerinde İnstagram Video, Fotoğraf ve Yorumların Yüklenmemesi Sorunu Hk.

Arkadaşlar hepinize merhabalar.hi~~ Şu anda Xiaomi 13 lite kullanmaktayım. Cihazımdan çok memnunum. Akışkanlığı, hızı ve kamera kalitesi bana yetiyor. Fakat son 2-3 haftadır İnstagram uygulaması üzerinde wifi ağına bağlandığımda reels videoları başlıca olmak üzere, ardından yorumlar ve keşfet...
  3. S

Yardım Redmi Buds 3 Lite Açılmama Sorunu

Dostlar merhaba, Ürün yeni elimde ulaştı. Şarjı yoktur diye şarja taktım 1 saat kadar oldu kulaklık şarjda. Tüm jelatinlerini söktüm, kulaklıklar kutuda iken sadece beyaz ledleri sürekli olarak yanıyor. Kutudan çıkarınca ışıkları sönüyor ve başka hiç bir tepki yok kulaklıklardan. Kutu şarja...
  4. S

Soru Redmi Note 10 Pro Şarj Hakkında

Dostlar hepinize Merhaba, Bootlader kilidini açıp, imei repairi de bir hafta kadar önce yaptırdım. Cihaz global olan sweet versiyon. Kullanırken gerçekten memnun kaldığım cihazlardan. Madem repair yaptım, artık custom ROM kullanayım dedim ve AOSP alıştığım için biraz araştırma sonucu Evolution...
Üst Alt