spacemedia kullanıcısının son içeriği

1. spacemedia

Yardım Oneplus 8pro rom değişikliği.?

Merhaba arkadaşlar. Oneplus 8pro india versiyon telefonum var. Acaba global yada eu rom oxygen kurabilirmiyim.? İndia versiyonlu romda hiç kullanmadığım ve çalışmayan bulut depolama ve red cable clup uygulaması var. Eğer başka eu yada global rom kurulum sonrasında güncelleme alır mı.? Teşekkür...
  2. spacemedia

Yardım Ticwatch Pro 4g / Lte Bootlopta kaldı.

Arkadaşlar merhaba , ticwatch pro 4g/lte modeli akıllı saatim var. Saat çin versiyonu , sorunum şu ki ; saate xda sitesinden twrp yükleyip eu rom kurdum. Kolay olmadı ama başardım saat türkçe oldu. Wearos sistemine sahip bir saat. Daha sonra farklı bir rom için image dosyası halinde 3 tane...
  3. spacemedia

Soru Oneplus 8 pro sahtesi olabilir mi.?

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra yeniden merhaba.? Bir konuda bilgilerinizden faydalanmak istiyorum. Oneplus 8pro kullanıyorum. Telefon özellikleri kısmında Sd 865 işlemci 12 ram / 256 rom gibi özellikler yazıyor ama , cpu z gibi programlarda işlemci ismi farklı gözüküyor.? bu konuda uzman...
  4. spacemedia

Mod Mi Band 4 Türkçe - Kolay Kurulum (v65) Güncel

Daha da iyi olacaktır , modifiye edilmiş mifit server ına çoklu dil seçeneği geldiğinde çeviri hataları vs düzelmiş olacaktır.
  5. spacemedia

Mod Mi Band 4 Türkçe - Kolay Kurulum (v65) Güncel

Henüz sitede yayınlanmadı. Kendi kullandığım mb4 global sürüm. Bu sürümü kullanıp deneyen oldu mu.?
  6. spacemedia

Soru Mi Band 4 Türkçe dil ve karakter

1-2 hafta içinde türkçe custom firmware çıkacaktır kanaatindeyim.
  7. spacemedia

Soru mi band 2.3.0.6 bold font

arkadaşlar merhaba, geekdoing sitesinde mi band için 2.3.0.6 bold font için rendal kullanıcı isimli bir arkadaş firmware yayınlıyor. Türkçe ekleyecekmisiniz.? diye sordum 5 kişi istekte bulunursa yaparım gibi bir cevap yazmış. Konuyu bir incelemenizi öneririm. Firmware 2.3.0.6 | EN, CZ, SK...
  8. spacemedia

Sohbet Yüzsüzlüğün bu kadarı.

Gerekli ve olması gereken itiraz yapıldı. Uygulamanın forumda uzun süredir kullanılması ve bir çok üyenin faydalandığını düşünürsek ; acaba şöyle yapılabilir mi.? Sayın Ethnic hocamızın yaptığı uygulamanın forumda paylaşım tarihi ve faydalanan insanların yorumları vs.. gerekli birime referans...
  9. spacemedia

Sohbet Sohbet köşesi

Günaydın arkadaşlar. Sağlıklı huzurlu ve mutlu bir hafta sarmalasın hepimizi :)
  10. spacemedia

Soru Mi band 3 aramayı reddetmiyor

Bendeki band3 de aynı sorun oluyor ne yazık ki kesin bir çözümünü bulamadım. ama telefon kaynaklı olmadığını biliyorum. tekrar araştıracağım.
  11. spacemedia

Sohbet Sohbet köşesi

Her gelen gün'ün sağlık ve mutluluk getirmesi temennisi ile her kese günaydın :)
  12. spacemedia

Sohbet Film Meraklıları Buraya

Film konusunda zamanım kısıtlı olmasına rağmen en sevdiklerimi sıralayayım izninizle... 1 - Back to the Future (1-2-3 Trilogy) (1985 ) 2 - Jaws - 1 (1975) 3 - Schindler's List (1993) 4 - The Shawshank Redemption (1994 ) 5 - Le Professional (1981) 6 - Forrest Gump (1994 ) 7 -...
  13. spacemedia

Sohbet xiaomi maceram buraya kadarmış :(

Arkadaşlar mi8 telefonumdan ve xiaominin son kullanıcıya yönelik kısıtlamalarından soğuyarak, (tabiki bunda imei olayları ve bitmek bilmeyen güncellemedeki sorunların payı da büyük) xiaomi macerama noktayı koydum. Burada sizlerle olmak gerçekten daha değerli. Yine buralarda olacağım. Sevgi ve...
  14. spacemedia

Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

merhaba eu stable rom kullanıyorum. geçmeme değer mi nasıl sizce önerirmisiniz.? beğenmeyip tekrar dönebilirmiyim eu roma.? yüklerken twrp prosedürü hakkında bilgi verirmisiniz?
  15. spacemedia

Sohbet Sohbet köşesi

Cumartesi - Pazarın tatil olduğu , performansınızın düştüğünde "..sizi pasife çekeceğiz." kaygısının olmadığı sağlıklı mutlu günler dilerim. :)
Üst Alt