Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam tüm rom yüklemelerimde en az iki defa bu dediklerinizi yapıp öyle romu yüklüyorum ancak bı romda böyle bir sıkıntı ile karşılaştım hayırlsı bakalım böyle kullanmaya devam edeceğiz artık
Romu yükledim ama iki sorunum var birincisi dışarıdan APK dosyası indirdiğim zaman yükleyemiyorum bilinmeyen kaynaklardan ayarlar açılmıyor ikicisi tuş dokunma titreşimi sürekli devreye giriyor kapatıyorum ancak bir süre sonra yine tuşlara domunduğum zaman titreşim devreye girmiş oluyor...
reklam ve satın alma yamasında sorun yok sadece android yamalama çalışmıyor. android yamalayamayınca da moodlu google play yükleme işlemini gerçekleştiremiyorum.
lucky patcher uygulamasından android yamalama kısmına geldiğimde yazılımda odexli core.jar var diye bir uyarı veriyor ve üstte olan iki tane tik işaretlemeyi yapmıyor. magisk kullanarak yap dediğimde ise yine üstte bulunan iki tane tik işaretlenmiyor anlayacağınız android yamalama olıyını...
11.0.1.0 kararlı rom yükledim tüm bilgilerimin gitmesini göze alarak temiz bir kurulum yaptım ancak iki gün içerisinde üç defa telefon reset attı sebebi nedir bilmiyorum ama daha önce sıkıntısız kullandığım ve güncelleme gelmeyen üç farklı uygulamada telefon önce donup kaldı yaklaşık 10 saniye...
Bende bir şey sorayım o zaman note 7 kullanıyorum çakma imei var twrp den 11.0.5.0 global yükledim bir sıkıntı olmadı ancak mi rom yada eu roma geçiş yapmak istiyorum araştırdığıma göre sadece rom yüklemeye olmuyor firmware ve gapps da yüklemek gerekiyor herhalde bu şekilde bir yükleme yaparsak...
Herhangi bir güncelleme yapmadım ancak bu olaydan sonra twrp den telefonu formatladım sonra önce 11.0.4.0 global sürüm yükledim düzelmedi tekrar formatladım 11.0.5.0 global sürüm yükledim yine değişen bir şey olmadı.
redmi note 7 kullanıyorum yaklaşık 2 hafta kadar önce hava tabancası ile yaklaşık 20 cm mesafeden telefona hava tuttum temizlemek amacıyla, tam olarak bilmiyorum ama muhtemelen bu olaydan sonra telefon ile görüşme esnasında sesi dışarı verdiğmde benim sesim karşı tarafa gitmiyor. normal...
4 yıldır Turknet kullanıcısıyım on numara diyebilirim maksimum hız veriyorlar şu an 75 mbit kullanıyorum maximum alacağım hız 82 mbit 85 TL ödüyorum Türk Telekom tabiri caizse yıllardır bizi soymuş diyebilirim Türk net i şiddetle tavsiye ederim. 4 yıldır bir defa sıkıntı yaşadım oda alt yapı...