Sozudogru kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Kapanmayan bildirim

Sıfırladım şu anlık sıkıntı görünmüyor. Tekrar olursa yazarım hocam. Yardım ettiğiniz için teşekkür ederim 😊 Ayrıca konuyu yanlış açtıysam kusura bakmayın.
  2. S

Telefon şuan hyperos3 sürümünde. Dediklerinizi deneyeceğim. Hangi uygulamayı yüklendikten sonra reklam çıkmaya başladığını bilemiyorum. Sanırım son çare format atmak. Fabrika ayarlarına dönderdikten sonra bu sorunlar çözülür değil mi?
  3. S

Herhangi bir uygulamada iken ekrana bu geliyor. Klavye ayarlarına falan baktım ama dokunmatik klavye ayarı diye bişey göremedim. Bundan hariç virüs reklamı falan çıkıyor. Msa kapattım, ADB ile getapps uygulamasını kaldırdım yine de geliyor. Ekran görüntüsü almama izin vermiyor
  4. S

Sürekli bu bildirim geliyor. Google sesli yazma açıktı ben kapattım fakat yine de gelmeye devam ediyor. Bunu nasıl kapatabilirim yardım eder misiniz lütfen
  5. S

Yardım Saat görünümü

Arkadaşlar duvar kağıdını uyguladıktan sonra ekrandaki saat yazı tipi ince oluyor. Buradaki gibi kalın olması için ne yapmam lazım? Bilen biri yardımcı olursa sevinirim :)
  6. S

Yardım Bildirimi kapatamıyorum

Öncelikle konuyu yanlış açtıysam özür dilerim. Bildirim çubuğundan ve kilit ekranında YouTube, Spotify ve müzik uygulamasının bildirimini kapatamıyorum. Bunun çözümünü bilen var mı? Yardımcı olursanız sevinirim :)
  7. S

Yardım

Arkadaşlar geçenlerde bir arkadaşımız ses panelini değiştiren bir uygulama apk'sı vermişti bulamıyorum. Yardımcı olacak var mı?
  8. S

Yardım MicroG sorunu

Arkadaşlar iki gündür bu bildirim var. Bu durumu yaşayan var mı? Yardım ederseniz sevinirim
  9. S

Çözüldü Fastboot

Arkadaşlar telefon fastboot modunda kaldı hiçbişey yapamıyorum sanırım twrpden wipe data yaparken sistemide sildim. Nasıl düzeltirim bu sorunu?
Üst Alt