Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorunsuz olmadı hocam IMEI eski haline döndü ilk denememde NV hatasına düştü sonrasına aldı güncellemeyi
1733239900
Hocam birkaç gün oldu güncelleme geleli , muhtemelen format atacağım yine
Mi 14 Ultra ( Dirençli BL Kapalı ) Globalde gelen güncelleme sonrası fark ettiğim bazı sorunlar. ( Benim cihazımda sadece oluyor da olabilir )
- Whatsapp sohbet ekranında geri çıkmıyor aynı ekranda kalıyor.
- İnternet bankacılığından dekont göndermeye çalıştığımda dekontu whatsappa geitmiyor...
Hocam bende de aynısı oldu Wipe All Data yaptıktan sonra sıfırlanıp açıldı IMEI orjinale döndü sonra tekrardan güncelleme yapınca HyperOS 2.0 almış oldu.
Hocam WhatsApptan çıkmaya çalışırken ekranda kalıyor çıkmıyor bende şuana kadar farklı bir hata görmedim sizdede aynı sorun oldu mu WhatsApp kullanırken
Hocam ekran görüntüsü eklemeye çalışıyorum da hata veriyor Aİ hizmetlerde sistemi son sürüme güncelleyin yazıyor belki ben yapamamış olabilirim bakmaya devam ediyorum
Valla inanın cihaz açılmayıca çok tedirgin oldum güncellemeyi yapacağına ihtimalde vermiyordum, yedek cihaz yoksa mağdur olursunuz kısmı olarak karar sizindir cihaz reboot menüsünde tekrar tekrar yeniden başlayınca son çare denedim açılınca tekrar güncelleme yaptım zaten sıfırlandı olan oldu diye
Hayır Hayır şebeke sinyal kaybı da olmadı cihazı şebeke dahil aktif kullanıyorum sadece Wipe All Data yüzünden yedek alamadığım için dosyalarım silindi fotoğraflarım Google hesabımda kayıtlı olduğu için dert etmedim sadece uygulamaları kurmak için zaman harcadım şuan harici bir sorun göremiyorum...
Valla nasıl oldu bende anlamadım reis ama ilkinde NV hatasına geçince Wipe Data All işleminden sonra açıldı IMEI eski haline dönmüştü bir daha güncelleme dosyasını indirdim tekrar deneyince kurulumu yaptım sürüm görüntüsü ve kilit açma ile ilgili görüntüleri paylaşıyorum soracağın birşey varsa...