Soviet kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Mi9 Lite Ekran Problemi

Merhaba, Fotoğraflarda da göründüğü gibi, cihazın ekranında siyah beyaz ve mor efektler dışında hiçbir rengi göremiyorum. Bu sorun ekran mı yoksa anakart üzerindeki görüntü birimi kaynaklı mıdır? Herhangi bir test ile sorunun hangisinden kaynaklı olduğunu anlayabilir miyim? Ona göre yeni ekran...
  2. S

Yardım Mi 9 Lite Bootloader

Merhaba, Elimde bir adet MIUI12.5 Mi 9 Lite var, ancak cihazın bootloaderi kilitli ve içerisinde IMEI kaydı yok. Imei kaydı olmadığından sim kart ile bir internet erişimi yok, bu yüzden de Mi Account'a girip bootloader açamıyorum. Bunun çözüm yolu nedir? Bilgisi olan herhangi birisi var mı?
  3. S

Soru Mi 10T Pro Hakkında Genel Kanaatiniz

Merhabalar, İlerleyen günlerde ikinci el yurtdışı cihazı olan bir Mi 10T Pro almak istiyorum ancak forumda cihazın bazı kronik olduğu iddia edilen sorunlarını gördüm, işte bunlar arasında mikrofondaki cızırtı olayı baya yer bulmuş kendine forumda. Cihazı kullananlar kullanım süreçlerini ve...
  4. S

Yardım Note 7 Yakınlık Sensörü Plastiği

Merhabalar, Yakın zamanda Note 7 cihazımın ekranını değiştirdim ancak sanırım yakınlık sensörünün önünde bir plastik varmış ve sensörün efektif çalışmasında önemli bir etkenmiş. Bu plastiği muhtemelen ben kırık cam ve çerçeve ile çöpe atmış bulundum, temin edebileceğim bir yer yada yöntem var...
Üst Alt