soulless535 kullanıcısının son içeriği

1. soulless535

Sohbet Yeniden mi9 t pro

Eski mi9tprom çöp oldu, dayanamadım yenilenmiş olarak tekrar sipariş verdim. Root-rom olaylarına girermiyim bilmem ama xiaominin en efsane cihazı.
  2. soulless535

Yardım Redmi note 13 pro plus rom yükleme

K60 cihazımda da aynı durum mevcut. Direnç değişimi gerçekleştiği için kilit açılmıyor ve güncelleme almıyor. Kilit için uçuk bir meblağ istediler ama güncelleme için 150ye kadar yapanlar var. İmei silineceği için şimdilik yapmadım.
  3. soulless535

Yardım Uzaktan Bootloader kilidi açma

Geçenlerde k60 dirençli cihazım için server ile kilit açma ücretini sordum 85$ dediler 😂
  4. soulless535

Mod Mi 9T Pro Özel Filigran Mod (EU 11.0.5.0/11.0.8.0 Stabil) / Ottoman

11.0.8.0 Sürümü link ölü. Arşivde varsa yenileyebilir misiniz?
  5. soulless535

Sohbet Mi9T Pro Ortak Rom Satın Alma Konusu

Orj link yok mu? Mega indirtmiyor?
  6. soulless535

Ana Başlık Netgsm

Çalıştığım yerde şebekesinden de şikayetçi oldum operatörden 2 hafta önce netgsm geçtim. Değindiğiniz gibi volte ve vowifi hizmetleri henüz yok ve sesli konuşma kalitesi çok çok kötü. Tuşlu telefon ile konuşuyormuşsunuz gibi oluyor. Onun dışında sıkıntı görmedim. Şebeke çoğunluk 4g+ şeklinde hiç...
  7. soulless535

Yardım Fake Rom

K60 16-256 direncli aldım. Ne kilit açılıyor ve de güncellemelere izin var. Bunu hyperosa yükseltmenin yolu yok mu?
  8. soulless535

Tema Global Hyperos de ücretsiz tema Jiyan 3D

Evet ücretsizmiş 👍
  9. soulless535

Tema Global Hyperos de ücretsiz tema Jiyan 3D

Agit77 güzel temaları hep ücretli. Fontları güzel.
  10. soulless535

Yardım Redmi K60 kilit açma sorunu

Herkese esenlikler. K60 16ram 256rom aldım direncli tek sim kayıtlı ama kilidi kapalı. Sordum yetkili ile açılır dediler ama bunun olur yolu var mı acaba?
  11. soulless535

Rom HyperOS EU 1.0.3 Stabil (Kararlı) Mi 9T Pro / K20 Pro

orangefox ve diğer twrp lerle iki defa kurulum yaptım ikisinde de aynı sorunlar devam etti. depolama system tarafından tamamı kullanılıyormuş gibi full görünüyor. camera bile açılmıyor. dosya yöneticisi galeri vs harici depolama takın tarzı uyarı verip kapanıyor.sistem çok ağır çalışıyor ve...
  12. soulless535

HyperOS Xiaomi Redmi K60/ F5 Pro XiaomiEu Android HyperOS

Kullanıyorum ve hiçbir şebeke sorunu yaşamadım diyen yorumlara aldanarak aldım ve şehir şehrin birkaç km dışındaki fabrikada cihaz çekmiyordu 😂 Işık hızıyla sattım.
  13. soulless535

Sohbet Poco F5 Pro Kullanıcılar Kulübü

Beyler k60 alarak aranıza katıldım. Global rom yüklü ve cihaz kendini poco sanıyor. device info uygulaması ile baktığımda pil 5500 olması gerekirken 5160mah görünüyor. Global yazılım bu kadarını tanıyıp kullanıyor olabilir mi? Daha cihazı kullanma fırsatım olmadı. Türkçe Çin romu var mı? Modlu...
  14. soulless535

HyperOS Xiaomi 12 Lite (taoyao) XiaomiEU HyperOS

Yükledim hiçbir sorun çıkmadı.
Üst Alt