Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
K60 cihazımda da aynı durum mevcut. Direnç değişimi gerçekleştiği için kilit açılmıyor ve güncelleme almıyor. Kilit için uçuk bir meblağ istediler ama güncelleme için 150ye kadar yapanlar var. İmei silineceği için şimdilik yapmadım.
Çalıştığım yerde şebekesinden de şikayetçi oldum operatörden 2 hafta önce netgsm geçtim. Değindiğiniz gibi volte ve vowifi hizmetleri henüz yok ve sesli konuşma kalitesi çok çok kötü. Tuşlu telefon ile konuşuyormuşsunuz gibi oluyor. Onun dışında sıkıntı görmedim. Şebeke çoğunluk 4g+ şeklinde hiç...
Herkese esenlikler.
K60 16ram 256rom aldım direncli tek sim kayıtlı ama kilidi kapalı. Sordum yetkili ile açılır dediler ama bunun olur yolu var mı acaba?
orangefox ve diğer twrp lerle iki defa kurulum yaptım ikisinde de aynı sorunlar devam etti. depolama system tarafından tamamı kullanılıyormuş gibi full görünüyor. camera bile açılmıyor. dosya yöneticisi galeri vs harici depolama takın tarzı uyarı verip kapanıyor.sistem çok ağır çalışıyor ve...
Kullanıyorum ve hiçbir şebeke sorunu yaşamadım diyen yorumlara aldanarak aldım ve şehir şehrin birkaç km dışındaki fabrikada cihaz çekmiyordu 😂 Işık hızıyla sattım.
Beyler k60 alarak aranıza katıldım. Global rom yüklü ve cihaz kendini poco sanıyor. device info uygulaması ile baktığımda pil 5500 olması gerekirken 5160mah görünüyor. Global yazılım bu kadarını tanıyıp kullanıyor olabilir mi? Daha cihazı kullanma fırsatım olmadı. Türkçe Çin romu var mı? Modlu...