Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet arkadaşlar x3 modeli için en stabil rom hangisi poco launcher berbat arayüzde kasmalar oluyor takılmalar oluyor miuı launcher'li bir rom varmı eu rom yükleyecektim ondada poco launcher varmış bu cihazı normal redmi cihazlarına nasıl çevireceğiz aydınlatan olursa sevinirim şuan kullandığım...
Arkadaşlar bu hatayı veriyor %99 olunca süre falan vermiyor yazmıyor yani acaba süre verdi programmı göstermedi bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen🙏
1650113810
Arkadaşlar eu 12.5.2 romu dan 11.0.19 eu Roma geçtim parmak izi kayboldu parmak izini nasıl getirebilirim cihazi sıfırladım bussuru şey denedim olmadı bunu bilen bir arkadaş yokmu yaşayan vardır illaki MIUI 12 ye geçince parmak izi geldi fakat ben MIUI 11.0.19 romunu kullanmak istiyorum
Arkadaşlar en iyi oyun performansı veren cihaz performansını gölgelemeyen bir rom arayışındaydım miuı 11 geçiş yapmayı düşünüyorum kullanan varmı cevap bekliyorum sizlerden
arkadaşlar romdan memnunm ama oyun performansını beğenmedim desem yeridir pubg girdiğimde ekran kaydedicisini başlatıyorum başlatıktan sonra parmak hareketlerimi geç algılıyor oyun sanki ağır çekim modunda oyunu oynuyorum gibi geliyor ekran kaydedicisini açmadığımda sorun yok açınca oluyor...
Arkadaşlar birini aradığımda karşı tarafa sesim gitmiyor ama karşı tarafın geliyor 3 ay önce tam tersi oluyordu arada şimdi çok sık sesim gitmiyor hoporlöre alıp kapatınca sesim gidiyor anlamadım yazılımsal desem eu 12.5 stabil romdayım her romda oluyordu bu sorun büssürü denedim volte açmaya...
Arkadaşlar eu rom 12.08 geçtim şarj süresi güzel fakat ram kullanımı fazla geldi gibi bu eu romların hepsimi böyle aşağıya ekran resmi bırakıyorum lütfen sizde ekran resmi bırakın çok taktığım bir konu acaba 12.05 eu rom yüklesem yinemi ram kullanımı fazla olacak ?
Bu trabzonlunun paylaştığı twrp yükledim eu rom 12.08 yükledim cihaz açıldı magisk yükledim cihazı yeniden başlattığımda redmi yazısında kalıp resmi yazısında kalıp fastboota attı twrp açtım format data yapamadım hata veriyor ne yapmam lazım?
Kamera ağır çekime aldığımda yakınlaştırıyor android 9 da iken yakınlaştırmıyordu sanırım ve çektikten sonra videoyu açtığımda video donuyor ağır çekimi ayarladığım yerler bazen kare kare oynatıyor bazende hızlı olan yer donarak oynatıyor bu sorunu yaşıyan varmı sadece ağır çekimde karşılaştım...