Sorymen kullanıcısının son içeriği

1. Sorymen

Soru Mi 10T Pro Orijinal Batarya

Stock rom boş zaten ben eu çin romundan bahsediyorum
  2. Sorymen

Soru 11T Pro Hangi Rom'u Kurmalıyım?

Mi 10
  3. Sorymen

Yardım Poco x3 pro kamera çalışmıyor

Bazen çalışıyor bazen çalışmıyorsa yazılımsaldır fifty fifty ihtimallerinide göz ardı etmemek lazım cihazı formatlayın sorun devam ediyorsa donanımsal bişeydir
  4. Sorymen

Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

Twrp yüklü değilse fastboottan yüklerler bence iyi bişey
  5. Sorymen

Arkadaşın dediği gibi bilgisayarda da yükleniyor benim bilgisayarım olmadığından twrp ile yükledim
  6. Sorymen

14.03 gelmiş en son evet onu indireceksin hybrid yeni teknoloji ibaresi twrp kısmını seçin önce twrp yükleyin
  7. Sorymen

Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

Mi 10 daha iyi a13 miuı 14 ile adeta zehir oldu 1694604476 ....
  8. Sorymen

Mi firm sitesinde cihazını aratarak eu seçeneğini seçersen en son sürümü indirir kurarsın twrp şart twrp dosyasınıda aynı siteden bulup fastboot moduna alıp yüklersin basit işlem
  9. Sorymen

Eu 14.04 kalitedir pil sağlığım önemli derecede arttı 2 saat fazla ekran süresi aldım ve cihaz aşırı hızlandı uygulamalar çok hızlı açılıyor ram kullanımı çok çok iyi şarj optimizasyonu özelliği ile %80'den sonra şarj etmeyi durduruyor bu sadece geçmek için yeterli sebeb bence
  10. Sorymen

Soru Mi 10T Pro Orijinal Batarya

Bence eu miuı 14 sürümüne geçin 2 saat ekleniyor ekran sürenize çok başarılı ben bataryam bitik sanıyordum bu sürüme geçince anladım bataryam sağlam 5 saat zor gördüğüm telefonum artık oyun oynarken 7 saat veriyor 1694596637 En önemlisi pil bölümünde klasikleşmiş iPhone özelliği olan şarj...
  11. Sorymen

MIUI 14 Mi 10 miui 14

Miuı 14.04 eu sürümü widgetler çok tatlı ram kullanımı optimize edilmiş ve cihazda bariz hızlanma var uygulamalar çok hızlı açılıyor ve miuı 13 te 5 saati zor görürken bu yeni sürümle ekran süresi 7 saate kadar çıktı en beğendiğim sürüm şuanlık bu ufak tefek ingilizce kalan kısımlar var oda pek...
  12. Sorymen

MIUI 14 Mi 10 miui 14

Nasıl geçmeye değermi ben eu 13.08 sürümündeyim
  13. Sorymen

MIUI 14 Mi 10 miui 14

Şebekeye etkisi olurmu şebeke çekmeme sorunu yok ama 4g çift diş veya tek dişe düşünce internet çekmiyor
Üst Alt