Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bazen çalışıyor bazen çalışmıyorsa yazılımsaldır fifty fifty ihtimallerinide göz ardı etmemek lazım cihazı formatlayın sorun devam ediyorsa donanımsal bişeydir
Mi firm sitesinde cihazını aratarak eu seçeneğini seçersen en son sürümü indirir kurarsın twrp şart twrp dosyasınıda aynı siteden bulup fastboot moduna alıp yüklersin basit işlem
Eu 14.04 kalitedir pil sağlığım önemli derecede arttı 2 saat fazla ekran süresi aldım ve cihaz aşırı hızlandı uygulamalar çok hızlı açılıyor ram kullanımı çok çok iyi şarj optimizasyonu özelliği ile %80'den sonra şarj etmeyi durduruyor bu sadece geçmek için yeterli sebeb bence
Bence eu miuı 14 sürümüne geçin 2 saat ekleniyor ekran sürenize çok başarılı ben bataryam bitik sanıyordum bu sürüme geçince anladım bataryam sağlam 5 saat zor gördüğüm telefonum artık oyun oynarken 7 saat veriyor
1694596637
En önemlisi pil bölümünde klasikleşmiş iPhone özelliği olan şarj...
Miuı 14.04 eu sürümü widgetler çok tatlı ram kullanımı optimize edilmiş ve cihazda bariz hızlanma var uygulamalar çok hızlı açılıyor ve miuı 13 te 5 saati zor görürken bu yeni sürümle ekran süresi 7 saate kadar çıktı en beğendiğim sürüm şuanlık bu ufak tefek ingilizce kalan kısımlar var oda pek...