SonXiaomiÖvücü kullanıcısının son içeriği

1. SonXiaomiÖvücü

Yardım Bootloderi nasıl kilitleyebilirim?

Şuan cihaza miflashtan stock global rom attım fakat google playde BL kilidi olduğu için sertifikasız olarak görüyor cihazı ve bazı uygulamaları kullanamıyorum. Bu sebepten cihazı nasıl tekrarden lock edebilirim? XiaoMiFlash tool harici kilitleme yöntemi var mıdır? Clean flash and lock seçeneği...
  2. SonXiaomiÖvücü

Yardım Ghost Screen için ne yapabilirim.

Arkadaşalar selamın aleyküm garantiye göndericem fakat tekrar olmaması için IPS ekran gibi tianmadır vs tekrarlaması için seçkin bi panel lazım mı yoksa amoledde fark etmiyor mu bilen yazabilir mi? Birde xiaomi türkiye garantili cihazlar nerede işlem görüyor hangi servis point?
  3. SonXiaomiÖvücü

Soru EU Stable de yapılması gereken ince ayarlar nedir?

Reklam kapatma hızlandırma vs vs. Eu stable için hangi ayarları yapsam iyi olur?
  4. SonXiaomiÖvücü

Soru En stabil miui rom hangisi

Selamın Aleyküm. Şuan global romdayım çok kasma oluyor aospden döndüm pixel çok yarım yamalak olduğu için global harici hangi rom stabil ve hangi sürümü? EU son sürüm stable iyi midir? Deneyimleyen yazabilir mi?
  5. SonXiaomiÖvücü

Yardım OEM Kilidini Açabildim mi?

Arkadaşlar merhaba mi hesabı ekledim hücresel açtırıp cihazı sisteme işledi. Şuan kilidi açabildim mi? Bu arada pixelexperience rom yüklemek istiyorum redmi note 7 için nasıl yüklemem gerekli rehberi atabilir misiniz? Adım adım yapmak istiyorum cihazı brick etmeyelim. Temiz kurulum yapacağım bu...
  6. SonXiaomiÖvücü

Yardım Kullanım Erişimi İzinlerini Hakkında.

Arkadaşlar bu izinlerin hepsini sistem uygulamaları da dahil olacak şekilde kapattım. Herhangi bir sorun teşkil eder mi?
  7. SonXiaomiÖvücü

Yardım Root olmadan sürüm düşürme.

Merhabalar. Redmi Note 7 Cihazım için rootsuz güvenli sürüm düşürmek istiyorum. Nasıl yapabilirim kaynak var mıdır?
  8. SonXiaomiÖvücü

Soru Poco F3 Çıkış Ve Fiyatı Hk.

Merhaba arkadaşlar cihaz TR de ne zaman çıkar? Ve fiyatı tahminen ne kadar olur?
  9. SonXiaomiÖvücü

Yardım Xiaomi POCO F3 ne zaman satışa çıkar?

Merhabalar ürünün Türkiye'de satılacağı net veya tahmini bir zaman bilgisi olan var mı? Ve cihaz tahmini olarak kaç TL'den sunulur?
Üst Alt