Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
Telefonumda MIUI 10.3.2.0 kuruluydu. Üstüne wipe işlemlerini yapıp Pixel Experience Android 11 ROM kurdum. Ancak cihaz sim kartı görmüyordu ve Wi-Fi açınca çöküyor şu anda. IMEI numaram kutusunda yazıyor ve telefon yurtiçi cihaz, ne yapabilirim? Telefon acil lazım.
Hocam şöyle bir sorun var,
Şu an Recovery'deyim fakat yukarıdaki resimdeki sorun var.
Bir sürü Internal Storage var ama hiçbirine ROM'u atamıyorum. Recoot Recovery yapmaya çalıştığımda ise warning no system boot image diyor. Sistem imajı olmazsa recovery'e girer mi bilemiyorum.
Daha demin...
ROM'u klasöre atmıyor ve herşeyi tikleyip wipe yaptım. Ne yapmam lazım? ROM'u klasöre atmıyor. Lütfen yardımcı olun :(
1637924815
Ayrıca reboot recovery dediğimde system image olmadığı için uyarı veriyor bunun için reboot'da yapamıyorum.
1637924869
Redmi Note 8 cihazda MIUI 12.5 yüklüydü.
CorvusOS kurdum şu anda fakat Android 9/MIUI 10/11'e düşürmek istiyorum. TWRP üstünden yapsam sorun oluşur mu?
Hocam Redmi Note 8 için India Recovery ROM'unu indirdim Mi Community üzerindeki linkler üzerinden. OrangeFox'da öncelikle ilk 5 seçeneği wipe yapıp, sonra ROM'u kurup en son da data wipe yapmam yeterli olacak mıdır? Ayrıca OrangeFox'u silmek istemiyorum ama güncelleme gelirse de nasıl olur...
Hocam benim indirdiğim ROM .tgz uzantılı, sizin videonuzdaki program .tgz'yi görmüyor.
OrangeFox ile yaparsam da güncelleme sorun olacak anladığım kadarıyla. MIUI Recovery olmadığından ötürü.
Ne önerirsiniz hocam bu durumda?
Merhaba arkadaşlar,
Geçen gün MIUI'dan Pixel Experience ROM'a geçtim lakin pek memnun kalmadım. İyi çalışıyordu fakat istediğim özellikleri bulamadım. MIUI India ROM'a nasıl geçerim tekrardan? OrangeFox Recovery yüklü şu anda. Sadece MI Flash üzerinden yapmam yeterli olacaktır diye biliyorum ama...