Sonic Dash kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Redmi Note 8 Pixel Experience geçişi sonrası IMEI gitti ve Wi-Fi görmüyor

Merhabalar, Telefonumda MIUI 10.3.2.0 kuruluydu. Üstüne wipe işlemlerini yapıp Pixel Experience Android 11 ROM kurdum. Ancak cihaz sim kartı görmüyordu ve Wi-Fi açınca çöküyor şu anda. IMEI numaram kutusunda yazıyor ve telefon yurtiçi cihaz, ne yapabilirim? Telefon acil lazım.
  2. S

Yardım Yanlışlıkla herşeyi wipe yaptım

ROM'u klasöre atmıyor ve herşeyi tikleyip wipe yaptım. Ne yapmam lazım? ROM'u klasöre atmıyor. Lütfen yardımcı olun :( 1637924815 Ayrıca reboot recovery dediğimde system image olmadığı için uyarı veriyor bunun için reboot'da yapamıyorum. 1637924869
  3. S

Yardım Pixel Experience ROM'dan MIUI India ROM'a nasıl geri dönerim?

Merhaba arkadaşlar, Geçen gün MIUI'dan Pixel Experience ROM'a geçtim lakin pek memnun kalmadım. İyi çalışıyordu fakat istediğim özellikleri bulamadım. MIUI India ROM'a nasıl geçerim tekrardan? OrangeFox Recovery yüklü şu anda. Sadece MI Flash üzerinden yapmam yeterli olacaktır diye biliyorum ama...
  4. S

Yardım MIUI 11.0.11 sürümünden MIUI 11.0.10 sürümüne unlock yapılmadan downgrade yapmak mümkün müdür?

Merhaba arkadaşlar, Arkadaşımda mavi Redmi Note 8 4/64 global var. Bir süredir MIUI 12 sürümüne manuel/OTA yolu ile güncelleştirme yapamıyordu. Araştırdığımızda ise v11.0.11 sürümüne hiçbir şekilde, ne manuel ne de OTA yolu ile MIUI 12 yüklenemediği ortaya çıkmıştı. Unlock yapmak istemiyor...
  5. S

Mod Xiaomi Mi Band 5 saat teması artık tamamen Mi Band 4’de!

Yanlış duymadınız, artık Mi Band 5’in orjinal stock saat yüzü artık Mi Band 4’de. Dosyayı birazdan ekleyeceğim. Peki nasıl ayarlanır? İndirildiği taktirde Mi Fit üzerindeki yerel saatler içerisinde gözükmesi gerekir, eğer gözükmezse direkt olarak Mi Fit’in local face isimli klasörüne...
Üst Alt