Sonic Dash kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım PixelExperience Rom sonrası renklerde bozulma sorunu

Aynı sorun bende de var. İllet ettirdi.
  2. S

Yardım Redmi Note 8 Pixel Experience geçişi sonrası IMEI gitti ve Wi-Fi görmüyor

Merhabalar, Telefonumda MIUI 10.3.2.0 kuruluydu. Üstüne wipe işlemlerini yapıp Pixel Experience Android 11 ROM kurdum. Ancak cihaz sim kartı görmüyordu ve Wi-Fi açınca çöküyor şu anda. IMEI numaram kutusunda yazıyor ve telefon yurtiçi cihaz, ne yapabilirim? Telefon acil lazım.
  3. S

Rom PixelUI Ports For Redmi Note 8/8T Android 13

Kurulumu yaptım ancak OrangeFox Recovery'e erişemiyorum. OrangeFox ekranında takılı kalıyor. Ayrıca Fastboot ekranında da orjinal logosu yok. Xiaomi tavşanı yerine turuncu Fastboot yazısı çıkıyor.
  4. S

Yardım Yanlışlıkla herşeyi wipe yaptım

Cok tesekkurler hocam yardiminiz icin. ☺️
  5. S

Hocam şöyle bir sorun var, Şu an Recovery'deyim fakat yukarıdaki resimdeki sorun var. Bir sürü Internal Storage var ama hiçbirine ROM'u atamıyorum. Recoot Recovery yapmaya çalıştığımda ise warning no system boot image diyor. Sistem imajı olmazsa recovery'e girer mi bilemiyorum. Daha demin...
  6. S

Cihazın BL kilidi açıktı. Corvus OS yüklüydü MIUI 11.0.11 yüklemek istiyordum. Bu arada girmeyi denemedim.
  7. S

Nasıl yapacağım? Yeniden başlatmak istediğimde uyarı veriyor sistem imajı yok diye.
  8. S

ROM'u klasöre atmıyor ve herşeyi tikleyip wipe yaptım. Ne yapmam lazım? ROM'u klasöre atmıyor. Lütfen yardımcı olun :( 1637924815 Ayrıca reboot recovery dediğimde system image olmadığı için uyarı veriyor bunun için reboot'da yapamıyorum. 1637924869
  9. S

Rehber MIUI 12'den MIUI 11'e Dönüş Rehberi

Redmi Note 8 cihazda MIUI 12.5 yüklüydü. CorvusOS kurdum şu anda fakat Android 9/MIUI 10/11'e düşürmek istiyorum. TWRP üstünden yapsam sorun oluşur mu?
  10. S

Yardım Poco x3 rom tavsiyesi -avrupa rom takılıyor-

EU Rom'da ben de sorunlar yaşıyorum. HavocOS öneririm.
  11. S

Rehber Twrp ile Sorunsuz Rom Kurma Yöntemi (Video)

Teşekkürler hocam..
  12. S

Rehber Twrp ile Sorunsuz Rom Kurma Yöntemi (Video)

Hocam Redmi Note 8 için India Recovery ROM'unu indirdim Mi Community üzerindeki linkler üzerinden. OrangeFox'da öncelikle ilk 5 seçeneği wipe yapıp, sonra ROM'u kurup en son da data wipe yapmam yeterli olacak mıdır? Ayrıca OrangeFox'u silmek istemiyorum ama güncelleme gelirse de nasıl olur...
  13. S

Yardım Pixel Experience ROM'dan MIUI India ROM'a nasıl geri dönerim?

Hocam benim indirdiğim ROM .tgz uzantılı, sizin videonuzdaki program .tgz'yi görmüyor. OrangeFox ile yaparsam da güncelleme sorun olacak anladığım kadarıyla. MIUI Recovery olmadığından ötürü. Ne önerirsiniz hocam bu durumda?
  14. S

Yardım Pixel Experience ROM'dan MIUI India ROM'a nasıl geri dönerim?

Merhaba arkadaşlar, Geçen gün MIUI'dan Pixel Experience ROM'a geçtim lakin pek memnun kalmadım. İyi çalışıyordu fakat istediğim özellikleri bulamadım. MIUI India ROM'a nasıl geçerim tekrardan? OrangeFox Recovery yüklü şu anda. Sadece MI Flash üzerinden yapmam yeterli olacaktır diye biliyorum ama...
Üst Alt