soneryldzgs1905 kullanıcısının son içeriği

1. soneryldzgs1905

Yardım Tür kitaplığı/DLL yükleme hatası

Edl moda aldıktan sonra Mi A2 stok rom flashlarken bu hatayı veriyor
  2. soneryldzgs1905

Yardım Mi A2 Açılmama sorunu

Dün bir room yüklerken başarılı oldu yeniden başlat dediğimde bir daha açılmadı. Tuş kombinasyonlarına bastığımda vs herhangi bir tepki alamıyorum bir görüntü gelmiyor. Sadece pc ye bağladığımda bağlantı noktalarında Qualcomm HS-USB QDLoader 9008(COM3) olarak geliyor. MiFlash'ın farklı...
  3. soneryldzgs1905

Yardım Mİ A2 Edl Modu Olmuyor

Selamın aleyküm usta. Bir konuda yardım isteyecektim. Dün bir room yüklerken başarılı oldu yeniden başlat dediğimde bir daha açılmadı. Tuş kombinasyonlarına bastığımda vs herhangi bir tepki alamıyorum bir görüntü gelmiyor. Sadece pc ye bağladığımda bağlantı noktalarında Qualcomm HS-USB QDLoader...
  4. soneryldzgs1905

Yardım ACİL YARDIM LÜTFEN..

Telefona rom atmak için önce Wipe cache yaptım sonra instal den zip kurulumu yaptım bittikten sonra da reboot seçtim ardından system seçtım ve yaniden başlattım telefon siyah ekranda kaldı öyle 1 saattir yardımlarınızı beklıyorum
  5. soneryldzgs1905

Yardım Telefon Siyah Ekranda Kaldı Açılmıyor !!!

Ben twrpden rom yükledikten sonra telefonu reboot sytem ettım ve sonrasında telefon kapandı bir daha da açılmıyor . Ne fastboot ekranı nede twrp ekranı gelmiyor . Cİhazım Mİ A2. Neden olabilir sizce ?
  6. soneryldzgs1905

Yardım Mi 6x Sıfırlandı. Lütfen yardım

Kendim yapmış olduğum bir hatadan dolayı telefonumu sıfırladım ve hiçbir şekilde MIUI rom yükleyemıyorum her işlemde hata alıyorum. Telefon Mi A2 den Mİ 6x e çevirmeli bir telefon. İlk işlemi yapmıştım oldu kullanıyordum fakat yeni sürüm yüklerken hata yaptım. Sizden ricam telefonumu kurtarmak...
Üst Alt