Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün bir room yüklerken başarılı oldu yeniden başlat dediğimde bir daha açılmadı. Tuş kombinasyonlarına bastığımda vs herhangi bir tepki alamıyorum bir görüntü gelmiyor. Sadece pc ye bağladığımda bağlantı noktalarında Qualcomm HS-USB QDLoader 9008(COM3) olarak geliyor.
MiFlash'ın farklı...
Selamın aleyküm usta. Bir konuda yardım isteyecektim.
Dün bir room yüklerken başarılı oldu yeniden başlat dediğimde bir daha açılmadı. Tuş kombinasyonlarına bastığımda vs herhangi bir tepki alamıyorum bir görüntü gelmiyor. Sadece pc ye bağladığımda bağlantı noktalarında Qualcomm HS-USB QDLoader...
Telefona rom atmak için önce Wipe cache yaptım sonra instal den zip kurulumu yaptım bittikten sonra da reboot seçtim ardından system seçtım ve yaniden başlattım telefon siyah ekranda kaldı öyle 1 saattir yardımlarınızı beklıyorum
Ben twrpden rom yükledikten sonra telefonu reboot sytem ettım ve sonrasında telefon kapandı bir daha da açılmıyor . Ne fastboot ekranı nede twrp ekranı gelmiyor . Cİhazım Mİ A2. Neden olabilir sizce ?
Kendim yapmış olduğum bir hatadan dolayı telefonumu sıfırladım ve hiçbir şekilde MIUI rom yükleyemıyorum her işlemde hata alıyorum. Telefon Mi A2 den Mİ 6x e çevirmeli bir telefon. İlk işlemi yapmıştım oldu kullanıyordum fakat yeni sürüm yüklerken hata yaptım. Sizden ricam telefonumu kurtarmak...