Soner77 kullanıcısının son içeriği

1. Soner77

İnceleme HyperOS 3 Kullanıcı Yorumları

Axion veya EvoX öneririm
  2. Soner77

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

Zaten root gerekiyor
  3. Soner77

hyperos kullanmayın hocam,aosp romlar tercih edin.X6 pro için birçok aosp rom mevcut onları deneyebilirsiniz
  4. Soner77

databackup kullanın,uzun süredir kullandığım bir uygulama,aşırı iyi bir seçenektir şiddetle tavsiye ederim
  5. Soner77

cihazınız X6 Pro mu hocam,benimki f6
  6. Soner77

hocam hyperos3.1 deneyiminiz nasıldı? Aşırı ısınma var mıydı,ben global ve custom olan eu yu kullanmıştım eu dan nefret ettim aşırı ısınıyor globalde denedim beğenmedim şu poco launcher yüzünden,china geçmeyi düşünüyorum ama kararsızım
  7. Soner77

E yükleyin hocam
  8. Soner77

Hocam çin romunda legal yollardan Google servislerini ekliyorsunuz başka bir yerden değil.MiPicks'e giriyorsunuz ordan Play Store yazıyorsunuz sonra play store çıkıyor,bu şekilde resmi yollardan indirmiş oluyorsunuz ve sorunsuz kullanılıyor hocam.Cidden deneyin daha iyi deneyim yaşarsınız.Bide...
  9. Soner77

Soru Stock CN'yi öneren varmı?

bi delilik yapıp lanet olası eu'yu flaşlamıştık,2 gün dayanabildim daha da dayanamadım kendimi aosp'da buldum,uygun bulduğum vakitte cn flaşlayacağım,ve evet zkos gibi eu gibi modlu şişirilmiş romlar kullanılmaz Mami hocama hak veriyorum bu konuda çünkü stabil değil cidden
  10. Soner77

tmdır bakim bende eyw Şişirilmis olması beni de tedirgin ediyor elimde iki rom var biri stock china biri zk,stock china yi debloat etsem öyle kullansam mi diyorum ama emin değilim,ha unutmuşum elimde global da var.Ne yapsam bilmiyom hocam fikriniz nedir
  11. Soner77

Hocam kullandığım rom ile zk os'un tabanı aynı ikiside a16 ve muhtemelen qpr2
  12. Soner77

uyumsuzluk mu? ne tür bir uyumsuzluk hocam?
  13. Soner77

evt hocam data backup ile hallediyorum o işi
  14. Soner77

İyi indiriyorum bakalım,acaba nasıl olacak.Allah sonumuzu hayır etsin hocam eyw🙂
  15. Soner77

Yani önriyormusunuz hocam? Fikriniz nedir
Üst Alt