Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üstatlar 1 gün önce miui13 yükleyerek edl ye düşürdük telefonu sonra hallettik sorum twrp yükleyerek Aops yükleyebilirim a 12 veya 13 sorun olur mu?
M2011K2G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi 11 telefon aldım twrp yükleyip eu rom atacaktım twrp yi flash kadın fortmat data yaptıktan sonra yeniden recovery modunda başlattım telefon hiç yanıt vermiyor acill yardım lazım
M2012K11AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İkinci el poco f3 aldım iki simde süresi dolmuş direnç yöntemi ile yarın actiracagim işin garip tarafı iki sim süresi dolmasına rağmen Türktelecom hattını takınca şebeke vs geliyor turkcell hattını takınca gelmiyor nedeni nedir yardımcı olabilirmisiniz ve son olarak yazılımsal olarak IMEI atılma...
6/128 olan versiyon k20 pro değildir mi9t pro modeli SD855 işlemci açmayacağı oyun yok pubg tarzı oyun oynayan birisi değilim batarya sağlıgı gayet iyidir yanında spigen kılıf ve 2 adet kılıf var hiç kullanmadığım şarj makinasınıda veriyorum full kutu imei kayıtlı İlk gelen alır esenyurt tan...
Arkadaşlar ekran bazen tepki vermiyor örnegin kilit ekranında bazen açılmıyor ama işliyor titreşim ses vesaire oluyor acaba ben cpu gpu hızlarını falan düşürdügüm için olabilir mi
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evox da viper4 kurdum bildirim sesleri ve alarm sesleri bı tuhaf oldu bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar evolution x Roma viper yükledim son versiyon ilksen wifi ile şebeke gitti magiskten sildim düzeldi şimdide YouTube veya herhangi video açmıyor temizleme zipi falan varmı chorome sürekli cokuyor
Arkadaşlar turkneti önerirmisiniz bir kamyon şiyaket var bugün kurulum ekibi gelecek baglatmalimiyim sizce
Xposed nasıl artıları ve eksileri varmı Xposed hakkında yorumlarınız nedir.Kayda değer bir özellik var mı? rog edition rom kullanıyorum
Arkadaşlar SD855 gpu güncellemesinin hangi versiyonunu önerirsiniz veya hangisini yüklemem lazım andoroid 10 MİUİ12
Arkadaşlar d smarttan 24 megabit VDSL sınırsız internet aldım elimde böyle bir modem var hızda sıkıntı olurmu sizce