Soner Yakup kullanıcısının son içeriği

1. Soner Yakup

Soru Mi11(Venüs) Aops

Üstatlar 1 gün önce miui13 yükleyerek edl ye düşürdük telefonu sonra hallettik sorum twrp yükleyerek Aops yükleyebilirim a 12 veya 13 sorun olur mu? M2011K2G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Soner Yakup

Yardım Mi 11 twrp den sonra çökü acill

Mi 11 telefon aldım twrp yükleyip eu rom atacaktım twrp yi flash kadın fortmat data yaptıktan sonra yeniden recovery modunda başlattım telefon hiç yanıt vermiyor acill yardım lazım M2012K11AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Soner Yakup

Yardım Poco F3 Garip Hat Olayı

İkinci el poco f3 aldım iki simde süresi dolmuş direnç yöntemi ile yarın actiracagim işin garip tarafı iki sim süresi dolmasına rağmen Türktelecom hattını takınca şebeke vs geliyor turkcell hattını takınca gelmiyor nedeni nedir yardımcı olabilirmisiniz ve son olarak yazılımsal olarak IMEI atılma...
  4. Soner Yakup

Satış Xiaomi mi9t pro

6/128 olan versiyon k20 pro değildir mi9t pro modeli SD855 işlemci açmayacağı oyun yok pubg tarzı oyun oynayan birisi değilim batarya sağlıgı gayet iyidir yanında spigen kılıf ve 2 adet kılıf var hiç kullanmadığım şarj makinasınıda veriyorum full kutu imei kayıtlı İlk gelen alır esenyurt tan...
  5. Soner Yakup

Çözüldü Ekran Sorunu

Arkadaşlar ekran bazen tepki vermiyor örnegin kilit ekranında bazen açılmıyor ama işliyor titreşim ses vesaire oluyor acaba ben cpu gpu hızlarını falan düşürdügüm için olabilir mi Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Soner Yakup

Yardım Viper4 android notification problem

Evox da viper4 kurdum bildirim sesleri ve alarm sesleri bı tuhaf oldu bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Soner Yakup

Yardım Android 11 viper4 sorunu

Arkadaşlar evolution x Roma viper yükledim son versiyon ilksen wifi ile şebeke gitti magiskten sildim düzeldi şimdide YouTube veya herhangi video açmıyor temizleme zipi falan varmı chorome sürekli cokuyor Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Soner Yakup

Rom Aosp Rom Önerisi

Arkadaşlar sıkıntısız aosp Rom varmı varsa önerebileceğiniz rom hangisi olur şuan MIUI 12 deyim Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Soner Yakup

Sohbet Türknet

Arkadaşlar turkneti önerirmisiniz bir kamyon şiyaket var bugün kurulum ekibi gelecek baglatmalimiyim sizce Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Soner Yakup

Soru MIUI 12 Xposed

Xposed nasıl artıları ve eksileri varmı Xposed hakkında yorumlarınız nedir.Kayda değer bir özellik var mı? rog edition rom kullanıyorum Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Soner Yakup

Soru Adreno gpu update

Arkadaşlar SD855 gpu güncellemesinin hangi versiyonunu önerirsiniz veya hangisini yüklemem lazım andoroid 10 MİUİ12 Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Soner Yakup

Soru Adsl2+ modem kaç mbps destekler

Arkadaşlar d smarttan 24 megabit VDSL sınırsız internet aldım elimde böyle bir modem var hızda sıkıntı olurmu sizce Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Soner Yakup

Yardım Bliss rom güklenmeme sorunu

selam arkadaslar oncelikle vidyonun tamamini izledim flash'lamayı otg üzerinden yapmadım internet üzerinfen fw vendor dosyası indirdim 12.0.20 olması lqzım 4 wipe yaptim flasladim sirasiyla islem bittikten sonra telefonun hafizası karma karışık yazılarla doldu nerde yanlış yapıyorum...
  14. Soner Yakup

Yardım Youtube sildim boot ekranında kaldi

Arkadaşlar playstor dan uygulama kaldiricidan youtube sildim miui ekranında kaldi cihaz mi9t pro
  15. Soner Yakup

Çözüldü Youtube sildim boot ekranında kaldi

Arkadaşlar playstore den indirdiğim sistem uygulamalarını kaldirma dan youtube sildim boot eçılış ekraninda kaldi Acill yardim
Üst Alt