sonadanalı3535 kullanıcısının son içeriği

1. S

HyperOS Hyperos Touchpal klavye sorunu

Şu forum nerede acaba. Bi daha baksan sana zahmet
  2. S

Rom Mi 14T Pro HyperOS EU ROM OS2.0.1.0.VNNMIXM_15

Onu demek istemedim ya.görüşme kaydı var mı, kontrol merkezi kaldırılabiliyor mu. Bi sağdan bi soldan çekmekten bıktım. Simge temaları değiştiriliyor mu mesela. Yada touchpal klavye yüklenecebiliyor mu. Bende realme var. Android 14, herşey çalışıyor. Bu da aynı fabrika malı. 1742427557 Yada...
  3. S

Rom Mi 14T Pro HyperOS EU ROM OS2.0.1.0.VNNMIXM_15

eu romla rus romu arasında ne farklar var. kullananlar varmı acaba.
  4. S

Yardım Touchpal klavye yükleme uyarısı

bende çözüm arıyorum bulamadım.. sanıım biri uygulamayı tekrar düzenleyip uygun hale getirmesi lazım
  5. S

İnceleme Xiaomi 14T Pro ROM yükleyeceklerin dikkatine!

Henüz açık değil açtıktan sonra bakacağım zaten
  6. S

İnceleme Xiaomi 14T Pro ROM yükleyeceklerin dikkatine!

rus yazılımı nasıl yüklenir koskoca sitede bir talimat yok. kuran da nasıl kurduysa gizlemiş.
  7. S

Yardım Mi 11t Twrp

ben xda sitesi dahil tüm sitelerdeki tüm yöntemleri tüm twrp ve orange fox sürümlerini denedim, hiçbir türlü olmuyor. a slot b slot, partition to my link gibi sürekli bi hata veriyor. hata kodları çözümlerine baktım uğraştım yine olmuyor. TWRP nin resmi sayfasında bu telefona uygun sürüm yok...
  8. S

Recovery Mi 11 TWRP 3.6.0 - v219.30 Tek Tuş Yükleme Aracı [21.12.18]

command falled hatası veriyor sürekli. mi 1t telefon. tüm yükleme araçlarını ve adb komut şeklini bile denedim. olmuyor bir türlü 1671571181 选中文件:C:/recovery.img 正在临时启动镜像文件:C:/recovery.img 7955555xaugqrklz fastboot Sending 'boot.img' (196608 KB) OKAY [ 4.535s] Booting...
  9. S

Rom Epic_Aroma_HMN4X_mido_v9_8.4.19_Escobar1945

Rica ederim. Kullan bakalım. Güzel akıcı bir romdur. Bende tesadüfen buldum çözümü. Karıştıra karıştıra oldu. Güzel bir twrp dir bu. Diğerlerinden farklı duruyor görsel olarak
  10. S

Soru Mido (redmi Note 4/4x) İçin en iyi rom hangisi?

Evet kuruluyor. Kamera 2 api yi etkin yap tamam. Hatta G. Cam kurulu geliyor ama çalışmıyor. Etkin yapman lazım api yi
  11. S

Romun akıcı olması ile alakalı
  12. S

Rom Epic_Aroma_HMN4X_mido_v9_8.4.19_Escobar1945

İndirdiğin rom u bilgisayara at. İçine bak. Karıştır biraz bulursun. Ordan bulup çıkar telefonun içine at. Telefonunda twrp yüklü ise ordan imaj yükle yi seçip bu twrp yi flaşla. Sonra yeniden başlatıp romu kur
  13. S

En iyisi bu 1589141570 Yüklemede sorun verebilir. Benim bir paylaşım var konunun sonlarına doğru. Onu okuyup öyle kurabilirsin 1589141705 Miui 10,11 çok kasıyor ve akıcı değil. Hangi rom olursa olsun. En kullanışlı en akıcı ve Gcam çalışan bahsettiğim rom
  14. S

https://forum.miuiturkiye.net/konu/epic_aroma_hmn4x_mido_v9_8-4-19_escobar1945.22508/
Üst Alt