Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben redmi note 4 te yaptım. Senin telefon da nasıldır bilmiyorum ama. Genel olarak aynı olması gerekir. Sonuçta senin telefonda da persist dosyası var yani. Twrp nin sürümü ile alakalı olabilir belki. Farklı sürüm dene istersen.
Elinize sağlık hocam. Daha önce sormuştum, port rom düşünmüyor musunuz diye. O zaman yok demiştiniz. Baya hızlı yol almışsınız. En kısa sürede yükleyip hataları bildirmeye çalışacağım.
Hocam port rom düşünmüyor musunuz. Başka cihaz için yapılmış orjinal miui Android 8 sürümünü redmi note 4 e uyarlayamiyor musunuz. Bende önceden s3 vardı. Onun için yapılmış portlanmış note 4 yazılımı kullanmıştım. Çok stabil ve güzeldi. Ayrıca baya hızlı idi.
1548864430
Ben s3 için yapılmış...
Eğer persist de hata olursa döndürme, yakınlık sensörü, wifi ve paylaşımı, pusula Vs hepsi çalışmamıştı bende. Eğer sadece döndürme sensöründe hata varsa başka bir sorun olabilir.
Ben miui 9 kullanıyorum, 10u beğenmedim pek. Sayfa geçişlerinde titreme var, pek akışkan değil. Yakınlık sensörü bu telefonlarda hastalık sanırım. Mi4 kullanmıştım, onda da vardı aynı sorun. Bazen sensör kapanmıyordu. Miui 9 da pek sorun yaşamadım. Vaktin varsa bi dene istersen
Aralık 2018
Sorunu çözdüm. Öncelikle mi flash ile 10.1 fastboot romu full temizlik ile yükledim. Kurulumu yapıp USB hata ayıklamayi açtım. Sonra fastboot a alıp Twrp3.2.3.0 ı yükledim. Bu sürüm olmalı mutlaka. Twrp yi açıp temizle gelişmiş temizlik bölümünden persist dosyasını sildim. Sonra...