Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Onu demek istemedim ya.görüşme kaydı var mı, kontrol merkezi kaldırılabiliyor mu. Bi sağdan bi soldan çekmekten bıktım. Simge temaları değiştiriliyor mu mesela. Yada touchpal klavye yüklenecebiliyor mu. Bende realme var. Android 14, herşey çalışıyor. Bu da aynı fabrika malı.
1742427557
Yada...
ben xda sitesi dahil tüm sitelerdeki tüm yöntemleri tüm twrp ve orange fox sürümlerini denedim, hiçbir türlü olmuyor. a slot b slot, partition to my link gibi sürekli bi hata veriyor. hata kodları çözümlerine baktım uğraştım yine olmuyor. TWRP nin resmi sayfasında bu telefona uygun sürüm yok...
Rica ederim. Kullan bakalım. Güzel akıcı bir romdur. Bende tesadüfen buldum çözümü. Karıştıra karıştıra oldu. Güzel bir twrp dir bu. Diğerlerinden farklı duruyor görsel olarak
İndirdiğin rom u bilgisayara at. İçine bak. Karıştır biraz bulursun. Ordan bulup çıkar telefonun içine at. Telefonunda twrp yüklü ise ordan imaj yükle yi seçip bu twrp yi flaşla. Sonra yeniden başlatıp romu kur
En iyisi bu
1589141570
Yüklemede sorun verebilir. Benim bir paylaşım var konunun sonlarına doğru. Onu okuyup öyle kurabilirsin
1589141705
Miui 10,11 çok kasıyor ve akıcı değil. Hangi rom olursa olsun. En kullanışlı en akıcı ve Gcam çalışan bahsettiğim rom