sonadanalı3535 kullanıcısının son içeriği

1. S

Rom Pie-Havoc-OS-v2.2-UNOFFİCİAL-mido By Escobar1945

Hocam numara engelleme var mı bunda, bir de bildirim rozetleri çalışıyor mu
  2. S

Tema Masaüstü düzenini 4x6 ya da 5x6 olarak değiştirme

güzel 1571054275 güzel olmuş. iki gündür bunu arıyordum. kurdum ve çalışıyor.
  3. S

Rehber Persist Nasıl Yüklenir? (Sensörler, Wifi/Bluetooth, Parmak İzi Okuyucusu vs. sorunu çözümü)

Titreşim ile persist in bir alakası olduğunu sanmıyorum
  4. S

Rehber Persist Nasıl Yüklenir? (Sensörler, Wifi/Bluetooth, Parmak İzi Okuyucusu vs. sorunu çözümü)

Aynı hata bende de oluyor. Persist ile ilgisi yok. Telefonla ilgili sanırım. Mi 4 de de aynı sorun vardı. Fabrika hatası sanırım
  5. S

Ben redmi note 4 te yaptım. Senin telefon da nasıldır bilmiyorum ama. Genel olarak aynı olması gerekir. Sonuçta senin telefonda da persist dosyası var yani. Twrp nin sürümü ile alakalı olabilir belki. Farklı sürüm dene istersen.
  6. S

Twrp nin benim dediğim sürümünü yükle bakalım. Persist diye bölüm çıkması lazım. Onun haricinde nereye flash etmek lazım birşey diyemem.
  7. S

Rom [PORT]sGSİ Xiaomi.eu_mido_v10_9.7.18_9.0_Pie By Escobar1945

Elinize sağlık hocam. Daha önce sormuştum, port rom düşünmüyor musunuz diye. O zaman yok demiştiniz. Baya hızlı yol almışsınız. En kısa sürede yükleyip hataları bildirmeye çalışacağım.
  8. S

Persist ile alakası olduğunu sanmıyorum. Persist sadece sensörler ile ilgili. Wifi ve paylaşımı da dahil
  9. S

Rom Redmi Note 4X Mido MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 8.12.20

Bunun romun Epic rom dan farkı nedir acaba.
  10. S

Rom [9.0 PİE] [UNOFFİCİAL]RESURRECTİON REMİX v7.0.1[Mido]By Escobar1945

Hocam port rom düşünmüyor musunuz. Başka cihaz için yapılmış orjinal miui Android 8 sürümünü redmi note 4 e uyarlayamiyor musunuz. Bende önceden s3 vardı. Onun için yapılmış portlanmış note 4 yazılımı kullanmıştım. Çok stabil ve güzeldi. Ayrıca baya hızlı idi. 1548864430 Ben s3 için yapılmış...
  11. S

Eğer persist de hata olursa döndürme, yakınlık sensörü, wifi ve paylaşımı, pusula Vs hepsi çalışmamıştı bende. Eğer sadece döndürme sensöründe hata varsa başka bir sorun olabilir.
  12. S

Yardım [ÇÖZÜLDÜ] Wi-fi ve Bluetooth açılmıyor Redmi Note 4/4X (SD)

Güle güle kullan arkadaşım. Bilgi paylaştıkça güzeldir. Bir faydamız olduysa ne mutlu bize
  13. S

Ben miui 9 kullanıyorum, 10u beğenmedim pek. Sayfa geçişlerinde titreme var, pek akışkan değil. Yakınlık sensörü bu telefonlarda hastalık sanırım. Mi4 kullanmıştım, onda da vardı aynı sorun. Bazen sensör kapanmıyordu. Miui 9 da pek sorun yaşamadım. Vaktin varsa bi dene istersen
  14. S

Yardım [ÇÖZÜLDÜ] Wi-fi ve Bluetooth açılmıyor Redmi Note 4/4X (SD)

Aralık 2018 #2 Sorunu çözdüm. Öncelikle mi flash ile 10.1 fastboot romu full temizlik ile yükledim. Kurulumu yapıp USB hata ayıklamayi açtım. Sonra fastboot a alıp Twrp3.2.3.0 ı yükledim. Bu sürüm olmalı mutlaka. Twrp yi açıp temizle gelişmiş temizlik bölümünden persist dosyasını sildim. Sonra...
Üst Alt