somunology kullanıcısının son içeriği

1. S

Rom [MIUI v8 - 6.12.29 ] Global Developer Rom Güncellemesi

china developer rom var da o ingilizce mi ?
  2. S

Rom [MIUI v8 - 6.12.29 ] Global Developer Rom Güncellemesi

Mi 5s için .29 romu yok sanırım
  3. S

Rom MIUI 8 Global Kararlı Rom Güncellemesi (30.08.2016)

önerilen her şeyi denedim aynı sorunlar devam etti ben de 8.0.18.0 sürümünü kurdum bunda sorun yaşamadım ama işte bu da eski sürüm gibi. bildirim panelini beğenmiyorum kilit ekranı bildirimi de kapanmıyor illa açmak zorundasın.
  4. S

xiamio mi5 s widget sorunu

ben de galeride wallpaper ayarlayamıyorum :D
  5. S

Yardım Sistem Başlatıcısı Durdu

yaptım belki bir şeyleri unutmuşumdur tekrar denerim
  6. S

Rom Mi5s 8.0.17.0 EcrMod

twrp sırasında depolama alanı silmemiştim aslında ama onun dışında herşeyi sildim ve ayrıca fabrika ayarlarına çevirdim, akşam o dediğinizi yaparım şimdiden teşekkürler
  7. S

Yardım Sistem Başlatıcısı Durdu

6.12.22 de bu sefer google play hizmetleri hatası var arkadaşlar ve ön kamera daha kötü çekiyor nedense sinir oldum
  8. S

Rom Mi5s 8.0.17.0 EcrMod

ben de 6.12.22 kullanıyorum google play hizmetleri çalışmayı durdurdu hatası veriyor çok sinirimi bozdu ve şu kilit ekranı bildirimini halen yönetemiyoruz veya bildirimleri kapatamıyoruz telefonun arayüzü dışında herşeyi süper
  9. S

Rom MIUI 8 Global Kararlı Rom Güncellemesi (30.08.2016)

Mi5s kullanıyorum ve her rom unda farklı bi sorun çıkıyor kafayı yedim şuan 6.22 rom unu kullanıyorum google play hizmetleri durduruldu hatası veriyor. ve ayrıca ne zamandır düzeltmediler kilit ekranında bildirimleri yönetemiyoruz kapatamıyoruz çok sinir bozucu
  10. S

Rom [MIUI v8 - 6.12.15 ] Global Developer Rom Güncellemesi

Bende şuan 17 beta sürümü var 18de galeriden fotoğrafı wallpaper yapamıyordum stabil sürümü indirdim onda da galeri hiç açılmadı 17 deyim şimdilik bi sorun yok ama üst bildirim paneli 18 deki gibi 2 kez aşağı sürüklenmiyor.
Üst Alt