Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
önerilen her şeyi denedim aynı sorunlar devam etti ben de 8.0.18.0 sürümünü kurdum bunda sorun yaşamadım ama işte bu da eski sürüm gibi. bildirim panelini beğenmiyorum kilit ekranı bildirimi de kapanmıyor illa açmak zorundasın.
twrp sırasında depolama alanı silmemiştim aslında ama onun dışında herşeyi sildim ve ayrıca fabrika ayarlarına çevirdim, akşam o dediğinizi yaparım şimdiden teşekkürler
ben de 6.12.22 kullanıyorum google play hizmetleri çalışmayı durdurdu hatası veriyor çok sinirimi bozdu ve şu kilit ekranı bildirimini halen yönetemiyoruz veya bildirimleri kapatamıyoruz telefonun arayüzü dışında herşeyi süper
Mi5s kullanıyorum ve her rom unda farklı bi sorun çıkıyor kafayı yedim şuan 6.22 rom unu kullanıyorum google play hizmetleri durduruldu hatası veriyor. ve ayrıca ne zamandır düzeltmediler kilit ekranında bildirimleri yönetemiyoruz kapatamıyoruz çok sinir bozucu
Bende şuan 17 beta sürümü var 18de galeriden fotoğrafı wallpaper yapamıyordum stabil sürümü indirdim onda da galeri hiç açılmadı 17 deyim şimdilik bi sorun yok ama üst bildirim paneli 18 deki gibi 2 kez aşağı sürüklenmiyor.