sometimes73 kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Sıfırlama sonrası sorun.

teşekkürler dönüş için hocam
  2. S

Yardım Sıfırlama sonrası sorun.

Merhabalar note 11 pro 4g cihaz sıfırlama sonrası nvdata hatası verdi ve açılmadı ben de fastboot ile md1img dosyasını flashladım ancak cihaz şuan simkartı hiç görmüyor yardımcı olabilecek var mı imei repair istemiyorum cihazın kendi orijinal imeisi gelse de olur benim için
  3. S

Yardım Mİ8 SE Modem dosyası atılamıyor

Öncelikle merhabalar dün gece yanlışlıkla miflash ile stock rom atarken clear all and lock seçeneğini işaratlemişim ve anlık olarak telefona modem dosyası yükleyemiyorum. Şebeke yok, bootloader kilidini de sim olmadan aktifleştiremiyorum, yardımcı olabilecek var mı?
  4. S

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Artık çok geç gcami kurdum bile :) telefon bootloopa girmisti onun stresinden dolayi yazdim hocam mazur görün hayirli isler.
  5. S

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

hocam forum.miuiturkiye.net yazıyorum pass yanlış diyor.
  6. S

hocam 100 sayfa şifremi arayacağız allah aşkına paylaşım yapıyorsunuz onuda burnumuzdan getirtiyorsunu.
Üst Alt