Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba mi 11 lite telefonum var kamera açılmıyor açılınca da ekran da yazı çıkıyor 3 den geriye doğru sayıyor ve uygulamayı kapatıyor bunun çözümünü bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim
note 9s kullanıyorum memnun degilim poco f3 mi10t veya iphone 8plus amayı düşünüyorum tarafsız bi şekilde öneriniz ne olurdu yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler.
poco f3 cok şarj yiyormuş cabuk ısınıyormuş gibi sorunlar varmış kafam baya karıştı önerilerinizi bekliyorum bu...
Merhabalar başlıkta belirttiğim gibi Dolby atmos kurmak istiyorum ama forumda bulamadım nasıl yukleyecegimi gösterebilirmisiniz varsa tabi şimdiden teşekkür ederim.
Başlıkta belirttiğim gibi hindistan romuna geçmeyi düşünüyorum bilgisi olan artı ve eksi yönlerini yazabilir mi ? Şuan global rom kullaniyorum sizce mantıklı mı ?
Meraba kardesimde note 8 pro var ve YouTube de hdr bi video açtık ikimizde aynı çözünürlüğe ayarladık lakin bariz bi şekilde note 8 pro çok fazla net oldu 9s den bunun sebebi nedir bi yerde ayarı varmı ekran çözünürlüğunun
Bi sacmalik bende de oldu mesela bildirim gelirdi ekran acilirdi bildirimi gosterirdi simdi ekran acilmiyor ses geliyor ama ekran acilmiyor kapaliyken telefon
Bisey sorucam hocam bu guncellemeye girdigimde en son paketi indir secenegi var ona tikladigimda guncelleme indirilemiyor bir iki dakika bekleyin yaziyor ne kadar beklesem desem de olmuyor neden bunun sebebi nedir?
Sorunu bulamayanlar icin bundle uygulamasi varsa ayarlara girin karanlik modu acarsaniz telefon karanlik modta kaliyo kapatirsaniz normale dönüyor telefon ben begendim karanlik modu isin enteresan tarafi komple telefonum bir uygulamanin karanlik moduyla nasil oldu bilmiyorum