solayak27 kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Kamera açılmıyor

Rom da attım ne yazık ki olmadı
  2. S

Yardım Kamera açılmıyor

Hocam uygulama verisini sildim olmadı formatladim yine aynı bı rom atmadım Formatladigimda açıldı bir kaç resim çektim yine gitti
  3. S

Yardım Kamera açılmıyor

Merhaba mi 11 lite telefonum var kamera açılmıyor açılınca da ekran da yazı çıkıyor 3 den geriye doğru sayıyor ve uygulamayı kapatıyor bunun çözümünü bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim
  4. S

MIUI 12.5 Mi 10T/Pro (Apollo) - Global Kararlı Rom (Enhanced) V12.5.4.0.RJDMIXM İndirme Bağlantıları

Güncelleme bu şekilde geldi enhanced mi bu hocam bilgisi olan varmı?
  5. S

MIUI 12.5 Mi 10T/Pro (Apollo) - Global Kararlı Rom (Enhanced) V12.5.4.0.RJDMIXM İndirme Bağlantıları

Teşekkürler inşallah büyük değişiklikler olmuştur merakla bekliyordum bende bu arada manuel yapmak istedim yapamadim beta falan yazıyordu olmadı yani
  6. S

Soru poco f3 almaya deger mi?

Mi10t aldım 8/128 inanılmaz bı telefon hele de note 9s den sonra kaplumbağadan inip Ferrariye bindim sanki alacak varsa hiç düşünmesin tavsiye ederim IMEI sorunu da yok
  7. S

Valla hocam işte onun riskine de giremem ben bı atilmasa elimde patlar dediğiniz gibi geri satsan çok çok zararına satmalisin ki benim başıma geldi iPhone 7 almıştım 1000 TL ye arkadaşıma sattım süresi bitmişti ben kaydettirim dedi edemedi de sonra o da 750 ye sattı 6s almıştı
  8. S

Şimdi telefoncuyla konuştum yıl sonuna atılır diyo poco f3 e ne diyorsunuz bu işe yalan mi sizce
  9. S

Poco f3 beğenmiştim lakin IMEI işi sakat olmuş ilerde kesin olacağını bilsem f3 alırdım ama sanırım şuan m10t mantıklı gibi
  10. S

Peki hocam sizce f3 e IMEI atilabilirmi ilerde bu arada aydınlatıcı olmuş yorumunuz çok teşekkür ederim.
  11. S

note 9s kullanıyorum memnun degilim poco f3 mi10t veya iphone 8plus amayı düşünüyorum tarafsız bi şekilde öneriniz ne olurdu yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler. poco f3 cok şarj yiyormuş cabuk ısınıyormuş gibi sorunlar varmış kafam baya karıştı önerilerinizi bekliyorum bu...
  12. S

Rehber Miui 12 Razer 12.0.3 STABLE Redmi Note 9s/Pro [Curtana] KULLANDIĞIM EN İYİ PORT

Xioami.eu rom kullaniyorum sadece 30 FPS kilidini açan şeyi yüklesem sorun olurmu hocam
  13. S

Soru Ahize sorunu

Sakizla değilde yapışkanla temizlemistim hocam malesef bı ise yaramıştı ama denicem sakızı da 1615976554 Yok hocam aldım sorun yoktu nolduysa 5-6 ay sonra oldu bence yazılım değil de kronik olabilir.
  14. S

Soru Ahize sorunu

Note 9s cihazım ahizeden çok az ses geliyor araştırdım bişey bulamadım bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
  15. S

Rom [Android 11] Redmi Note 9S Hindistan Kararlı V12.0.3.0.RJWINXM İndirme Bağlantısı

Baya yeni özellik gelmiş telefon daha stabil daha hızlı geldi bana ayarlar kısmına girip değişen şeyleri fark edebilirsiniz tavsiye ederim tek sıkıntı gördüm oyunlarda bir kere oyun kitleniyo gibi oluyo daha önce bende olmuyordu bu rom da olmaya başladı o da çok surmuyo hemen normale donuyo tam...
Üst Alt