SoGood36 kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Redmi note 7 alıcağım yardım

teşekkür ederim nasipse yarın alıcağım saolun şimdiden
  2. S

Tamamdır gerek kalırmı bilmem ama internetten'de imei sorgulatacağım. Teşekkürler
  3. S

demek istediğim imei kontrol etsem başka bi şüphe kalırmı sonuçta şahıstan alıyorum. telefonun imei atılmış telefon olma ihtimaline karşılık diye soruyorum faturayı felan sorgulatabiliceğim bi yer varmı evofone mu arıyıp sorgiliyim tam emin olmak istiyorum cihazdan
  4. S

Evofone üzerine kayıtlı redmi note 7 satan bi arkadaş buldum telefonun faturası var diyo fazladan alıp satıyor toplu aldıgı için ucuza almış. evofone'dan da cok pahalıya satmıyor 30 tl felan fazla 1930 tl'ye felan note 7 64 gb imei sorgulasam kontrol etsem bi sorun çıkar mı ? kontrol edermisiniz...
  5. S

Sohbet Xiomi redmi note 7 İMEİ

Yeni yasa yürürlüğe girmesine rağmen bu işlem gerçekleşebiliyomu onu merak ediyorum
  6. S

Sohbet Xiomi redmi note 7 İMEİ

Merhaba arkadaşımdan xiomi redmi note 7 pro alıcağım özbekistandan getirmiş imei yurt dışı kayıtlı gözüküyor bu yeni yasayla imei attırabilirmiyim elimde kalır mı evde kullanmadıgım telefonum var onun imei kullanabilirmiyim yardımlarınızı rica ediyorum
Üst Alt