softwarexpert kullanıcısının son içeriği

1. softwarexpert

Çözüldü Yapı Kredi Uygulaması Açılmıyor

Cihazda ki ROM ve durum ortada arkadaşlar. Diğer banka uygulamalarına görebiliyorum ama yapıkrediye giremiyorum.. Bu ekranda takılı kalıyor. Bu sorun ROM u değiştirdikten sonra oldu. Tam ekran modunu yapikredi için kapatamiyorum eğer bir yolu varsa söyler misiniz ? Belki onunla da ilgili olabilir..
  2. softwarexpert

Yardım BL kapalı şekilde MIUI 12 yükleme

Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Cihaz açılırken Mi yazısının altında unlock YAZMIYOR. Bu BL kapalı demek diye biliyorum. Cihazı yurtdışı aldım Yasaluyari gelmesine rağmen satıcı mesaj gelir ama kapanmaz dedi. Ömür boyu kapanmama garantisi veriyor. Bu adamlar bl kilidi açmadan bu işlemleri yapmışsa...
  3. softwarexpert

Sohbet Aranıza Tekrar Katıldım :)

Selamün aleyküm arkadaşlar. Forum da en sıkıntılı dediğimiz Mi 8 Se cihazi kullanırken elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım ve bazen yorum bazen konu bazen ROM denemeleri ile bir noktaya geldik daha sonra çok bunaldım ve sattım :( uzun bir süredir Samsung ve Huawei kullandım dayanamadım...
  4. softwarexpert

Çözüldü Reklam Engelleyici Kapatma

Masik X 9.5 ROM kullanıyorum. Reklam engellemeyi nasıl kapatabilirim. Galiba ROM içinde aktif geliyor.
  5. softwarexpert

Karşılaştırma Mi 9 T or Galaxy A51

Arkadaşlar telefondan anlamayan kız arkadaşıma bu iki telefondan birini almak istiyoruz. Sizce güncellemesi sorunsuz yazılımsal problem çıkarmayacak başımızı ağrıtmayan hangisi olur ? Ben olsam düşünmeden Mi 9 T alırım. Rom Root Recovery bilgim var kendi cihazım forum un en sıkıntılı cihazı mi 8...
  6. softwarexpert

Rom [ROM] [OFFİCİAL] [10.0] EvolutionX 4.0 Sirius

Arkadaşlar , öncelikle cihazı miui tabanında en son beta sürümde (V20.1.16/21) android 10 yapın. https://forum.miuiturkiye.net/konu/android-10a-gecis.59178/ NOT : Yukarıda linki verilen kurulum adımlarını uyguladıktan sonra Evolution X 4.0 Kurulumuna sorunsuz geçebilirsiniz. Rom Kurulum...
  7. softwarexpert

Rom [ROM] DerpFest 10.0 Sirius

Detaylı araştırma sonucunda rom u sorunsuz kurdum arkadaşlar. AOSP Android 10 rom bekleyenler için bu konuyu açtım. Geliştirici ROM un günlük kullanım için uygun olduğunu dile getirdi. Stabil olarak kullanabilirsiniz. 1- Cihazınız da Miui Beta 9.12.19 kurulu olması lazım 2- Twrp üzerinden , twrp...
  8. softwarexpert

Rom Yeni romlar buldum nerelerde nasıl kullanabiliriz

Mı 8 SE için Telegram Gsi Rom grubunda aşağıda ki rom lar paylaşıldı deneyip görüşlerimizi bildirmenizi istediler. Heyecan verici linki aşağıya bırakıyorum. https://huxiabao.top/A:/XiangCool/ROM/Xiaomi-8-SE
  9. softwarexpert

Sohbet Ekran kartı rengi neden böyle ?

Arkadaşlar başka forum sitesine üye olmadığım için size sormak istedim bilgisi olan var mı ? Ekran kartım Nvidia 630M dış rengi neden böyle olabilir ?
  10. softwarexpert

Yardım Çin Beta Rom

Son güncel Çin Beta Romunu nereden bulabilirim. Official yazan sitelerde 9.9.3 den sonrasını bulamadım ama EU da Beta olarak 9.12.12 var
  11. softwarexpert

Soru Mi Room V11 stabil sürüm

Mi 8 SE hariç çoğu cihaza yayımlamışlar. Mi 8 SE için Mi Room Stabil V11 çıkmayacak mı ?
  12. softwarexpert

Soru Xiaomi cihaz kilit mantığı , iPhone gibi olmuş

Hangi rom kurarsam kurayım , Android 9 -10 fark etmiyor. Cihaz açıldığı zaman bana "This device is locked " ekranı geliyor. Cihazın ilk sahibiyim ve istediği hesap zaten benim kendi micloud hesabım hatta telefon numaramin son 4 hanesini gösteriyor bu hesaba ait telefon diye. Hesabım şifresini...
  13. softwarexpert

Yardım Mi 8 Se mi flash ile chine rom atma

Cihazınız Fastboot a falan girmiyordu son durum nedir hocam? Nasıl halletınız
  14. softwarexpert

Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

https://forum.miuiturkiye.net/konu/krema-rengi-tema-turkce.59304/
  15. softwarexpert

Sohbet Yaşadığım Mağduriyet

Garantiye gönderin, uğraşmayın..
Üst Alt