snn53 kullanıcısının son içeriği

1. snn53

Yardım 2.6x telefoto lenste eis çalişmiyor

Sanirim kimse farkina varmamiş ama bugun 2. 14t proyu aldim ondada ayni sorun var yazilimsal bi hata bu. 2.6x telefoto da foto cekerken çok titriyo eis çalişmiyor taaki 2.8 2.9 lara cikana kadar sonrasinda eis devrede. Bunu fedback olarak geri bildirirsek belki duzeltirler.
  2. snn53

İnceleme Xiaomi 14T Pro ROM yükleyeceklerin dikkatine!

Şimdi arkadaşlar 14t pro bl kilidi kapali, orjinal kendi romu global indirip miflash ile flashlasak olurmu ? İlla kilit acmak mi gerek ?
  3. snn53

Yardım 2.6x telefoto lenste eis çalişmiyor

Arkadaşlar fotoğraf modunda 2.6 telefotoya geçince eis yok titriyor. 2.8 lere yaklaşinca eis çalişiyor ama 2.6 da yok. Sizdede böylemi durum ?
  4. snn53

Çözüldü Kamera karanlık çekiyor

Kendi konuma kendim cevap vereyim' AI kamera ozelligi acikmiş ondan karartiyomuş resimleri. :D ozelligi kapatinca duzeldi çok şukur.
  5. snn53

Çözüldü Kamera karanlık çekiyor

14t pro ana kamerası karanlık yani aşırı konstrast çekiyor, vibrant ve otantik iki stildede oyle. 50mp moda alinca normale donuyo ama ana kamerada mecbur bu iki efekt devrede olduğundan karanlık görünüyor. Nasıl düzelticez bunu çok canımı sıktı. efekt koyarak berbat etmişler kamerayı bu nedir...
  6. snn53

İnceleme Xiaomi 14T Pro ROM yükleyeceklerin dikkatine!

14t pro da bl kilidi acmadan mi flash ile endonezya rom atabilirmiyim stock rom ? Google aramadalardan kurtulmak istiyorum varmi yapan acaba
  7. snn53

Soru Ekran süresi ne durumda

Arkadaslar bende 3-4 gundur bu telefonu kullaniyorum sarji biraz hizli bitiyo sanki herseyi kapadim ekran hz dusurme disinda hizli bitiyo sarj bide ekran suresini goremiyorum. Yazilimsalmidir acaba ? Yoksa islemcimi verimsiz anlayamadim neden boyle cozumu varmi global telefon yd daha kayitsiz
  8. snn53

Soru Xiaomi 14T Pro alacak olan var mı?

Eyvallah hocam gizledim, yoksa yarim yamalak alt beyaz kaliyo sacma sekilde. Tesekkur ederim
  9. snn53

Bugun 20.700tl ye 512 olani aldim kayitsiz sifir. Cihaz ucak, kaliteyi ilerletmis xiaomi ozellikle kasa arka kamera tasarimi simetri cok iyi. Arkadaslar sormak istedigim tam ekran modunda kullaniyorum ekranin altindaki yatay cizgi kismi ayri duruyo bazi uygulamalar acilirken beyaz kaliyo nasil...
  10. snn53

Soru Mi 14T Pro almak üzereyim. BL Kilidi Açılıyor mu?

arkadaslar diyelim bl kilidini actik hyperos1 de iken, sonra guncelledik hyper2 ye bl kapanmaz dimi ? 8 ay kullanip sonuna dogru da guncelleyip en son yazilimda yazilimsal imei repair (cikti diyelim ozamana kdar) yaparsak bi sorun olusurmu. Birde yazilimsal yaptik diyelim reset atinca imeiler...
  11. snn53

Rehber Hyperos Bootloader Kilidi Açma 14T Pro

Hyperos 2 de kilit acilmicak diye bi soylenti var dogrumudur acaba ?
  12. snn53

Selamlar, yazilimla repair yapilinca guncellemede imei gidiyormu yoksa orjinale mi donuyor ? Guncellemeyi pc den mi flash ile guncel rom atarak yaparsakda imei gidiyormu ? Yazilimla repairli cihazlarda volte vowifi sorunsuz calisiyormu acaba bilen varmi bunlari arkadaslar ?
  13. snn53

Soru Mi 14T Pro almak üzereyim. BL Kilidi Açılıyor mu?

Bende almayi dusunuyorum ama direnc kesinlikle yaptirmam, yazilimla oluyosa alicam o yuzden bekliyorum suan direnc ile repair yapmaya basladilar. İnsallah yazilimla sorunsuz olur bu cihaza
  14. snn53

Çözüldü Mi10t klavye donması

Google klavyenin halt yemesiymiş, guncelleme kaldirdim duzeldi. Sorunu yaşayanlara
  15. snn53

Ana Başlık Mi 10T 5G - Detaylı Teknik Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Mi 10 t yi miui 14 e guncelledim, dun bir anda kilit tuşu kendi kendine basmaya başladi. Normalde basinca tepki veriyo ama dokununca vermeye başladi kendi kendine bişeyler oldu kapatip açmaya çaliştim takildi sonra duzeldi. Bunu yaşayan varmi ? Miui 14 den mi kaynaklaniyor ? Global surum
Üst Alt