snn53 kullanıcısının son içeriği

1. snn53

Çözüldü Mi10t klavye donması

Arkadaşlar merhaba, mi10t kullanıyorum son bi kaç gündür klavye donmaya başladı sebebi nedir biliyormusunuz ? Bi cihaz daha var redmi note 8 onda da surekli oluyo bu olay.
  2. snn53

Yardım Mi10t Mesaj bildirim sesi değişmiyor.

Merhaba arkadaşlar, mi10t de bildirim sesini değiştiğimde wp sesi falan değişiyor ama Mesajlar bildirim sesini değiştiremedim bir türlü. Yardımcı olurmusunuz. Bildirim sesini değişiyorum ama.mesaj sesi hala glok gluk standart ton.
  3. snn53

İnceleme Oneplus 9RT

NETWORK Technology GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE / 5G 2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2 CDMA 800 3G bands HSDPA 800 / 850 / 900 / 1700(AWS) / 1800 / 1900 / 2100 CDMA2000 1xEV-DO 4G bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 17, 18, 19, 20, 26, 28, 34, 38, 39, 40, 41 5G...
  4. snn53

Yardım Mi 9 Batarya Tavsiyesi

Merhabalar, 1.5 senedir mi9 kullanıyorum bataryası çok kötü günde 2 3 kez şarj ediyorum yoğun kullanımda. Şimdi buna batarya alayım diyorum, orjinali yok, var deselerde güvenmem, deji var 3300 mah, realpower var 3500 mah. Kullanan varmı bu markalardan mi9 da. Kararsız kaldım, telefondan soğudum...
  5. snn53

Çözüldü Mi 9 Ekran koruyucu Nano

Merhaba arkadaşlar, bir suredir mi 9 kullanıyorum. En uygun ekran koruyucu olarak nanoyu buldum fakat hep kenarlardan acik kalma, nano filmin kesiminin ekrana denk gelmesi gibi sorunlar gordum. Mi 9 icin uretilen nanolar ekrani kaplamiyor. Redmi 8/8a için olan nanoyu taktirdim. Cuk diye oturdu...
  6. snn53

Yardım Sol üst köşede nokta

Arkadaşlar mi 9 sol üst köşede yazilimsal bir nokta çikiyo bazen. Ss aldim görebilirsiniz. Sebebi nedir, sizde de oluyormu ?
  7. snn53

Yardım Mi 9 eu rom yardim

Merhaba arkadaşlar, yaklasık 2 haftadir mi9 sahibiyim. Sifir kapali kutu olarak aldim cihazi. Global versiyon. Aldiktan sonra guncelleme yaptim ota uzerinden. Cihazim global ama icindeki surum 11.0.5.0 (QFAEUXM) andorid 10. Yani eu surumu sanirim. Bunun global olmasi gerekmiyomu. Versiyin koduna...
  8. snn53

Yardım Ekran parlaklığı sorunu YARDIM

Ekran parlaklığım otomatikte değil, renk şemasinin tüm seceneklerini denedim. Akşam işiginda sorun yok fakat gündüz özellikle güneşte ekran işigi bir anda kisiliyor. Karanliga gidiyorum işik açiliyor. Sacmaliyor kafasina gore. Ekrani kilitliyorum güneşteyken bir anda işik kisiliyor. Cihazim yeni...
  9. snn53

Yardım Bildirim tekrarlamayı kapatma

Merhaba arkadaşlar. Ozellikle whatsappdan gelen mesajlar icin okumadigim mesajlarin tekrar tekrar bildirimleri geliyor. Veya atiyorum Y kişisi yazdi onla konusuyorum X kişisi 2 saat once yazmisti okumamiştim. Y kişisi mesaj yazinca X kişisinin mesajlarida bildirim veriyor. Yani bildirim...
Üst Alt