Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sanirim kimse farkina varmamiş ama bugun 2. 14t proyu aldim ondada ayni sorun var yazilimsal bi hata bu. 2.6x telefoto da foto cekerken çok titriyo eis çalişmiyor taaki 2.8 2.9 lara cikana kadar sonrasinda eis devrede. Bunu fedback olarak geri bildirirsek belki duzeltirler.
14t pro ana kamerası karanlık yani aşırı konstrast çekiyor, vibrant ve otantik iki stildede oyle. 50mp moda alinca normale donuyo ama ana kamerada mecbur bu iki efekt devrede olduğundan karanlık görünüyor. Nasıl düzelticez bunu çok canımı sıktı. efekt koyarak berbat etmişler kamerayı bu nedir...
arkadaslar diyelim bl kilidini actik hyperos1 de iken, sonra guncelledik hyper2 ye bl kapanmaz dimi ? 8 ay kullanip sonuna dogru da guncelleyip en son yazilimda yazilimsal imei repair (cikti diyelim ozamana kdar) yaparsak bi sorun olusurmu. Birde yazilimsal yaptik diyelim reset atinca imeiler...
Selamlar, yazilimla repair yapilinca guncellemede imei gidiyormu yoksa orjinale mi donuyor ? Guncellemeyi pc den mi flash ile guncel rom atarak yaparsakda imei gidiyormu ? Yazilimla repairli cihazlarda volte vowifi sorunsuz calisiyormu acaba bilen varmi bunlari arkadaslar ?
Bende almayi dusunuyorum ama direnc kesinlikle yaptirmam, yazilimla oluyosa alicam o yuzden bekliyorum suan direnc ile repair yapmaya basladilar. İnsallah yazilimla sorunsuz olur bu cihaza
Mi 10 t yi miui 14 e guncelledim, dun bir anda kilit tuşu kendi kendine basmaya başladi. Normalde basinca tepki veriyo ama dokununca vermeye başladi kendi kendine bişeyler oldu kapatip açmaya çaliştim takildi sonra duzeldi. Bunu yaşayan varmi ? Miui 14 den mi kaynaklaniyor ? Global surum