Sneijder kullanıcısının son içeriği

1. Sneijder

Satış 3 günlük iphone XS 64 gb silver Apple Türkiye

3 gün önce akasya teknosadan iphone xs aldım faturalı kutulu sıfır 64 gb silver(beyaz) ekranda buff 5D kırılmaz hd ekran filmi var (turkcell den kaplatıldı) kılıfsız kullanılmadı pil sağlığı %100 çizik vs yok cihaza hat takılmıştır garantisi 29.01.2022 tarihine kadar geçerlidir satılıktır...
  2. Sneijder

Soru Samsung Galaxy A70 alınır mı?

redmi note 7 kullandım Samsung A70 almayı düşünüyorum Super Amoled akran büyük ekran ve ince bir telefon ekran altı parmak izi okuyucu 6gb RAM 128 hafıza sizce alınır mı ne diyorsunuz ? Kamerası ile ilgili çok şikayet var ama..
  3. Sneijder

Soru Mİ9T ? mi Mİ9SE? mi almalıyım ?

redmi note 7 kullandım 4 ay ve sattım şu an telefon alma aşamasındayım sizce mi9se mi mi9t mi almalıyım ? yorumlarınızı eksik etmeyin dostlar..
  4. Sneijder

Duyuru MIUI Türkiye Katkıları ile; secyukle.com Hizmete açılmıştır.

Hayırlı olsun hocam emeği geçenlere saygılar..
  5. Sneijder

Soru 4 aylık redmi note 7

Merhaba arkadaşlar 4 aydır kullandığım redmi note 7 cihazımı satacağım Xiaomi Türkiye garantili cihazım akasya mi store den alındı kaç para eder çizdiği dahi yoktur bilgi alabilir miyim? 1577798545 Konu acildir değerli yorumlarınızı eksik etmeyin dostlar
  6. Sneijder

Yardım Adaway youtube reklamları engellemiyor mu?

Merhaba YouTube vanced kullanıyordum az önce kaldırdım çok fazla şarj tüketiyor adaway yükledim magiskden sistemsiz hostta yaptım ama YouTube reklamları bir türlü engelleyemedim yardımcı olabilir misiniz?
  7. Sneijder

Yardım Çok şaşırtan miRoom şarj performansı..

45 gündür Eu beta, masik, eu stabil arası gezdim durdum miroom' a çok ön yargılıydım ama şarj süresi beni mest etti diyebilirim ve çok stabil kamera sorunu vs yaşamadım kısacası bayıldım bu rom'a tavsiye ederim.. Not: en son telefonu ilk aldığımda 2 gün şarjı gitmişti..
  8. Sneijder

Yardım Kamera ve Chrome durduruldu hatası..

Arkadaşlar MiRoom'a yeni geçtim ara sıra kamera durduruldu ve Chrome durduruldu hataları alıyorum sebebi ne olabilir acaba? cihaz magisk rootlu.. Romdan memnunum ilk izlenimlerim olarak gayet güzel ve stabil ama bu iki hatayı almak beni üzdü çözümü var mıdır?
  9. Sneijder

Soru Redmi Note 7 RevOS 9.11.23 link verebilcek var mı?

merhabalar, RevOs google drive veya yandex in de olan arkadaşımız var mı? official site çok yavaş 15 saat gösteriyor. Şu an rom sildim yükleyecektim kalakaldım yardımcı olabilcek varsa çok sevinirim..
  10. Sneijder

Sohbet goz ameliyati

Allah şifa versin hocam..
  11. Sneijder

Yardım MIUI 11.0.4.0.PFGEUXM ne zaman gelir?

Güncellemeyi beklemeden linkden indirip kurabilirsiniz daha önce indirip kuranlar beta tester olmadığı için kullanamıyorlardı şu an herkese açıldı hocam
  12. Sneijder

Yardım MIUI 11.0.4.0.PFGEUXM ne zaman gelir?

Beta engellemesi kalktı hocam indirip kurabilirsiniz
  13. Sneijder

Tema Amoled ve Çeşitli Duvar Kağıtları

Eline sağlık hocam
  14. Sneijder

Soru Stabil Performanslı Pil Ömürlü Görsel Rom Önerisi

Eu betanın aynısı hocam rom.. stabil olanı sadece her hafta güncelleme almıyor ve beta sürüm olmadığı için bug vs yok..
  15. Sneijder

Soru Stabil Performanslı Pil Ömürlü Görsel Rom Önerisi

Eu stabil öneririm hocam clap~~
Üst Alt