Sneijder kullanıcısının son içeriği

1. Sneijder

Satış 3 günlük iphone XS 64 gb silver Apple Türkiye

3 gün önce akasya teknosadan iphone xs aldım faturalı kutulu sıfır 64 gb silver(beyaz) ekranda buff 5D kırılmaz hd ekran filmi var (turkcell den kaplatıldı) kılıfsız kullanılmadı pil sağlığı %100 çizik vs yok cihaza hat takılmıştır garantisi 29.01.2022 tarihine kadar geçerlidir satılıktır...
  2. Sneijder

Soru Samsung Galaxy A70 alınır mı?

hocam miui çok seviyordum ancak bildirim sorunu vs derken can sıkmaya başladı açıkcası :/
  3. Sneijder

Soru Samsung Galaxy A70 alınır mı?

redmi note 7 kullandım Samsung A70 almayı düşünüyorum Super Amoled akran büyük ekran ve ince bir telefon ekran altı parmak izi okuyucu 6gb RAM 128 hafıza sizce alınır mı ne diyorsunuz ? Kamerası ile ilgili çok şikayet var ama..
  4. Sneijder

Soru Mİ9T ? mi Mİ9SE? mi almalıyım ?

Bende 9T düşünüyorum full ekran olmasından dolayı ekranı amoled ama memnun eder mi bazı olumsuz yorumlar okudum 9se nin ekranı daha iyi diyenler var
  5. Sneijder

Soru Mİ9T ? mi Mİ9SE? mi almalıyım ?

redmi note 7 kullandım 4 ay ve sattım şu an telefon alma aşamasındayım sizce mi9se mi mi9t mi almalıyım ? yorumlarınızı eksik etmeyin dostlar..
  6. Sneijder

Soru 4 aylık redmi note 7

henüz karar verilmedi hocam acil paraya ihtiyacım olduğu için satıcam cihazı hemen ihtiyacı olan varsa yabancıya gitmesin yönlendirebilceğiniz bi yer var mı?
  7. Sneijder

Kılcal çizik dahi yok spigene benzer kalın kılıfla kullanıldı 64 GB siyah
  8. Sneijder

Merhaba arkadaşlar 4 aydır kullandığım redmi note 7 cihazımı satacağım Xiaomi Türkiye garantili cihazım akasya mi store den alındı kaç para eder çizdiği dahi yoktur bilgi alabilir miyim? 1577798545 Konu acildir değerli yorumlarınızı eksik etmeyin dostlar
  9. Sneijder

MIUI 11 Redmi Note 7 Mi Room (Android 9.0) 9.12.12 Beta Rom

Benim asıl sorum android 10 da 9 da olmayan farklılıklar neler?
  10. Sneijder

Hocam android Q ile 9 arasında ne gibi farklar var acaba? Kasma donma yaşar mıyız RN7 de?
  11. Sneijder

Haber 2019’da kullanıcıların seçtiği en kötü şifreler

Genelde herkes basit şifre olarak 1990 gibi doğum tarihini yazar güvenli sanıp giggle~~giggle~~
  12. Sneijder

Soru 60 TL'ye Kadar Görüntü Kablosu Önerisi

47 yıl önce VGA mı vardı allasen
  13. Sneijder

9.12.19 bize niye gelmedi?? Çoğu cihaz için yayınlandı wasntme~~ cohci52 ClassiCTR
  14. Sneijder

MIUI 11 Redmi Note 7 GREESHAN Global Stable (Android 9.0) 11.0.6.0

Miroom stable mi kullanıyorsun beta mı hocam?
Üst Alt