Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3 gün önce akasya teknosadan iphone xs aldım faturalı kutulu sıfır 64 gb silver(beyaz) ekranda buff 5D kırılmaz hd ekran filmi var (turkcell den kaplatıldı) kılıfsız kullanılmadı pil sağlığı %100 çizik vs yok cihaza hat takılmıştır garantisi 29.01.2022 tarihine kadar geçerlidir satılıktır...
redmi note 7 kullandım Samsung A70 almayı düşünüyorum Super Amoled akran büyük ekran ve ince bir telefon ekran altı parmak izi okuyucu 6gb RAM 128 hafıza sizce alınır mı ne diyorsunuz ? Kamerası ile ilgili çok şikayet var ama..
henüz karar verilmedi hocam acil paraya ihtiyacım olduğu için satıcam cihazı hemen ihtiyacı olan varsa yabancıya gitmesin yönlendirebilceğiniz bi yer var mı?
Merhaba arkadaşlar 4 aydır kullandığım redmi note 7 cihazımı satacağım Xiaomi Türkiye garantili cihazım akasya mi store den alındı kaç para eder çizdiği dahi yoktur bilgi alabilir miyim?
1577798545
Konu acildir değerli yorumlarınızı eksik etmeyin dostlar