sncrkyrn46 kullanıcısının son içeriği

1. S

Sohbet Poco X3 NFC Ekran Süresi Paylaşımı

global romdan tr roma geçmek için ne yapabilirim
  2. S

hocam dediğimi yükledim şebeke gitti bu sefer
  3. S

teşekürler :)
  4. S

MIUI 12 POCO X3 NFC - Global Kararlı Rom V12.0.2.0.QJGMIXM İndirme Bağlantıları

bu sürümü kullanıp hata alan oldumu şarj durumu filan nasıldı ?
  5. S

global sürüm dışına çıkmayı çok istemiyorum V12.0.2.0.QJGMIXM bu sürüm var sanırım telefonla birlikte çıkan ilk sürüm bunu yüklesem nasıl olur sizce hatası filan varmıdır ?
  6. S

Ana Başlık POCO X3 NFC - Genel Bilgiler - Teknik Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

global sürümde şarjı en iyi giden kasma donma yapmayan sürüm hangisiydi sürüm düşürmeyi düşünüyorumda
  7. S

global sürümde şarjı en iyi giden kasma donma yapmayan sürüm hangisiydi sürüm düşürmeyi düşünüyorumda
  8. S

Yardım batarya eskisi gibi değil eski global sürüme dönmek istiyorum

merhabalar poco x3 cihazıma android 11 geldi miui 12.0.1 e güncelledim ama batarya daha hızlı tükenmeye başladı ve telefonda hafif kasmalar olduğunu farketmeye başladım birçok kez format attım düzelmedi bende global eski sürümlere dönmek istiyorum önerdiğiniz global eski sürüm varmıdır...
  9. S

Rom [ MIUI 11 ] Android 9/ 10 DEODEX Endonezya

kamera sorununun çözümü yokmudur hocam
  10. S

hocam denedim global rom da yükledim miui 11 global sürüme geçtiğimde ön kamera yine çalışmıyor ama miui 12 sürümüne geçince sorun düzeliyor bende miui 12 sürümünü kullanmak istemiyorum ne yapacağım hakkında en ufak bilgim yok dünden beri uğraşıyorum
  11. S

Yardım Ön Kamera bağlanamıyor hatası

Merhaba arkadaşlar öncelikle batarya süresi uzatmak için deodex romu indirdim ve yükledim ön kamera bağlanamıyor hatası aldım arka kamera da sıkıntı yok çalışıyor heralde rom sorunlu diyip miui 11.0.6 global roma dönmeyi denedim ondada aynı sorunu verdi miui 12.0.6 güncellemesi geldi onu...
  12. S

eyvallah hocam
  13. S

hocam ben geçtim şuan ama memnun olmadım ön kamera çalışmıyor ve telefon çok kasmaya başladı tekrar global roma dönmek isiyorum mi flash üzerinden mi yapacağım bunu
Üst Alt