Snayperska kullanıcısının son içeriği

1. Snayperska

Soru Arabistan'dan Cihaz Getirme

Merhabalar arkadaşlar, Arabistan'dan kuzenime cihaz aldırmak istiyorum ama konu hakkında hiç bilgi sahibi değilim. Getirip yazılım (imei) attırıp ve ya pasaporta kaydettirip kulllanabileceğim cihaz tavsiyelerinizi yazarsanız çok sevinirim. Önceliğim fiyatlarını bilmesem de yazılım atıp...
  2. Snayperska

Soru Redmi Note 6 Pro BT Kilidi Açma (Cihaz Yurtiçi)

Merhabalar, Yurtiçi RN6 pro cihazımın bt kilidini açıp rom yüklemek istiyorum. Aklımı kurcalayan soru ise ilerde orjinal roma dönüp bt kapattığımda imei ile alakalı sorun yaşar mıyım ? Bilgisi olan arkadaşlar cevap verirlerse çok sevinirim. Bt açmayı rom atmayı falan biliyorum bu konuda destek...
  3. Snayperska

Soru Redmi Note 6 Pro Hakkında

Herkese selam, Redmi Note 6 Pro 4/64 (M1806E7TI) model isimli yurtiçi cihazım artık hız,geçişler ve genel manada haz vermemeye başladı. Pixel Experience Plus Android 11 kurmak istiyorum. Kafamda tek bir soru var cihaz yurtiçi olduğu için ileride örnek veriyorum bt kilidini kapatmak istersem imei...
  4. Snayperska

Yardım Redmi Note 7 Pro Mikrofon Problemi

Merhaba arkadaşlar, yeni farkına vardığım bir sorun canımı çok sıkmaya başladı. Sorun şu; mikrofon (sub mic) çağrılarda normal olarak çalışıyor ancak sesi hoparlöre verdiğim zaman sesim karşıya gitmiyor. Ayrıca whatsapp'ta da görüntülü konuşmalarda sesim gitmiyor. Sorunu yeni farkettim önceden...
  5. Snayperska

Yardım WhatsApp ve Instagram Görüntülü Görüşmelerde Sesim Karşıya Gitmiyor (RN7 PRO)

Herkese iyi forumlar arkadaşlar, Başlıkta belirttiğim gibi bir sorunum var. Başlığa ek olarak normal telefon görüşmelerinde de sesi hoparlöre verince benim sesim karşıya gitmiyor, hoparlörü kapatınca düzeliyor. İlk defa böyle bir sorunla karşılaştım. Mikrofonun çalışmasında sorun yok dediğim...
  6. Snayperska

Yardım Global Rom Yüklerken Bootloader Kilidini Kapattım

Merhabalar BL kilidi açık olan cihazıma Miflash ile Global Rom yüklerken clean all and lock seçeneğinde unuttuğum için cihazım sanırım brick oldu tam da bilmiyorum ama. Şuan tekrar clean all seçili şekilde romu yüklemeye çalışırken flash xbl error hatası alıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz...
  7. Snayperska

Yardım Global Rom'da Kamera Düzgün Çalışmıyor (Rn7 Pro)

Arkadaşlar merhaba, Başlıkta belirttiğim gibi Rn7 pro cihazım var. Cihazımda şuan Xiaomi.Eu Stable 11.0.8 sürümü yüklü. Kamerayı sorunsuz kullanıyorum diyebilirim. Fakat orjinal yani global rom'u yüklediğimde kamera netleme,odaklama artık ne denirse kimi netleme kimi odaklama diyor. Bu olay...
  8. Snayperska

Yardım Custom Rom'dan Global Rom'a Nasıl Geçerim.

Merhaba sevgili arkadaşlar, Başlıkta belirttiğim gibi Redmi Note 7 Pro cihazımda şuan güncel pixel experience rom yüklü. Bunu global rom'a nasıl döndürebilirim. Orangefox Twrp ve magisk yüklü cihazda ayrıca BT açık. Güncellemeyi indirdim .tgz uzantılı (11.0.6) nasıl yükleyebilirim.
  9. Snayperska

Yardım Klon İmei Mesajı

Merhaba 6 7 ay kadar önce Redmi Note 7 Pro cihaz almıştım telefoncudan. Yakınlarda imei için gittim ve attı. Yaklaşık 3 hafta olmuştur atılalı. Bugün yasal uyarı mesajı geldi. İmei'niz klonlanmış diye fakat yazan imei telefonumda bulunan imei'den bir rakam eksik. Cihazdaki imei 15 rakam gelen...
  10. Snayperska

Yardım MAC ADRESİ DEĞİŞTİRME (YARDIM LÜTFEN)

Arkadaşlar merhaba direk sorunumu anlatıyorum. Abim ve bende Redmi Note 7 Pro cihazlar var. İstanbul'da bir telefoncudan alındı 4 5 ay kullanıldı imei için tekrar gidildi telefoncuya ve telefoncu halletti imei attı vs. Herneyse sanırım 2 cihazada aynı dosyalarla işlem yapmış olsa ki cihazların...
  11. Snayperska

Yardım REDMİ NOTE 7 PRO MAC ADRESİ SORUNUM (YARDIM)

Arkadaşlar merhaba direk sorunumu anlatıyorum. Abim ve bende Redmi Note 7 Pro cihazlar var. İstanbul'da bir telefoncudan alındı 4 5 ay kullanıldı imei için tekrar gidildi telefoncuya ve telefoncu halletti imei attı vs. Herneyse sanırım 2 cihazada aynı dosyalarla işlem yapmış olsa ki cihazların...
  12. Snayperska

Çözüldü Beyaz Tema İsteğim (Bulundu)

Merhaba arkadaşlar şöyle bir tema buldum ekran görüntüsünü veriyorum. Paralı sanırım siteden anladığım kadarıyla. Nasıl alacağımı bilsem alırım o derece beğendim temayı çok sade beyaz fona siyah yazı tipi rengi çok hoş bir tema çok hoşuma gitti. Bulabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim...
  13. Snayperska

Çözüldü Double Tap Theme Diy Teması mtz dosyası

Anladım hocam neyse artık tema çok hoşuma gitti kullanıyorum şuan. Geri dönüşünüz için çok teşekkür ettim handshake~~
  14. Snayperska

Çözüldü Double Tap Theme Diy Teması mtz dosyası

Hocam peki kilit ekranındaki tarih bölümünde değişim yapılabiliyor mu ? Ay/Gün yeri değişme gibi. Şimdiden teşekkürler 1570038671 Bu arada şuanda Temalar uygulamasında "Double Tap" olarak aratınca temaya ulaşım sağlanabiliyor. MIUI 11'e uyumlu şuanda. :D
  15. Snayperska

Soru Türkiye'de RN7 Pro bulmak

Ben atmış olduğum ilandan aldım RN7 PRO cihazımı 24.09.2019 tarihinde şuan sorunsuz kullanıyorum. Sıfır kapalı kutu jelatinine kadar üzerindeydi.Elden görerek aldım. Sadece kayıt için 8 ay içinde 1 kere mağazaya uğramam gerekiyormuş. Ayrıyaten kapanma konusunda garanti veriyorlar. Dipnot: Kutu...
Üst Alt