snatcher kullanıcısının son içeriği

1. snatcher

Yardım KVK teknik servis

evet elime geçmişti lakin değiştirilen ekran kötü bir kopyaydı
  2. snatcher

Çözüldü Mi A2 flash devcfg_a error Hatası

sorunun çözümünü yukarıdaki mesajlarımda belirtmiştim lütfen mesajları okuyunuz
  3. snatcher

fastboot flashing unlock_critical şu komutla critical unlock yap sonra cihazı yeniden başlat ve tekrar orjinal yazılımı flashla
  4. snatcher

cihaziniz unlock ise uzerine critical unlock yaparsaniz flash yapabilirsiniz aksi halde bu hata msjini almaya devam edersiniz tecrube ile sabit :)
  5. snatcher

Soru Mart Güncelleme sorunu

merhaba ayni sorun benim cihazimdada mevcut yeniden subat yazilimini flash ladigim halde guncellemeyi alamiyordum sizde ayni sorunu yasiyormussunuz..bir arkadasimda a2 var lakin o aldi guncellemeyi fakat biz halen alamadik
  6. snatcher

Yardım mi a2 güncelleme sonrası telefon acılmıyor

kilidi aç romunu yükle ve tekrar kilitle şurada bir örnek video mevcut izle çok basit problem yaşamadan kurarsın twrp v.s kurmana gerek yok cmd üzerinden vereceğin komutlar : Fastboot commands: Lock bootloader --fastboot oem lock Unlock bootloader -- fastboot oem unlock
  7. snatcher

ok çalışıyorsa o halde en son sürüm fw yi flash layın cihazınıza olmadı bahsettiğim gibi servise gönderin çünkü sensor çalışmaması gerçekten büyük problem
  8. snatcher

Yardım Xiaomi Turkiye Yetkilileri!

kardeşim merhaba şimdi problemin bataryanın hızla deşarjıysa bununla alakalı bazı müdahaleler yapabilirsin öncelikle cihazın rootlumu rootsuzmu bunu belirt bende buna göre sana bir kaç öneride bulunayım
  9. snatcher

Eğer aldığınızdan beri aynı problemi yaşıyorsanız yakınlık sensoru ile alakalı servise gönderin cihazınızı değişime kadar gidebilir çünkü sensor değiştirilebilir bir parça olmayabilir mainboarda gömülü diyebiliyorum
  10. snatcher

aldığından berimi var bu sorun ? bence bir hard reset sorununu çözer olmadı yazılımı yeniden kur sensorde problem olduğunu sanmam yazılımsal olabilir
  11. snatcher

bu arada ocak guncellemelerini kurablar sorun yasamislar bende indirdim kurmadim problem var sanirim bence simdilik kurmayin arkadaslar
  12. snatcher

merhaba miui resmi sitesinden cihaziniz ile uyumlu romu indirip kurun sorun cozulecektir
  13. snatcher

Yardım Mi a2 guncelleme sonrasi sorunu

merhaba şimdilik şu programı kullan sensoru çok iyi kullanıyor batarya kullanımına etkisi çok iyi bir çok cihaızmda yıllardır kullanıyorum https://play.google.com/store/apps/details?id=biz.gyrus.yaab&hl=en_US bunun hariicnde bahsettiğin problemleri görmedim açıkcası istersen cihazı tamamen...
  14. snatcher

Çözüldü Mİ A1 Telefonum açılmıyor "the system has been destroyed"

Xiaomi confirms Android Pie update for Mi A1, Mi A2 and Mi A2 Lite doesn't support rollback bu ve bunun gibi bir çok haber var bence gereksiz riske girmeye gerek yok çünkü bazı forumlarda brick cihaz raporları var
  15. snatcher

Çözüldü Mİ A1 Telefonum açılmıyor "the system has been destroyed"

android 9.0 güncellemesini yaptıysan geri dönüş yapma çünkü şuan resmi sitede paylaşılan rom oreo yani 8.1 telefon brick olmasın en son kullandığın rom oreo ise flashlayabilirsin
Üst Alt