Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba ayni sorun benim cihazimdada mevcut yeniden subat yazilimini flash ladigim halde guncellemeyi alamiyordum sizde ayni sorunu yasiyormussunuz..bir arkadasimda a2 var lakin o aldi guncellemeyi fakat biz halen alamadik
kilidi aç romunu yükle ve tekrar kilitle
şurada bir örnek video mevcut izle çok basit problem yaşamadan kurarsın
twrp v.s kurmana gerek yok
cmd üzerinden vereceğin komutlar :
Fastboot commands:
Lock bootloader --fastboot oem lock
Unlock bootloader -- fastboot oem unlock
ok çalışıyorsa o halde en son sürüm fw yi flash layın cihazınıza olmadı bahsettiğim gibi servise gönderin çünkü sensor çalışmaması gerçekten büyük problem
kardeşim merhaba şimdi problemin bataryanın hızla deşarjıysa bununla alakalı bazı müdahaleler yapabilirsin öncelikle cihazın rootlumu rootsuzmu bunu belirt bende buna göre sana bir kaç öneride bulunayım
Eğer aldığınızdan beri aynı problemi yaşıyorsanız yakınlık sensoru ile alakalı servise gönderin cihazınızı değişime kadar gidebilir çünkü sensor değiştirilebilir bir parça olmayabilir mainboarda gömülü diyebiliyorum
merhaba şimdilik şu programı kullan sensoru çok iyi kullanıyor batarya kullanımına etkisi çok iyi bir çok cihaızmda yıllardır kullanıyorum
https://play.google.com/store/apps/details?id=biz.gyrus.yaab&hl=en_US
bunun hariicnde bahsettiğin problemleri görmedim açıkcası istersen cihazı tamamen...
Xiaomi confirms Android Pie update for Mi A1, Mi A2 and Mi A2 Lite doesn't support rollback
bu ve bunun gibi bir çok haber var bence gereksiz riske girmeye gerek yok çünkü bazı forumlarda brick cihaz raporları var
android 9.0 güncellemesini yaptıysan geri dönüş yapma çünkü şuan resmi sitede paylaşılan rom oreo yani 8.1 telefon brick olmasın en son kullandığın rom oreo ise flashlayabilirsin