smyrniankiwi kullanıcısının son içeriği

1. smyrniankiwi

Yardım Dropbox Apk Yukleyememe Sorunu

Merhaba, Telefonum Pocophone F1. Global, rootsuz 11.0.6 surumunu kullanmaktayim. Daha once Dropbox'a attigim .apk uzantili dosyalari telefonuma indirip kurabiliyordum. Ancak saniyorum bir ayarini bozdum. Whatsapp icin sticker yapan "sticker maker" isimli program yuklu iken .apk uzantili...
  2. smyrniankiwi

Yardım Dokunmatik Geri Bildirimin 23.00'te Kapanması

Selam beyler, bir şey sormak istiyorum. Son 1 hafta-10 gündür başıma gelen bir olay var. Saat 23.00 olduğunda alttaki menü, geri vs tuşlarının olduğu tuşlardaki dokunmatik geri bildirim kapanıyor. Normalde "ayarlar-ses&titreşim" kısmına girdiğinizde dokunulduğunda titret kısmını ben hafif...
  3. smyrniankiwi

MIUI 11 [Android 9] Mi 9 SE Global Stabil V11.0.4.0 PFBMIXM indirme bağlantısı

Oncelikle ilginiz icin tesekkurler. İlk sayfadaki ota icin olan linki indirip guncelleyici icinden zip dosyasini gosterip yukleyecegiz degil mi? Twrp'nin veya root'un silinmesi onemli degil. Kullanan kisi root vs ile isi olan biri degil. Stabil olsun, guncelleme alsin kafi. Verilerin bir kere...
  4. smyrniankiwi

MIUI 11 [Android 9] Mi 9 SE Global Stabil V11.0.4.0 PFBMIXM indirme bağlantısı

Merhaba, Arkadasimda Mi9 se var. Telefon hakkinda kismi fotograftaki gibi. Konuyla ilgili iki sorum var. 1-Buna global stabil rom yukleyebilir miyiz? 2-Global stabil rom yuklersek imei'de bir sikinti yasar miyiz? Tesekkurler.
  5. smyrniankiwi

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Pocophone bolgeyi Endonezya yaptim, guncelleme geldi. Dark mode'a kavustuk sonunda.
  6. smyrniankiwi

Rom Poco F1 Global stabil Miui 11 V11.0.5.0

Yukleyen var mi?
  7. smyrniankiwi

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Telefonda root yok. Dosyayi indirip uygulamalarimi sifirlamadan yukleme sansim var midir?
  8. smyrniankiwi

Rom Pocophone F1 Global Kararlı MIUI 10.3.8.0 PEJMIXM indirme bağlantıları

Bizim telefonlarımız instagram gece modunu almayacak mı acaba? Bilgisi olan var mıdır?
  9. smyrniankiwi

Sohbet Miui 11

Pocophone ile ilgili hâlâ ne miui 11 ne android 10 ile ilgili net bir bilgi yok facepalm~~
  10. smyrniankiwi

Rom Pocophone F1 Global Kararlı MIUI 10.3.8.0 PEJMIXM indirme bağlantıları

Miui 11 gelmeme gibi bir hata yapmazlar değil mi bu seri için? Çoğu Miui 11 gelecek cihaz arasında Poco'nun adı geçmiyor çünkü.
  11. smyrniankiwi

Tema Özel Çentik Gizleme Duvar Kağıtları (Damla çentik cihazlar için uygundur)

Merhaba, Damla çentikli bi wallpaper diye buradan sormak istedim. Bu wallpaper'ı bulma şansımız var mıdır?
  12. smyrniankiwi

Güncelleme Pocophone F1 – Global Stable ROM V10.3.5.0.PEJMIXM Güncellemesi Recovery - OTA - Fastboot İndirme Bağlantıları

Bu güncellemeyle geleceği söylenen dark mode gelmedi mi? Kimi kullanıcılara gelmiş, kimilerine gelmemiş. Böyle bir şey mümkün mü?
  13. smyrniankiwi

Uygulama Google Camera Pixel (3) ve Ayarları

Öncelikle emeğiniz için teşekkürler. cantara 'ya bu noktada katılıyorum. Aynı açıdan, telefonu hiç kıpırdatmadan hem stock kamera ile hem google kamera ile 2 fotoğraf çektim. Galeriye girip karşılaştırdım ancak hemen hemen hiç fark göremedim diyebilirim.
  14. smyrniankiwi

Rehber Pocophone F1 IMEI Kayıt Sürecim

Telefonunuz ve imei kaydınız hayırlı olsun. Ben 8 aylık süreyi bekleyeceğim. Sonrası Allah kerim wasntme~~
Üst Alt