Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Roma yeni geçtim. oneos'a gore batarya suresi ciddi iyileşti. ancak oneos'ta alıstığım bildirim sesleri için ses seviyesi ayarlama çubuğu bu romda yok ya da ben bulamadım. nasıl yapıldığını bilen var mı, bildirim sesini kapattım ama telefon seslide ilen yine de bildirimlerden ses geliyor.
masik p denemedim ama masik x'ten oneos'a gecen biri olarak soyleyebilirim ki masik x oneos'u kürdan niyetine kullanır tabiri caizse. masik p linki bulamadım sitede, link atabilir misiniz rica etsem ?
hocam dediğiniz gibi kılıf etken, bende de aynı durum oluyor; ama benım kılııfm içinden cıkan kılıf ona ragmen oluyor ha kılıfı çıkarırsam sorun yok tabi :)
arkadaşlar şöyle bir sorunum var,aslında sorun bile diyemeyebiliriz, ama sanki masik 14'ü kullanırken boyle degıldi. Üstteki bildirim cubugunda gosterilen bildirim simgeleri 1'den fazla olursa nokta nokta şekline donuyor, mesela whatsapptan gelen bildirimin simgesini birden fazla bildirim...
FAILED (remote: Partition is write protected) şöyle bir hata aldım persisti yükleme yaparken
Stoya mustafaozkan1414
1614287114
mustafaozkan1414 hocam twrp uzerınden yukledım, senden hay Allah razı olsun çok duacınım bundan sonra, bır gundur bununla ugrasıp duruyordum sagolasın
tamamdır hocam sizden haber bekliyorum; ama bulamazsanız da farklı bir roma da geçerim illa bu romu kullanmam şart değil, yeterki kamera sorunsuz calıssın farklı bir rom kullanmaya da razıyım. endonezya romları falan da olur misal.