smugglers kullanıcısının son içeriği

1. S

MIUI 13 Mi Note 10/Pro/CC9 Pro (Tucana) - Endonezya Rom v13.0.3.0 (Stabil Beta)

Bu soruya bende cevap bekliyorum. Şuan masik p' de calismiyor. Cevap gelirse duruma göre Endonezya ya gececegim
  2. S

Rom Mi Note 10/Pro/CC9 Pro (Tucana)/ Eu Android 11 MIUI 13

Son stabil sürümü yükledim ancak bildirim ve zil seslerini değiştirsem dahi değişmiyor , orijinal haliyle çalıyor nasil düzeltebiliriz bunu
  3. S

beta sürüm üzerine kararlı sürümü kurdum. telefonu açamıyorum sürekli twrp'de başlatıyor. telefonun içindekiler silinmeden düzeltemez miyiz bunu? mustafaozkan1414
  4. S

teşekkürler. beta sürüm üzerine kararlı sürüm yukleyebilir miyiz? bir sakıncası olur mu
  5. S

ortalama ne kadar ekran süresi alıyorsun hocam bu rom ile?
  6. S

uygulama ayarlarından bildirimleri kapadım hocam, duzeldi. yine de oneos'taki ozellık cok pratikti alışmıştım. teşekkür ederim yardımınız için.
  7. S

Roma yeni geçtim. oneos'a gore batarya suresi ciddi iyileşti. ancak oneos'ta alıstığım bildirim sesleri için ses seviyesi ayarlama çubuğu bu romda yok ya da ben bulamadım. nasıl yapıldığını bilen var mı, bildirim sesini kapattım ama telefon seslide ilen yine de bildirimlerden ses geliyor.
  8. S

Güncelleme Mi CC 9 Pro/Mi Note 10/Note 10 Pro (tucana) Firmware (Güncelleme)

masik p denemedim ama masik x'ten oneos'a gecen biri olarak soyleyebilirim ki masik x oneos'u kürdan niyetine kullanır tabiri caizse. masik p linki bulamadım sitede, link atabilir misiniz rica etsem ?
  9. S

Yardım Xiaomi mi note 10 / Kamera Odaklamama Sorunu

hocam dediğiniz gibi kılıf etken, bende de aynı durum oluyor; ama benım kılııfm içinden cıkan kılıf ona ragmen oluyor ha kılıfı çıkarırsam sorun yok tabi :)
  10. S

Rom [Android 10] [MIUI12] Mi Note 10 / Mi Note 10 Pro - CC9 Pro Masik ™ X 16.1 / 14.0 / 13.1 / 13.2 / 13.3 Rom

arkadaşlar şöyle bir sorunum var,aslında sorun bile diyemeyebiliriz, ama sanki masik 14'ü kullanırken boyle degıldi. Üstteki bildirim cubugunda gosterilen bildirim simgeleri 1'den fazla olursa nokta nokta şekline donuyor, mesela whatsapptan gelen bildirimin simgesini birden fazla bildirim...
  11. S

Sohbet Mi Note 10/CC9 Pro Kullanıcı Yorumları

teşekkür ederim hocam
  12. S

Sohbet Mi Note 10/CC9 Pro Kullanıcı Yorumları

kullandığınız rom hangisi hocam
  13. S

Rom [Android 10] [MIUI12] Mi Note 10 / Mi Note 10 Pro - CC9 Pro Masik ™ X 16.1 / 14.0 / 13.1 / 13.2 / 13.3 Rom

FAILED (remote: Partition is write protected) şöyle bir hata aldım persisti yükleme yaparken Stoya mustafaozkan1414 1614287114 mustafaozkan1414 hocam twrp uzerınden yukledım, senden hay Allah razı olsun çok duacınım bundan sonra, bır gundur bununla ugrasıp duruyordum sagolasın
  14. S

hocam peki eski persist'i silme ve tekrar yüklemeyi nasıl yapacağım, cok sey istedim sizden ama hiç bilmiyorum inanın
  15. S

tamamdır hocam sizden haber bekliyorum; ama bulamazsanız da farklı bir roma da geçerim illa bu romu kullanmam şart değil, yeterki kamera sorunsuz calıssın farklı bir rom kullanmaya da razıyım. endonezya romları falan da olur misal.
Üst Alt