Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba;
Redmi note 7 üründe mi müzik açık esnada kamera video kullanım başlat butonuna bastığınızda müzik kapanıyor mesela ben cihazın kütüphane de bulunan müzik açarak video çekmek istiyorum nasıl bir alternatif tavsiyeleriniz olabilir konu hk
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk...
Konu Hk mi hesabınızdan geri bildirim yapan arkadaşlar var mı ayrıca benim mi hesabtan geri bildirim yaptığımda mesaj gönderilemedi uyarısı alıyorum
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam o hâlde bu durum kronik bir sorun olabilir mi henüz 11.04 miu sistem güncellemeleri gerceklestirmedim belki bugün gelmiş cihazıma belki güncellemeler yapılınca gider diye umid ediyorum
Merhaba arkadaşlar;
Redmi 7 note cihazı ma telefon geldiğinde yada ben aradığım da karşı tarafın sesi geri yankı ses yapıyor bunun sebebi ne olabilir sizce paylaşım adına bilgilerinize.
Extra olarak Bir sorun da mi hesabımdan Geri bildirim kutuları doldurma ma rağmen mesaj gönderilemedi...
Merhaba arkadaşlar;
Bursa'da yaşıyorum Osmangazi bölgesinde ikamet ediyorum herkese iyi forumlar dilerim selamlar.