Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar herkese merhabalar. Öncelikle miui 14.0.3 global yüklü cihaza sahibim. Çok güçlü oyunlar oynamayan sade kullanıcıyım diyelim. Ancak ilginç birşeyle karşı karşıyayım. Forumda bu sorunu yaşayan çok kişi olduğunu gördüm. Ekran 120hz de iken oyun oynadığımda cihaz çok az ısındığı halde (...
Mi 11T 256GB global 14.0.3 yüklü test edildi. Güç tasarrufu kapalı olarak 2 saat 120hz açık ve wifide kullanıldı. Oyun ve diğer uygulamalar gayet akıcıdır.
Arkadaşlar mi 11t 256gb cihaz aldım. Sıfır yurtdışı. Telefona MIUI 14.0.3 güncellemesi geldi. Yükledim. Ancak ilginç bir olay geldi başıma. Telefon ilk açıldığında mi logosu ekranda hayalet ekran gibi kalıyor ilk açıldığında sonra yavaş yavaş kayboluyor. Böyle birşey başına gelen oldu mu ?
Öncelikle cihazım mi10t pro
Buradan herkese bilgi vermek adına bazı şeylerden bahsedeceğim.
3 sürüm olarak yaptığım değerlendirmeleri sizlerle paylaşacağım.
Endonezya MIUI 12 sürümlerinde şarj az gidiyor. Cihaz performanslı çalışıyor fakat dinamik yenileme hızı kafasına göre değişiyor ve...
Arkadaşlar ilginç birşey farkettim. Sizlerle paylaşmak istedim. Normalde şarj 100 olunca şarjdan çekerim. Bugün akşam takıp sabaha kadar unutmuşum. Normalde hemen 99 a düşen pil bu şekilde unutunca yarım saat sonra 99 oldu. Aklıma şu geldi. İphone larda pil 100 olsa bile belirli süre daha...
Arkadaşlar herkese merhaba. Benim cihazım 11t amber. Heryerde 11t agate firmware var. Amber olan cihaza agate firm yüklesek bir sorun olur mu bilen varmı ?
Endonezya Sürümleri için sizlere rehber hazırladım. 12.5.6 dan başlayarak geriye doğru 10.4.2 ye kadar yükleyip tek tek denedim. sizlerle neler gördüğümü paylaşayım. Sormak istediklerinizi paylaşabilirsiniz.
Öncelikle 12.5.6 Endonezya için ;
Son sürüm olduğu için çoğu uygulama daha kararlı...
Arkadaşlar herkese merhabalar. Yazılımla alakalı bir sorum olacak sizlere. Cihaza Endonezya 12.5.6 sürümü yüklemiştim. Cihaza twrp yükleyip pixel experience A11 sürümü custom rom yüklediğimde cihaz brick oldu. Ve kendim açamadım. Bir servise gittim ve zar zor açtılar. Ancak twrp ile daha önce...
Arkadaşlar herkese merhabalar. Endonezya 12.5.6 rom ile 11.0.2 arasında gidip geliyorum. 12.5.6 da arayüz sanki daha hantal pil sanki daha kötü gibi. Ancak 11.0.2 de ise daha akıcı ama özellik yok gibi. Sizin yorumlarınız nedir bu iki rom arasında kullanan var mı ?
1664441488
Birde önemle sormak...
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Çin versiyon Note 8 pro kullanmaktayım. Cihazın kilidi açık. Daha önce miui 11.0.2 Endonezya rom kullanmaktaydım. Sonra fastboot rom ile 12.5.6 Endonezya rom kurdum ve kullandım. Ancak çok hoşuma gitmedi. Tekrar fastboot ile 11.0.2 yüklüyorum ama cihazı...
Arkadaşlar herkese merhaba elimde repairli note 9 pro var. İçerisinde 12.0.3.0 QJZMIXM sürüm yüklü. Cihaz kilitli ve stok recovery yüklü. Ota güncelleme gelmiyor. Rom indiriyorum güncelleme paketini seç diyorum rom yüklenemiyor diyor. Fastboot ile güncellemeye çalışıyorum kilit aç diyor. Ne...
Arkadaşlar herkese merhabalar. Mi 10t pro 256/8 GB kullanıyorum. Ama bu sensör sorunu artık çıldırtma noktasına geldi. Birde 90 HZ yenileme hızı olan A72 bile arayüzde daha stabil çalışıyor. 144 HZ de iken yaptığım kıyaslama bu şekilde. Xiaomi yazılım işini beceremiyor bunu anladım. Size sorum...
Arkadaşlar birkaç gündür piyasada bir durumdur dönüyor. Yurtdışı cihazlar güncelleme sonrası açılmama IMEI uçma vs gibi. Gerçek bilgili birisi aydınlatabilir mi bu durumu ? Mesela bende poco X3 var. Kilit açık. Son sürümü recovery den kurdum birşey oluyor mu yani ? Yada direk güncelledim diyelim.