smt5552 kullanıcısının son içeriği

1. smt5552

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Hard Reset [Fabrika Format] İşlemi • [Xiaomi Hard Reset]

miu 10 yukluydu androıd olarak bılmıyorum vallahı
  2. smt5552

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Hard Reset [Fabrika Format] İşlemi • [Xiaomi Hard Reset]

yani güzel söyledin ama ben hiç anlamıyorum biri uzaktan bağlantı ile yapamazmı ben hiç anlamıyorum dün akşam kurcalarken böyle kaldı
  3. smt5552

Uzun süre bastığımda resetliyor ama aynı ekrana tekrar geliyor çok uzun basınca otomatik resetliyor bırakana kadar kapanıp açılıyor bootloder açık hocam 1557044527 teamviewer varsa bir bağlantı kuralım mı hocam bir yarararı olur mu ?
  4. smt5552

abim hiç bir şekilde fasboot ekranından çıkamıyorum dün geceden beri aynı ekranda bu ekrandan başka bir şey olmuyor ne olur yardım et vallahi kaldım böyle
  5. smt5552

ne yaparsam yapim aynı ekrana geri geliyor hep fastboot menüsü çıkıyor karşıma
  6. smt5552

hocam fastboot menüsünde kaldı bu uygulama yapılmıyor ne yapmam lazım
  7. smt5552

Yardım Telefonum Fastboot Ekranında Kaldı

Hocalar benim telde böyle kaldı bi yardım edermisiniz
  8. smt5552

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

bu tel kaldı böyle biri bana yardım edebilir mi acil ?
  9. smt5552

Yardım Mi8 SE Güncelleme Sorunu

böyle kaldı telefon acil yardım edin
  10. smt5552

kusura bakma ben ilk defa böyle bir telefon kullanıyorum bana her şeyi tek tek anlatırsan çok sevinirim
  11. smt5552

merhaba benim mi8se telefonuma güncelleme geldi ama bir hata veriyor nasıl yapabilirim şimdiden teşekkürler
Üst Alt