smlknr kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım 11T Pro Şarj Sorunu

Garantili hocam. Mi store dan Kasım 2021 de aldım. 2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. S

Konu ekine ekleyemedim. Pil kullanımını burdan görebilirsiniz. 2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. S

Arkadaşlar merhaba, Yaklaşık 1 senedir 11T Pro kullanıcısıyım. Şarjla alakalı bir kaç defa sorun yaşamıştım. Ani kapanma pilin hızlı tükenmesi gibi. Yine buraya konu açmış ve Batarya optimizasyonu yapmam işe yarayacağı söylenmişti. O sorunum çözüldü fakat şarjım gercekten çok çok hızlı bitiyor...
  4. S

Soru Xiaomi 11T Pro Batarya-Şarj Saçmalığı

Arkadaşlar merhaba, 2021 Kasım ayında( yaklaşık 9 ay önce) Xiaomi 11T Pro 12-256 modelini aldım. İlk 2 ay her şey çok güzeldi. Yaklaşık 25-30 kullanım süresi Ortalama 7-8-9 saat ekran süreleri alırdım. Fakat çok değil 3.aya girdiğim zamanlarda bu sürelerin ikisi de yarı yarıya düştü. Bir kaç ay...
  5. S

Herkese merhaba, Yaklaşık 3 hafta önce Xiaomi 11T Pro aldım. Ancak şarj yönünde şöyle bir sıkıntım var. Mesela telefonu %100' ken şarjdan çektiğimde 99 a düşmesi yaklaşık 30-45 dakika arası sürüyor. O yönden hiçbir sorunum yok fakat keşke böyle devam etse. Şarj %20 ye kadar yine bir sorun yok...
  6. S

Yardım Fotoğraf ismi değişimi

Herkese merhaba, Yaklaşık 2 hafta önce Xiaomi 11T pro aldım. Bir önceki telefonum Xiaomi mi 6 ydı. Mi 6 çektiğim fotoğraflar kayıt edildiğinde isimleri tarih ve saat olarak gözüküyordu yeni telefonumda çektiğim fotoğraflarda karışık sayılar gözüküyor. (6345789789 şeklinde) Bu telefonda da tarih...
  7. S

Yardım Şarj söketi

Hocam telefonu alalı ne kadar oldu bilmiyorum ama ben 1 sene önce aldım uzun zamandır bende de sokette ayarsızlik vardı garantiye yollayacaktım. Aklıma sıradan bir telefoncuya götürmek göstermek geldi. Götürdüm telefonu soketin içerisinde pislik var dedi 10 dakika uğraştı temizledi inanır mısın...
  8. S

Yardım Hızlı şarj olmuyor!!

Arkadaşlar merhaba, Xiaomi mi 6 telefonumu yaklaşık 1 sene önce aldım. Bir kaç ay herhangi bir sıkıntı yoktu. Fakat zamanla şarj soketinde gevşeklik olmaya başladı. Gevşeklik dışında da cihazın sarjinda herhangi bir sorun yoktu ve bu yüzden ben de bu olayı sorun etmemiştim. Ancak son...
  9. S

Yardım Bugün ortaya çıkan ahize sorunu!!

Hocam, programı indirdim ancak bu ilk ekranda çıkan boostun seviyesini artirdigimizda hoparlörün sesi de mi yükselecek? Ben sadece ahizeden gelen sesi yükseltmek istiyorum çünkü. Diğer türlü hoparlör sesi zaten yüksek, daha da yükseltip de iş almayalım başımıza [emoji3] MI 6 cihazımdan Tapatalk...
  10. S

Cidden böyle bir şey yok şimdiye kadar böylesine memmunken şimdiden sonra böyle olması üzüyor gerçekten. Önceden öyle yüksek ses geliyordu ki yarıya indiriyordum ahize sesini. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. S

Yok hocam 1 ayı geçti son güncellemeyi yapalı ve herhangi bir sıvı teması da olmadı MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. S

Öncelikle iyi akşamlar, yaklaşık 11 aylık mi 6 kullanıcısıyım. Aldığım günden bu güne kadar hiç bir şikayetim olmadı. Fazlasıyla memnundum. Ancak bugün sabah itibariyle ahizeden gelen ses düne kıyasla neredeyse 4 te 1 oranında yani çok az. Karsimdakini çok zor duyuyorum. 1 günde pislik...
  13. S

Diğer Mi 6 Alacaklar Almayı düşünenler

Gece çekimleri göz ardı edilemeyecek kadar kötü ama MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. S

Yardım Gelen Aramalarda +90 ibaresi

Ben de öyle bir sorun çıkmadı. Dediğiniz gibi siz bir hata yaptınız muhtemelen. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. S

Yardım Gelen Aramalarda +90 ibaresi

"Number fixer" uygulaması sorununu çözecektir hocam. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt