smith blacksmith kullanıcısının son içeriği

1. smith blacksmith

Yardım Poco X3 Pro Hızlı Şarj Özelliği Gitti

Merhaba, Poco X3 Pro 33W hızlı şarj özelliği kendi kendine gitti. Telefona hızlı şarj özellikli herhangi bir şarj aleti taktığımda şarjı kesiyor, normal bir şarj cihazı takınca şarj ediyor. Bir gün sıcakta dışarıda telefonla uğraşırken bayağı ısınmıştı, sorun nerededir? Format attım, farklı...
  2. smith blacksmith

Yardım Poco X3 Pro Şarj Kesiyor

Merhaba, Telefonumun 33W şarj adaptörü var, uzatma üçlü prize taktığımda telefonun ekranı kilitlerken ya da kilidini açarken şarj kesip yeniden şarj olmaya devam ediyor. Normal tekli prizde de en fazla 18W şarj ediyor. Sorun neden olabilir? MIUI ve Stock bir sürü ROM denedim bir türlü 33W...
  3. smith blacksmith

Soru 33W Destekleyen ROM Önerisi

Merhaba, Poco X3 Pro için 33W şarj desteği olan rom önerir misiniz? EU ROM' dayım, telefonla takılırken 4.7W şarj ediyor normalde 33W yani 5000 mA etmesi lazım. Lütfen çok ihtiyacım var, ROM yoksa eski haline nasıl getireceğimi söyleseniz de olur.
  4. smith blacksmith

Yardım X3 Pro Hızlı Şarj Olmuyor

Merhaba, EU ROM 13.0.3 yükledim root ile ama daha sonrasında telefon hızlı şarj olmamaya başladı. Telefon ekranı kapalıyken 10.7W şarj ediyor. Telefon ekranı açıkken 4.7W şarj ediyor. Oyun oynarsam 1.1W yani şarj etmiyor. Fast Charging Poco X3 Pro diye bir modül yüklemiştim, onunla beraber...
  5. smith blacksmith

Soru Poco X3 Pro ROM Öneri

Merhaba, Poco X3 Pro kullanıyorum, önceden normal bir kullanıcıyken Mıuı 13.0.3 Global' de karşılaştığım bir çok hata yüzünden EU denedim, Pulse denedim, Go Plus denedim, CrDroid denedim, Nusantara denedim ama bir türlü tam istediğim özellikleri bulamadım, bulduğumda da bug vardı. •Öncelikle...
  6. smith blacksmith

Yardım Miui 12.0.3 Poco X3

Merhaba Xiaomi Poco X3 telefonum yeni olduğu için sanırım eksik güncellemeler var. 1. Olarak kamera geniş açıya geçerken - pro modeda - donuyor. 2. Olarak Tam ekran görünüm kullanınca "tam ekran göstergesi" bende yok. 3. Olarak şarj animasyonu şarj olurken hep açık kalsın istiyorum ama...
  7. smith blacksmith

Yardım Xiaomi Poco X3 Kamera Hatası

Xiaomi poco x3 telefonumda kamerayı geniş açıya alırken uygulama dondu ve durdu, aşağıdaki videoda mevcuttur.
  8. smith blacksmith

Yardım Galeri Uygulaması

Herkese merhaba, Xiaomi Poco X3 kullanıcısıyım. Galerimde; FOTOĞRAFLAR / ALBÜMLER DAHA FAZLA ALBÜM Şeklinde sekmeler var, 1 tane fotoğraf 3 yerde gözüküyor bu da galerimin düzensiz olmasını sağlıyor. Ayrıca galeride taşıma gibi seçenekler neredeyse yok...
Üst Alt