smhtpz kullanıcısının son içeriği

1. smhtpz

Yardım Ekran Kilitlenme Sorunu

MIUI 11 kullanıyorum. Telefonu kullanırken ekran kilitleniyor. Bazen 2-3 dk'da bir, bazen 10-15 dk'da. Kilitlenme ardından daha önce gelen mesajların bildirimleri de tekrarlanıyor. Yani sistem baştan başlıyor gibi. Kilitlenme sonrası kilit ekranı görünüyor. Yani ekran açık oluyor, kilit kapalı...
  2. smhtpz

Yardım MIUI 11 ile oluşan saat problemi

Miui 11 güncellemesi son kullanıcıya sunuldu. Güncellemeyi yaptım ve bir sorunla karşılaştım. Normalde telefonun saat uygulamasını değil Google Saat'i kullanıyorum. Ana ekrana google'ın saatini koyduğumda bildirim çubuğundaki saat kaybolmuyor. Telefonun kendi uygulaması dışında ekranda saat...
  3. smhtpz

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.3.6.0 PEKMIXM Global Kararlı Rom

Geri çekildi sanırım, bende görünmüyor şu an. Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. smhtpz

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.3.5.0 PEKMIXM Global Kararlı Rom

Neden tekrar sunulmadı güncelleme? Bir bilgi var mı? Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. smhtpz

Yardım kilit

O zaman panelden değil yazılımdan kaynaklı diyebilir miyiz? Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. smhtpz

Yardım kilit

10.2.2.0dayım global kararlı. Panel bilgileri sanırım bu fotoğrafta. Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. smhtpz

Yardım kilit

Aynı sorun bende de var. Twitter'da gece modunda gezerken çokça karşılaşıyorum. Diğer uygulamalarda da oluyor. Herhangi bir zararını görmedim. Nedenini bilmiyorum. Bir problem yaşamadım dedim ama bazen o parlaklık geçmiyor. Spotifyda çokça yapıyorum bunu. Ekran o parlaklıkta kalıyor. Sonra...
  8. smhtpz

Tema Spotify ile uyumlu tema

Note 6 Pro için Spotify ile uyumlu(kilit ekranının arka planı şarkının albüm kapağına dönen) kilit ekranı olan tema var mı? Bunun yanında kilit ekranına bildirimlerin de görünmesi güzel olacaktır. Tema uygulaması üzerinden yüklenebiliyor olması da tabi ki. Çok şey mi istiyorum [emoji3] Redmi...
  9. smhtpz

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - VoWifi Aktivasyonu

Başaramamışım o zaman. Ekran görüntüsündeki sonucu aldım ve gösterildiği şekilde yaptım. Hatta kodu iki kere yazıp kapatıp açtım. Ancak vowifi'ı birkaç hafta önce(bu işlemlerin yapıldığını bilmiyordum ve yapmadım) kodu yazarak aktif etmiştim. Bununla bir ilgisi olabilir mi? Redmi Note 6 Pro...
  10. smhtpz

Bende aynısı oldu, usb hata ayıklamanın altında usb üzerinden yükle ve güvenlik ayarları yazan iki yeri aktif ettim düzeldi. Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. smhtpz

Hocam işlemleri tamamladım. Ancak bildiğim kadarıyla bildirim çubuğunda volte'nin yanına bir simge geliyordu. O gelmedi. Normali bu mudur? Etkinleştiğini(çalıştığını) nasıl anlarım? Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. smhtpz

Çözüldü Gelen aramada telefon çalmıyor.

Bu kadar basit bir çözümü olacağını hiç düşünmemiştim ancak sorun, kişiyi silip tekrar kaydetmemle düzeldi. Teşekkürler [emoji106][emoji106] Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. smhtpz

Kişiyi rehberden silip yükledim, aramasını bekliyorum [emoji3] Çözüm bu ise yazarım. Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. smhtpz

Yok hocam, dediğim gibi kesinlikle değil. Birkaç kere kontrol ettim. Hatta sonra engelleyip engeli kaldırdım. Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. smhtpz

Önceki sürümde de aynı problem vardı. Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt