Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 11 kullanıyorum. Telefonu kullanırken ekran kilitleniyor. Bazen 2-3 dk'da bir, bazen 10-15 dk'da. Kilitlenme ardından daha önce gelen mesajların bildirimleri de tekrarlanıyor. Yani sistem baştan başlıyor gibi. Kilitlenme sonrası kilit ekranı görünüyor. Yani ekran açık oluyor, kilit kapalı...
Miui 11 güncellemesi son kullanıcıya sunuldu. Güncellemeyi yaptım ve bir sorunla karşılaştım. Normalde telefonun saat uygulamasını değil Google Saat'i kullanıyorum. Ana ekrana google'ın saatini koyduğumda bildirim çubuğundaki saat kaybolmuyor. Telefonun kendi uygulaması dışında ekranda saat...
Aynı sorun bende de var. Twitter'da gece modunda gezerken çokça karşılaşıyorum. Diğer uygulamalarda da oluyor. Herhangi bir zararını görmedim. Nedenini bilmiyorum.
Bir problem yaşamadım dedim ama bazen o parlaklık geçmiyor. Spotifyda çokça yapıyorum bunu. Ekran o parlaklıkta kalıyor. Sonra...
Note 6 Pro için Spotify ile uyumlu(kilit ekranının arka planı şarkının albüm kapağına dönen) kilit ekranı olan tema var mı? Bunun yanında kilit ekranına bildirimlerin de görünmesi güzel olacaktır. Tema uygulaması üzerinden yüklenebiliyor olması da tabi ki. Çok şey mi istiyorum [emoji3]
Redmi...
Başaramamışım o zaman. Ekran görüntüsündeki sonucu aldım ve gösterildiği şekilde yaptım. Hatta kodu iki kere yazıp kapatıp açtım. Ancak vowifi'ı birkaç hafta önce(bu işlemlerin yapıldığını bilmiyordum ve yapmadım) kodu yazarak aktif etmiştim. Bununla bir ilgisi olabilir mi?
Redmi Note 6 Pro...
Bende aynısı oldu, usb hata ayıklamanın altında usb üzerinden yükle ve güvenlik ayarları yazan iki yeri aktif ettim düzeldi.
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam işlemleri tamamladım. Ancak bildiğim kadarıyla bildirim çubuğunda volte'nin yanına bir simge geliyordu. O gelmedi. Normali bu mudur? Etkinleştiğini(çalıştığını) nasıl anlarım?
Bu kadar basit bir çözümü olacağını hiç düşünmemiştim ancak sorun, kişiyi silip tekrar kaydetmemle düzeldi. Teşekkürler [emoji106][emoji106]
Yok hocam, dediğim gibi kesinlikle değil. Birkaç kere kontrol ettim. Hatta sonra engelleyip engeli kaldırdım.