Smhbrdbk12 kullanıcısının son içeriği

1. Smhbrdbk12

Soru Fabrika Ayarına Alamadan Herşeyi Silme

Fabrika ayarına alınca IMEI gidiyor. Fabrika ayarına almadan her şeyi silmenin bir yolu var mıdır?
  2. Smhbrdbk12

Rom ROG EDITION Android 10 MIUI 12

1 haftadır kullanıyorum. tamamen Türkçe hiç bir problem yaşamadım android 10 tabanlı miui12 link aşağıda https://androidfilehost.com/?fid=8889791610682876642
  3. Smhbrdbk12

Soru redmi note 6 pro miui 11

forumda yer alan rom miui 11.0.1.0 ama internette bazı sitelerde miui 11.9.9.26 romu var . 11.9 olan romda daha fazla mı özellik var ? 11. 9 olan romu yüklersek sorun yaşar mıyız?
  4. Smhbrdbk12

MIUI 11 Redmi Note 6 Pro Global Kararlı V11.0.1.0 PEKMIXM İndirme Bağlantıları

Hint sitelerinde Miui 11.9.9.26 diye bir sürüm var neden Türkiye de 11.0.1.0 ?
  5. Smhbrdbk12

Çözüldü Redmi Note 6 Pro MIUI11 güncellemesi ne zaman gelecek?

Bölge ayarında bölgeyi hindistan seçip 5 dk bekledikten sonra geliyor dediler forumda . Onu da yaptım olmadı yani beklemekten başka çare yok
  6. Smhbrdbk12

Ayarlar / telefon hakkinda / sistem güncelleme yı aç sağ üstte alt alta 3 nokta var ona basınca güncelleme ayarlari çıkıyor. Bu arada ben de 11 e gecemedim odoganfcb nin dediği ayarları yapmıştım zaten
  7. Smhbrdbk12

Güncelleme ayarlarında var o secenek
  8. Smhbrdbk12

Tema 8 x 8 tema istiyorum

Simgeleri küçülecek tema lazım ana ekran düzeni 8 x 8 veya 9 x 9 olabilir
  9. Smhbrdbk12

Soru Redmi NOTE6 Pro

Farklı sitelerde farklı tarihler var . Son baktığım yerde 13 -19 Kasım arası tarih var
  10. Smhbrdbk12

Soru Mi Mix 3 Almayı düşünüyorum

Mİ MIX 3 tabiki yazım yanlışı oldu :)
  11. Smhbrdbk12

Kafaya koyduk dönüşü yok mi max 3 alınacak. Teşekkürler arkadaşlar
  12. Smhbrdbk12

Kızağı Bozulur Mu? Global Romu var mı, Sorunsuz güncelleme alır mı? 3-5 ay sonra satmak istersek kolay alıcı bulabilir miyiz?
  13. Smhbrdbk12

Yardım mi8 se hatası

detaylı anlatabilir misiniz program mı, komut isteminden kod girişi mi gerekyior
  14. Smhbrdbk12

Yardım mi8 se hatası

arkadaşlar telefonu telefoncuya götürdüm. mi unlock yapmak isterken "current account is not bound to this device" hatası alıyormuş 2. si (fastbook oem unlock yerine lock yapmışım )ses açma power yapınca "the system has been destroyed " hatası veriyormuş kaldım böyle
  15. Smhbrdbk12

Yardım Mİ8 SE Güncel Fastboot Rom Bulabilir miyim?

TWRP İNDİRDİM YÜKLEDİM SIKINT YOK BAĞLANTIDAKİ ROMU DA İNDİRDİM KOPYALADIM TWRP İLE YÜKLEDİM YENİDEN BAŞLATTIM TELEFONU SONUÇ FASTBOOT TA TAKILDI
Üst Alt