smh15634 kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım twrp yüklenmiyor

arkadaşlar merhaba ben cihaza twrp yüklemek istiyorum cihazı goruyor açıkken twrp de cihaz acık a tıklıyorum kapatıyor fastboot a alıyor ama -cihazin dogru baglanıp baglanmadıgı kontrol ediliyor- da kalıyor sebebi nedir usb şeyinide açtım ? 1589013250 böyle
  2. S

Yardım mi 8 se android 10 miui 11

ustadlar iyi aksamlar mi 8 se var bendede 2 3 tane rom yukledim turkce olanini bi bulamadim turkce android 10 miui 11 olan lazim.
  3. S

Yardım couldn't check device security info hatası

couldn't check device security info diyor giriş yaptırmıyor unlock yapcam sürüm yüklücem izin vermiyor ???
  4. S

Yardım mi hesabıma giremiyorum

sürekli bu hatayı veriyor giris yapamiyorum. ayrıca wifi actırmıyor....
  5. S

Soru mi recovery 3.0 diye bir şey var çıkılmıyor

arkadaşlar mi recovery 3.0 var twrp kuramıyorum hep failed yazıyor yani yeni sürüm neden yükleyemiyorum ?
  6. S

Soru mi 8 se twrp kuramıyorum

eski sürüm yükledim şimdi yeni yüklemek istiyorum ama twrp yüklenmiyor failed yazıp duruyor yardımcı olursanız sevinirim
  7. S

Yardım yanlışlıkla twrpden sıfırladım

telefona persist yüklerken bi şekilde sıfırlandı anlamadım twrpden oldu bu olan arayınca ekran sensoru kapamıyor diye ugraşırken hepten gitti
  8. S

Yardım Yakınlık sensörü güncelleme ile gitti

Güncellemeyi yaptim yakinlik sensoru gitti arama yapinca kapanmiyor ekran yardimci olur musunuz ?
  9. S

Soru mi 8 se unlocked ekranında kaldı açılmıyor

telefona miui 11 yuklemeye çalışırken yeniden başlama oldu şuan o ekranda kaldı unlocked yazıyor açılmıyor fasboot ekranıda geliyor ama pc den sıfırlayamıyorum butun programları denedım ama yok mi fastboot denedım bunun net bir çözümü yokmu ?
Üst Alt