SmaLLTime kullanıcısının son içeriği

1. SmaLLTime

Yardım Fastboot sorunu

mi 10t
  2. SmaLLTime

Yardım Fastboot sorunu

Arkadaşlar Merhaba Daha Önce Sürekli Rom Değiştiriyordum Ama Miui 14 Geçtikten Sonra Pek Memnun Kalmadım Bende Sürüm Düşürmeye Karar Verdim Yanlız Cihaz Normal Şartlarda Pc Bağlantısında Sorun Yok FastBoot Aldığımda Pc Cihazı Görmüyor Ne Yapabilirim Acil Yardım
  3. SmaLLTime

Soru Mi 10t pil ve hız yönünden en iyi stock rom

bu dediğiniz sürüm indirme linki atabilirmisiniz
  4. SmaLLTime

Yardım Poco F3 IMEI atılıyor mu?

ben görmedim sonradan fark ettim
  5. SmaLLTime

peki ne kadar ücret aldılar ayrıca ana karta müdahale ediliyor bildiğim kadarıyla şebekede sıkıntı yaşıyormusunuz çift sim kartamı imei atıldı?
  6. SmaLLTime

ne oldu dostum imei atıldımı bildiğim kadarıyla bt kilidi ile alakası yok çünkü cihazı açıp ana karta müdahale ediyorlar
  7. SmaLLTime

Çözüldü Mi 10T Wifi kopma sorunu

çözdüğünüze sevindim hocam :))
  8. SmaLLTime

yazdığım gibi uygulayıp deneyin belki sorununuz çözülür
  9. SmaLLTime

ha bu arada 2.4 ghz band mhz 20 olacak stabil hız alırsınız
  10. SmaLLTime

Yardım Her Zaman Açık Ekran Aktif Etme

Öyle Bişey Olacağını Sanmıyorum Hiç Bir Telefonda Böyle Bişey İle Ne Karşılaştım Ne Duydum Model Marka Farketmeksizin Umarım Dediğiniz Gibi Bilen Biri Çıkıp Arkadaşa Yardımcı Olur
  11. SmaLLTime

Yardım Her Zaman Açık Ekran Aktif Etme

Ayarlar Arama Yerine Kilit Ekranı Yazın Orda Ekran Süresi Çıkar Örnek 10 Saniye 15 Saniye Siz Asla Yapacaksınız Ekranınız Hep Açık Kalacak Yanlız Şarjz Tüketimi Fazla Olur
  12. SmaLLTime

hocam modeminiz wifi 6 mı eğer wifi 6 ise benim cihazda düşüyor aslında wifi kopmuyor modem bi yerden sonra cihaz ile bağlantısını kesiyor yani cihaz düşüyor ben sorunu öyle hallettim öncelikle modemin arkasındaki reset tuşuna basıp modemi resetledim sonra 5 ghz devre dışı bıraktım telefonun...
  13. SmaLLTime

Yardım Redmi note 9 pro WiFi hızı çok yavaş ve az çekiyor..

internet üzeri almışsan geri iade edersin onlarda bakarlar sorun var ise birebir değişim yaparlar veya onarırlar
Üst Alt