SmaLLTime kullanıcısının son içeriği

1. SmaLLTime

Yardım Fastboot sorunu

Arkadaşlar Merhaba Daha Önce Sürekli Rom Değiştiriyordum Ama Miui 14 Geçtikten Sonra Pek Memnun Kalmadım Bende Sürüm Düşürmeye Karar Verdim Yanlız Cihaz Normal Şartlarda Pc Bağlantısında Sorun Yok FastBoot Aldığımda Pc Cihazı Görmüyor Ne Yapabilirim Acil Yardım
  2. SmaLLTime

Uygulama forum

arkadaşlar forum için uygulama varmı yada yapılacakmı play store den bir türlü bulamadım
  3. SmaLLTime

Diğer mi 10t yazı stili

arkadaşlar yazı stilini değiştirebileceğimiz herhangi bir program veya uygulama varmı xiaomi 'nin henüz öyle bir yazı stilini değiştirme özelliği yok belki vardır ben görmedim samsung da 3 veya 4 yazı stili vardı mi 10t için de varmıdır ?
  4. SmaLLTime

Uygulama yüklediğim uygulama telefon menüsünde gözükmüyor

Hocam şimdi bir sorum daha olacak switkey klavye indir diller ve giriş bölümünden klavye seç dediğimiz zaman bu sefer klavyeyi görmüyor sadece goboard klavye çıkıyor klavye seç dediğimiz zaman
  5. SmaLLTime

Dediğini Yaptım oldu hocam Allah razı olsun çok teşekkür ederim
  6. SmaLLTime

Cihazı yeniden başlattım olmadı diğer söylediğinizi deniyeyim 1555710834 Ne yaptimsa olmadi
  7. SmaLLTime

arkadaşlar merhaba playstoreden herhangi bir uygulama indirdiğimde telefon arayüzüne baktığımda gözükmüyor örnek bir oyun indirmek istediğimde oyun iniyor kurulumu yapılıyor ama simgesi telefonun hiç bir yerinde yok sadece ayarlardan yüklü uygulamalarda telefona yüklendiği gösteriyor neyden...
  8. SmaLLTime

Yardım Mi Cloud Şifremi Unuttum

Kendisine Yazdım Umarım Geri Dönüş Yapar
  9. SmaLLTime

Cihazı Göndermeden Uzaktan Müdahale İle Yapabilirmi
  10. SmaLLTime

Arkadaşlar Telefonuma Hard Reset Attım Telefon Kitlendi Mi Hesabını Eski Numarama Açmıştım Numara Değiştirdiğim İçin Hiç Bişey Yapamıyorum Bunu Çözecek Arkadaş Lütfen Yardım Etsin Telefonun Fatura Vb Herşey Bende Mevcut Servise Göndermeye Kalksam 2 Ay Bile Bana Geri Dönüş Yapılmaz Çünkü Daha...
Üst Alt