Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Merhaba Daha Önce Sürekli Rom Değiştiriyordum Ama Miui 14 Geçtikten Sonra Pek Memnun Kalmadım Bende Sürüm Düşürmeye Karar Verdim Yanlız Cihaz Normal Şartlarda Pc Bağlantısında Sorun Yok FastBoot Aldığımda Pc Cihazı Görmüyor Ne Yapabilirim Acil Yardım
arkadaşlar yazı stilini değiştirebileceğimiz herhangi bir program veya uygulama varmı xiaomi 'nin henüz öyle bir yazı stilini değiştirme özelliği yok belki vardır ben görmedim samsung da 3 veya 4 yazı stili vardı mi 10t için de varmıdır ?
Hocam şimdi bir sorum daha olacak switkey klavye indir diller ve giriş bölümünden klavye seç dediğimiz zaman bu sefer klavyeyi görmüyor sadece goboard klavye çıkıyor klavye seç dediğimiz zaman
arkadaşlar merhaba playstoreden herhangi bir uygulama indirdiğimde telefon arayüzüne baktığımda gözükmüyor örnek bir oyun indirmek istediğimde oyun iniyor kurulumu yapılıyor ama simgesi telefonun hiç bir yerinde yok sadece ayarlardan yüklü uygulamalarda telefona yüklendiği gösteriyor neyden...
Arkadaşlar Telefonuma Hard Reset Attım Telefon Kitlendi Mi Hesabını Eski Numarama Açmıştım Numara Değiştirdiğim İçin Hiç Bişey Yapamıyorum Bunu Çözecek Arkadaş Lütfen Yardım Etsin Telefonun Fatura Vb Herşey Bende Mevcut Servise Göndermeye Kalksam 2 Ay Bile Bana Geri Dönüş Yapılmaz Çünkü Daha...