Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Merhaba Daha Önce Sürekli Rom Değiştiriyordum Ama Miui 14 Geçtikten Sonra Pek Memnun Kalmadım Bende Sürüm Düşürmeye Karar Verdim Yanlız Cihaz Normal Şartlarda Pc Bağlantısında Sorun Yok FastBoot Aldığımda Pc Cihazı Görmüyor Ne Yapabilirim Acil Yardım
Öyle Bişey Olacağını Sanmıyorum Hiç Bir Telefonda Böyle Bişey İle Ne Karşılaştım Ne Duydum Model Marka Farketmeksizin Umarım Dediğiniz Gibi Bilen Biri Çıkıp Arkadaşa Yardımcı Olur
Ayarlar Arama Yerine Kilit Ekranı Yazın Orda Ekran Süresi Çıkar Örnek 10 Saniye 15 Saniye Siz Asla Yapacaksınız Ekranınız Hep Açık Kalacak Yanlız Şarjz Tüketimi Fazla Olur
hocam modeminiz wifi 6 mı eğer wifi 6 ise benim cihazda düşüyor aslında wifi kopmuyor modem bi yerden sonra cihaz ile bağlantısını kesiyor yani cihaz düşüyor ben sorunu öyle hallettim öncelikle modemin arkasındaki reset tuşuna basıp modemi resetledim sonra 5 ghz devre dışı bıraktım telefonun...