Slymngvn kullanıcısının son içeriği

1. Slymngvn

Yardım Ev ses sistemi amfi seçimi yardım

Bunun baglatinisini nasıl yapıyoruz hocam peki
  2. Slymngvn

Kimse yokmu yardımcı olacak
  3. Slymngvn

Selamün aleyküm hayırlı bayramlar herkese abiler kardeşler bu hoparlörlere bu amfi yeterli olurmu tam verim alirmiyim.
  4. Slymngvn

Yardım Tema uygulama sorunu?

Uyumlu temayı bulmanız lazım hocam. Bendede aynısı oluyordu. Bayağı kurcaladım en sonunda uyumlu temayı buldum. Mesela uygulamaya çalıştığınız temayi paylaşan kişinin sayfasına girin diğer temalarını deneyin bu şekilde hızlı çözüme ulaşabilirsiniz
  5. Slymngvn

Yardım Twrp flashlayamıyorum

Ozaman cihazın modeline uygun başka twrp sürümlerini denemelisin.
  6. Slymngvn

Araçlar KernelSU - Kernel tabanlı ROOT ve modül yönetim sistemi

Aynen bootloop oldu 15 olanında sonrasinda 12 olanını yapınca acildiydi. Sağolun hocam
  7. Slymngvn

Yardım 13T Açılmıyor, Main Menüden çıkılmıyor

Benim anladığım kadar room kurman lazım .
  8. Slymngvn

Yardım Twrp flashlayamıyorum

Arkadasin soyledigi gibi yapın yine FAILED hata veriyorsa başka bir twrp sürümlerini deneyin hocam muhakkak olacaktir. Bir dönem bende de bu durum oldu farkli sürümlerde buldum çözümü
  9. Slymngvn

Araçlar KernelSU - Kernel tabanlı ROOT ve modül yönetim sistemi

Magisk Module: Latest Updated You Should Try in 2025 buradan modülleri indirebilirsiniz 1738613284 Selamün aleyküm ben Kernelsuda cihazım android 15 fakat ben bunu android12-5.10.209_2024-05-boot-gz.img.gz yazanı yaptim ve çalışıyor bir sknti yada üzeri olan android 15 olanimi yapmam lazım
  10. Slymngvn

Soru 10.000 TL'ye alınabilecek en iyi telefon

Redmi Note13 pro 5g 12/ 512 direnç kayıtlı alabilirsin 1738609809 Yada 1500 TL fazla verip inifinix GT 20 PRO alabilirsin
  11. Slymngvn

Yardım magisk yükleme sorunu

sağolun hocam yardımınız için teşekkür ederim hayırlı akşamlarınız olsun
  12. Slymngvn

saüolun hocam ellerinize sağlık. çekirdek sürümü uyuyormu uymuyormu bılmıyorum fakat birtanesini yükledim fasboot ile şuan çalısıyor kernelsu . hatta ilk kurduğum açmadı cihazı ikinci kurduğumda açtı sorunsuz 1738522149 buarada magiskte de aynısı oldu kernelsuda da aynısı oldu ilk basta bir...
  13. Slymngvn

onu kuramadım işte 2 sene önce felan kurmustum unuttum nasıl kuruluyor yada tarifini :) nereden alabilirim hocam
  14. Slymngvn

Selamun aleykum, hocamsimdi vaktim oldu dedğinizi yaptım rehberdekine göre oldu. tekrardan sağolun hayırlı günler dilerim
Üst Alt