Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uyumlu temayı bulmanız lazım hocam. Bendede aynısı oluyordu. Bayağı kurcaladım en sonunda uyumlu temayı buldum. Mesela uygulamaya çalıştığınız temayi paylaşan kişinin sayfasına girin diğer temalarını deneyin bu şekilde hızlı çözüme ulaşabilirsiniz
Arkadasin soyledigi gibi yapın yine FAILED hata veriyorsa başka bir twrp sürümlerini deneyin hocam muhakkak olacaktir. Bir dönem bende de bu durum oldu farkli sürümlerde buldum çözümü
Magisk Module: Latest Updated You Should Try in 2025 buradan modülleri indirebilirsiniz
1738613284
Selamün aleyküm ben Kernelsuda cihazım android 15 fakat ben bunu
android12-5.10.209_2024-05-boot-gz.img.gz yazanı yaptim ve çalışıyor bir sknti yada üzeri olan android 15 olanimi yapmam lazım
saüolun hocam ellerinize sağlık. çekirdek sürümü uyuyormu uymuyormu bılmıyorum fakat birtanesini yükledim fasboot ile şuan çalısıyor kernelsu . hatta ilk kurduğum açmadı cihazı ikinci kurduğumda açtı sorunsuz
1738522149
buarada magiskte de aynısı oldu kernelsuda da aynısı oldu ilk basta bir...