slymnguner kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru POCO X6 Pro EU ROM Nasıl Yüklenir?

Ben e/OS ile 10 saat civari ekran suresi aliyorum belki denerim ROM kur kaldır Yoruldum valla yorumunuz icin tsk edrim
  2. S

zamanınız olursa tecrubelerinizi yazarsanız denemek isterim
  3. S

Yardım Pil su gibi bitiyor

mesele sadece şarj sorunu ise en temiz çözümü costum rom ve karnel tabi miui kullanmak istiyorsanız o yari ekran görüntüsü bırakıyorum kullandığım romun ekran suresi pil istatistikleri sorunlu oyuzden appmanagerden aldım görüntüyü buyrun tek şarj
  4. S

Yardım Pil su gibi bitiyor

pil ve performans verilerini temizlemeyi yi bi deneyin ama ilk bikac gün daha kotu olabilir sonra duzelicektir en temizi yedek alıp fastboot kurulum
  5. S

xda mevcut buyrun 10.3 var 11.2 telegram grubundadır telegram kullanmiyorum maleaef ama xda support kisminda bulabilirsiniz iyi günler dilerim https://xdaforums.com/t/rom-15-0-0_r17-unofficial-evolution-x-10-3-02-22-25.4719891
  6. S

Rom Aosp e/os 3.1.1 android 15

Konu biraz dağınık oldu, kusuruma bakmayın. Pek tecrübeli değilim ama ROM ile birlikte gelen Open Camera, standart kullanım için çok iyi çekim yapmıyor. Deneyimli kullanıcılar için hâlâ iş görebiliyor; bunu bahsetmeyi unutmuşum. Bu eksik, GCam ve uygun config ile kapatılabilir. İşte önerim...
  7. S

ROM, LineageOS tabanlıdır ve Google otomatik doldurma özelliği yok. Kurulup kurulamayacağını denemedim. Bunun yerine başka seçenekler kullanmanız gerekiyor. Ben KeePass2Android Offline kullanıyorum; benzer birçok alternatif mevcut. Aşağıda birkaç ekran görüntüsü bırakıyorum.
  8. S

Konuyu açtım, linki bırakıyorum. Herkese iyi günler dilerim. https://forum.miuiturkiye.net/konu/aosp-e-os-3-1-1-android-15.159013/
  9. S

e/OS 3.1.1 (Unofficial – Duchamp) ROM Kurulum ve Deneyimlerim Öncelikle bootloader açık olmalı. ROM’un kurulumundan başlayalım; stabil çalışması için doğru kurmak önemli. 📌 Kaynaklar XDA Forum Konusu e/OS Forum Konusu 📥 İndirme bağlantısı 👉 SourceForge (09-2025) Buradaki 4 dosyayı...
  10. S

Google olmayan android ileri seviye gizlilik ve ROM kontrolleri var ama google hesabınızı kullanabiliyorsunuz satın aldığınız uygulamalar sorunsuz calisyor banka ve anlık msj sorun yok ama google servisleri yok bunu bilmek gerek microg entegre geliyor app launga diye mağazası var google...
  11. S

İyi günler arkadaşlar EU 1.0.18 sen aosp tabanlı e/OS geçiş yaptım denemek isteyenlere tavsiye ederim ROM xda geliştirici forumunda mevcut birkaç gün sonra konu açmayı düşünüyorum daha geniş bilgiyi orada veririm zaman bulursam iyi günler dilerim
  12. S

Yardım Elite Rom KernelSu veya SukiSu Ultra ile Nasıl Root Yapılır

Bunu ancak rom geliştiricisi en doğru şekilde bilebilir. Kendisine ulaşmalısınız ya da konuyla ilgili mutlaka bir açıklama yapmıştır; onu bulmalısınız. Bildiğim kadarıyla bir Telegram kanalı var, oraya da bir bakın.
  13. S

Yardım Okulda kavgalı olduklarım telefonuma virüs yüklemiş midir??

Çok tecrübeli değilim bu konularda ama bildiğim kadarıyla cevap vereyim. Bu saydıklarının hepsi mümkün olabilecek şeyler ama HDMI haricinde diğer yollardan bulaşması muhtemel. Yine de bunlar çok düşük ihtimaller. Bu arkadaşlarının o seviyede bilgiye sahip olacağını sanmıyorum. Zaten o bilgi...
  14. S

Yardım Xiaomi Poco X6 Pro "2.0.204.0" Guncellemesi Geldi

Tşk ederim önceki sürümde üst üste bi kackere aç kapa yapinca titreme oluyordu klavyeyi çok kullanan biri olarak rahatsız edici iyigunler dilerim geri dönüşünüz içi sağolun
  15. S

Soru X6 pro pil sağlığını öğrenmek mümkün mü ?

Root varsa bence en doğru hesabi appmanager kullanarak öğrenebilirsiniz direk batarya döngüsünden bir çıkarım yapıyor bence en sağlıklı yöntem bu ayarlar hakkında kısmında gözüküyor benim cihazım 1 yıllık ve 4500 olarak gözüküyor
Üst Alt