slymnguner kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Rom önerisi

yanılmıyorsam 10 dolar ucret olarak degil patreon uzerinden bagıs yapanlara gdrive süreli link pylasıyorlar hocam yada telegram kanallarında bulabılırsınız ucretsız ama nekadar saglıklı olur bilemem 1766697568 hocam destek listesınde sızın cıhaz adını goremedım malesef
  2. S

Yardım Rom önerisi

Xiaomi.eu evet ses kaydı var ve uygulamalar xiaomi poco launcher yok xiaomi kendi home uygulaması var ucret odemek ıstemıyorsanız elit rom bakın hocam
  3. S

Yardım Netcut Apatch ile çalışmıyor yardım.

Magisk değilde root için kenel su next vaya sukisu ultra kullanabilirsiniz root uygulamalar tarafından anlaşılmıyor işinizi gorurmu bilmiyorum ama söylemek istedim
  4. S

Yardım Rom önerisi

hocam xiaomi.eu baska secenegınız yok gibi 1766623018 ücret ödemek istemiyorsanız elite rom bakabilirsiniz
  5. S

Yardım Poco X7 Pro HyperOS Başlatıcı Nasıl Kurulur?

Hocam, çok tecrübeli değilim ama ADB ile Poco Launcher’ı kaldırırsanız bootloop olacaktır BL kilidi açıksa, xiaomi.eu ROM’a geçmek en güvenilir ve en basit yöntem diye biliyorum. Bildiğim kadarıyla root olmadan başlatıcıyı çalıştırmak mümkün değil.
  6. S

Soru POCO X6 Pro EU ROM Nasıl Yüklenir?

Hesabi ekledim ayriyeten birşey yapmadım ve bende ücretli uygulamaların var sorun olmadı 1766418957 Ayarlar daki bu kısmı kullanmayı deneyin isterseniz
  7. S

Rom AxionOS 2.2 – Saf Android A16

Hocam şöyle deneyin ROM dosyasını hicbir değişiklik yapmadan minimal ABD kurulu olduğu klasöre atin komutu yazın bir boşluk bırakın sonra doyayi surekle bırak ile minimal ABD komut penceresine bırakın ve bu şekilde deneyin şöyle adb sideload (sürükle bırak) 1766388355 Hocam ya isim yanlış yada...
  8. S

Hocom ROM soyasını dosyasını Minimal ADB klasörüne atın ve adını rom.zip olarak ayarlayın. Ardından adb sideload rom.zip komutuyla bu şekilde yüklemeniz gerekir.
  9. S

Bl kilidi açık ise yukarıdaki video kurulum için yeterli sadece biraz tecrube gerekli imei işlem görmüş cihaz için durumunu repair yapan kişi bilir eğer cihaz Türkiye yada global ise bl acilmasi ile imei silinmez Bl nasıl açılacağı ile ilgili forumda anlatım mevcut
  10. S

Evet stock romdan daha stabil diyebilirim hem de çok temiz bir ROM oyun konusunda bir şey diyemem oynadigim tek oyun clash of clans bende bi kaç aydır sorunsuz kullanıyorum benim gibi yalın ve temiz ROM arayan arkadaşlar gönül rahatlığı ile kullanabilirler
  11. S

fastboot flash init_boot_ab init_boot.img bu sekilde olmalı ustekı yanlıs yazmıısm
  12. S

Hocam, ROM hibrit değil; recovery üzerinden kurulabiliyor. TWRP kurulabilir ama uygun TWRP olması gerekiyor galiba. Ben ROM’un içinden çıkardığım recovery ile yükledim. Bugün zaman bulabilirsem ufak bir video çekip buraya atarım. İyi günler dilerim 1765569368 Video hazırladım, inşallah işinize...
  13. S

Soru POCO X6 Pro EU ROM Nasıl Yüklenir?

Oncelikle bl kiliniz acik olmali acik ise su sekilde yukleyebilirsiniz Minimal adb kurun ve twrp dosyasını minimal adb klasorune atin sorasında su komutları kullanabilirsiniz fastboot devices fastboot flash recovery twrp.img fastboot boot twrp.img Klasörün içine attığınız dosyanin ismini...
  14. S

Yardım Wifi Sorunu

Hangi ROM hangi surumdesini hocam benim tafsiyem bl kilidi açık ise a14 ROM en son yapi numaralı sürümü kurup kullanmanız ve güncellemelerini kapatmanızı tavsiye derim bl kilidi kapali ise tek car wipe data yani fabrika ayarlarına dönmek
  15. S

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

Appmanager kesin kullanımı gösteriyor ama şarj döngüsünde sifirlanmiyor maalesef iste Yeni ROM kurdum o yüzden boyle istatistikler ayar felan baya uğraştırdı
Üst Alt