slymnguner kullanıcısının son içeriği

1. S

İpucu Şarj Sorunu Yaşayanlar İçin Tavsiye (Kilit Açık Cihazlar İçin)

Hayır hocam kafa karısikligi normal kernel sürümü ile ROM bağımsız şeyler şuan hyperos3 bile kullanansan kernel a14 bu kernel ondan daha güncel özellikler barındırıyor stock ve kostüm romlarin hepsinde çalışıyor
  2. S

Yardım Ekran süresi?

yukarıda msj hata var eger cihaz note 9 pro ise iste xda daki romlar https://xdaforums.com/f/redmi-note-9s-note-9-pro-indian-model-roms-ke.10215/ telegram kullanıyors iseniz kanal hocam miatoll diye aratırsanız daha cok rom ulasırsınız kısabır arastıma yaptım Miatoll, Xiaomi’nin aynı donanım...
  3. S

Yardım Ekran süresi?

Hocam dijital denge ile güvenlik arasındaki ölçümde bir fark olması mümkün değil maalesef. Dijital Denge ekranınız ne kadar açık kalmış, onu gösteriyor. Yeni güvenlik yazılımında ekran ölçümünü kapattılar çünkü insanlar bakıp kıyaslama yapmasın diye. Hocam cihazınız Redmi Note 9 Pro değil mi...
  4. S

Yardım Ekran süresi?

hocam cihazınız ıcın envai cesit costum rom var bence bır deneyın en iyisi linage ama cok bos gelebılır neredeyse hıcbırsey yok romda
  5. S

İpucu Şarj Sorunu Yaşayanlar İçin Tavsiye (Kilit Açık Cihazlar İçin)

Şarj Sorunu Yaşayanlar İçin ROM'dan Bağımsız Çözüm Önerisi Arkadaşlar, özellikle HyperOS tabanlı ROM'larda veya özel ROM'larda şarj sorunu ( pilin çabuk bitmesi, derin uykuya geçememe) yaşayanlar için ROM'dan bağımsız, kernel ve tweak odaklı bir çözüm yöntemi paylaşıyorum. Adım 1 Fastboot...
  6. S

Soru Poco X6 Pro için custom rom önerisi

Hayır hocam, LineageOS üzerinde özelleştirme yaptım ama hangi ROM’da olduğunuzun bir önemi yok. Bu cihaz özelinde device tree’yi sadece Rio düzenlediği için tüm ROM’ların temeli aynı; sadece küçük özelleştirme farklılıkları var.
  7. S

Stock ROM’a göre hem daha serin hem de daha iyi. Eğer ekran süremi merak ediyorsanız, yaklaşık 10–12 saat civarı alıyorum; ama bende bazı özel durumlar var. GApps yok, custom kernel kullanıyorum ve App Manager ile tüm uygulamalara elle müdahale yaptım. Ayrıca bu temiz sayılabilecek ROM’da bile...
  8. S

costumromlar arasında en sorunsuzu linageos zaten butun romlar bizim cihaz ıcın bu roma dayanıyor ana gelıstırıcı rio onun romu
  9. S

Soru POCO X6 Pro EU ROM Nasıl Yüklenir?

Her zaman iyi haberlerle gelmeye çalışırdım ama bu sefer maalesef üzücü bir gelişmeyi paylaşmam gerekiyor. Ne oldu? Poco X6 Pro (duchamp) için şimdiye kadar en kararlı ve en kaliteli ROM'ları üreten ana geliştirici @rio004, cihazı resmen EOL (End of Life) ilan etti ve aktif geliştirmeyi...
  10. S

Yardım Poco x6 pro ducamp twrp yükleyememe sorunu

Maalesef bildiğim kadarıyla çalışan bir TWRP yok. ROM yüklemek istiyorsanız geliştiricinin sağladığı recovery'i kullanmak zorundasınız.
  11. S

Soru POCO X6 Pro EU ROM Nasıl Yüklenir?

https://xmfirmwareupdater.com/archive/hyperos/duchamp/ Buradan indirebilirsiniz
  12. S

Soru POCO X6 PRO rom önerisi

Cihaz Mediatek olduğu için maalesef tüm ROM’larda bazı hatalar bulunuyor. En az sorunlu olan LineageOS, Bunun dışında Evolution X, AfterLifeOS ve AxionOS gibi ROM’lar mevcut. Bu ROM’lar resmî olarak destekleniyor Evolution X’i ben denemedim. AfterLifeOS’un bir önceki sürümünde LDAC kodek...
  13. S

Madalya 🎉 Gelenek Bozulmuyor: 23 Nisan Özel Forum Madalyanızı Alın!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız kutlu olsun. Çocukların daha iyi bir gelecekte yaşaması dileğiyle
  14. S

Soru DNS'Lerde sorun mu var?

Evet normalde VPN ve DNS dolaylı olarak yasak ama bazıları sağlayıcılar uyguluyor bazıları uygulamıyor
Üst Alt