slymnguner kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru POCO X6 Pro EU ROM Nasıl Yüklenir?

İyi forumlar arkadaşlar, Evolution X için cihazımız artık resmi olarak destek listesine eklenmiştir. Denemek / indirmek isteyenler için link: https://evolution-x.org/devices/duchamp
  2. S

Diğer 5G ye geçtik de ne oldu?

Elinize sağlık hocam biz toplum olarak olguların değil algılarlar önemli olduğu için gerçeğin ne olduğunun bi önemi yok maalesef
  3. S

HyperOS Poco X6 Pro Hyperos 3.0 ne zaman gelecek

HyperOS 3 sadece Çin ve EEA sürümlerinde mevcut, bootloader açık ise eea ya fastboot ile geçiş yapabilirsiniz.
  4. S

İpucu APatch ve KernelSU kurulumu

Hocam, yamasız init_boot yükleyince sorununuzun çözülmesi gerekir. Ancak bazı banka uygulamaları basit integrity (bütünlük) kontrolü ile çalışmıyor sanırım. Ben KernelSU ile banka uygulamalarını kullandım ve herhangi bir sorun yaşamadım; muhtemelen kullandığınız modüllerden dolayı bir sıkıntı...
  5. S

insallah sonunuz halolmutur hocam cok sık gıremıyorum bi aksılık olursa yazın yınede
  6. S

hocam kendiniz hazırlamanız gerekıyor hercıhaz ıcın ozel yapılmak zorunda video ve yazıyı takıp ederek yapın gerkırse alt yazı ıle ızleyın turkce video bulamadım malesef
  7. S

Buradan APK dosyasını indirip kurun: İşe başlamadan önce fikir olsun diye şu videoya bakabilirsiniz: Not: Videoda Platform Tools kullanılmış, biz burada Minimal ADB kullanıyoruz, ona göre ilerleyin. Kurulum Cihazınızda hangi ROM kuruluysa (stock ya da custom), o ROM’u indirin. Genelde .zip...
  8. S

Soru Bu ekran süresi normalmi

Yeni cihaz için normal hocam
  9. S

Soru Bu ekran süresi normalmi

Normal hocam yeni cihaz birkaç kez batarya tam dolup boşandıktan sonra tam kapasiteye ulaşır ve cihaz kendini optomize etmesi de birkaç gun sürer mümkünse ilk birkaç sar düşük amperli şarj cihazı ile şarj edinki tam kapasiteye ulassin
  10. S

Çözüldü KernelSU nasıl yüklenir ?

Boot image değil init_boot yamalı fasboot üzerinden yamalı dosyayı atacaksınız fastboot flash init_boot (yamalı dosya) seklinde sorun çözülmüş ama yinede yazayım dedim
  11. S

Soru Çin cihazda BL nasıl açılır?

Cin cihazları bildiğim kadarı ile acilamiyor servet kayıtlı cihazlarda ROM yüklemede sorun olmuyor ama siz yine yaptirdiginiz yere bi sorun
  12. S

Yardım Eu Rom Sorunları ve Rom Tavsiyesi

Şarj için en geç güncelleme alan bölge ROM kullanmalısınız hangisi en geç alıyorsa genelde en düzgün çalışan ROM odur xiaomi için bence tecrübelerin bu yönde birde telefon hangi android sürümü ile çıktı ise mesela hos 1 cikti hos 1 in en son sürümünü ve en geç hangi bölgede almış ise onu...
  13. S

Soru POCO X6 Pro EU ROM Nasıl Yüklenir?

Hayır gaps kurarsaniz kullanabiliyorsunuz ben gaps kullanmiyorum google servisleri yok hem batarya hem de gizlilik için ben bu şekilde kullanıyorum herkesin kendine gore öncelikleri var ayrıca daha fazla şeylerde kurulu ama konu uzamasin microg yerine gaps kurarsaniz herşey çelişiyor microg ile...
  14. S

Yardım Reklam virüsü sorunu

ayarlardan ozel dns olarak dns.adguard.com ekleyerek cozebilirsınız buyuk ihtimalle yukledıgınız bır uygulama bunu yapıyor son yukledıgınız uygulamalara bakın
  15. S

Mod Kitsune Magisk Root Algılayan Uygulamalar İçin

Ben oyun oynamiyorum ama flac müzik dinleyen biriyim magisk ile root yapınca ses kesilmeler oluyor sürekli root olmadan dinleyince sorun yok kernel su ile root yapınca da sorun olmuyor öte yandan uygulamalar magisk yada magisten fork secenekler ile root yapinca ses kesilmeler duzelmedi
Üst Alt