slymnguner kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru POCO X6 Pro EU ROM Nasıl Yüklenir?

Malesef cihaz Media tek islecili olduğu için rom yapmak mahaliyetli eu ekibi çözüm olarak bağış yapanlara rom gönderiyor patreon uzerinden bağış yaparsanız gmailinize link geliyor diğer paylaşılan romlar ne şekilde temin edildi bilmiyorum bu en sağlıklı yöntem maddi durumu olanlar için bağış...
  2. S

Yardım Kamera uygulaması sürüm düşürme

root varsa app manager ıle kaldırıp eskı surumu yukleyebılırsınız yada adb uzerındende kaldırılabılıyor adb daha kolay forumda vardı rehber
  3. S

Yardım Kamera uygulaması sürüm düşürme

Bildiğim kadarı ile maalesef rootsuz mümkün değil
  4. S

Rom POCO X6 Pro Bootloader açılmıyor

Arama uygulaması ve msj Xiaomi ses kaydı var bildirim gitmiyor Endonezya'da msj uygulamasi artık Google
  5. S

İyi günler eu 1.0.15 bağış yaparak almıştım ben hoşuma gitmedi animayonlarda takilmalar ve bazı buglar vardi duzeltilermi bilmiyorum şarj konusunda sikintili bir rom bilginize iyi gunler
  6. S

HyperOS Poco X6 Pro Hindistan OS1.0.8.0.UNLINXM İndirme Bağlantısı

Pil sorunu olan arkadaşlar Taiwan 1.0.2 öneriyorum denedigim romlarida yazayim golobal 1.0.2 1.0.12 Endonezya 1.0.8 artık msj uygulamsi Google China 1.0.15 xiaomi.eu ücretli olarak aldım 1.0.15 bu romları en az birer hafta denedim ve Taiwan 1.0.2 en iyisi akıcılık ısınma ve şarj kosnusunda...
  7. S

Rom POCO X6 Pro Bootloader açılmıyor

Endonozya değilde Taiwan rom yüklemenizi tafsiye ederim Endonezya rom da Google uygulamaları var mesajlaşma galiba Google idi rehber hala Xiaomi ben yükledim şuan Taiwan romdayim 1.0.2 tek sorun ilk anda arama uygulamasinda rakamların altında taice semboller var ama kapatılabilir yüklerseniz...
  8. S

Ana Başlık POCO X3 NFC - Genel Bilgiler - Teknik Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Şuan o cihazı kullanmıyorum cihaz annemde kardeşim en kısa zamanda bu kaç foto koyarım deneyip 1740245418 En iyi resim a11golobal romnların birisinde almıştım 2021 temmuz aylarında ama telefon çok rahat çalışmadığı için kaldırmıştır bilginiz olsun 1740245818
  9. S

Şarj sıkıntısı çeken arkadaslar 20 yakın stock rom dönedim ve Taiwan row şarj ve satabilite animasyon olarak en iyisi bundan önce başka konularda msj yazmıştım ve denedigim romları tek tek yazmıştım ve golobal 1.0.2 onermistim ama Taiwan 1.0.2 global den daha iyi bilginize sevgili forum arkadaslarim
  10. S

Soru Poco X6 5G için GCam Önerisi

Deneyerek bulmalısınız bu telefonu kullananlar genelde bu rom ve root işlerinden bıkmış insanlar kullanıyor genelde 1730739480 Google Camera Ports Download. Bu linte gelistiricilerin geliştirdiği gcam portları bulunmakta önerim bsg olanları denemelisiniz
  11. S

Ben 1.0.15 versiyonunu denemiştim animasyonlar glabalden daha kotu idi
  12. S

Soru POCO X6 Pro İçin Hangi ROM (EU'mu Elite'mi China'mı?)

Değerli bilgileriniz için teşekürler
  13. S

Soru POCO X6 Pro İçin Hangi ROM (EU'mu Elite'mi China'mı?)

Süre dolduğunda PC unlock programını indir o şekilde açılıyor
  14. S

Gözünüz aydin hocam inşallah beklentilerinizi karsilamistir
Üst Alt