Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaomi ekibine sordum rom kurmadan once hangi romda olmaliyim yada bir islem yapmam gerkiyormu dedim hayir hiçbir şey yapmadan romu kurabilecegimi soylediler onlarin cavabi benim tecrübelerimi daha onceki mesajlarda yazmıştım karara size kalmis
1755656417
Rom yeni kurunca aninasyonlarda hadif...
Şükür, stock ROM’dan kurtuldum. Denemediğim stock ROM kalmadı. Bu cihaz çöp olana kadar EU 1.0.18’de kalırım galiba. Siz de inşallah memnun kalırsınız. İyi günler dilerim."
Pek acik olmamis yadiklarimi okudum major guncelleme yapmamak gerek minor guncellemelerin hepsini de yapmak gerek yani a14 romun en son en guncel yapisini kurmak gerek
Benim genel tafsiyem hangi cihaz olursa olsun android sürümü yükselmeden yani bizim cihaz icin a14 en son eu yada stock rom genelde en sorunsuzu oluyor her konuda bundan onceki cihazimdada oyle idi poco x3 nfc de iyi gunler dilerim
Sarj bende 8 saat civari gidiyor ama hersey kapali bende forumda bi konu vardi bunla alakali birde su aşağıdakiler devre dışı bende izinler ve ozel ozel izinlerin hepsi elle duzenledim
1755542948
Google sadece rehber senkronizasyonu var
Eu hyperos 1
https://pixeldrain.com/u/CULTAAcq
1755541696
evet memnunum eu hperos 1 deyim su ustteki rom heyper os 2 iyi ama antutu cpu puanım 2 300000 den 220000 ındi oyuzden birde klavye acılırken gecikme ve titreme oluyor onun ıcın heyper os 1 dondum iki ısterseniz lin bırakıyorum telegramdan...
Ben rom ücret ödeyerek aldim ama bikac sayfa geride link mevcut benim önceki msjimda söylediğim sekilde kurulum yaparsaniz daha stabil oluyor eu kurulumu rom icindeki instal end format data bat dosyasini secerseniz temiz kurulum yapmis olursunuz iyi gunler dilerim
1755541181
Ozur dilerim msj...
EU ROM kurarken şu şekilde kurarsanız daha az ısınma oluyor:
EU sürümü ile aynı veya yapı olarak daha düşük bir stock ROM kurun.(ben stock china hyperos 1.0.18 uzerine xiaomi.eu 1.0.18 kurdum)
Telefon açılıp ilk kurulum ekranı geldiğinde hiçbir şey yapmadan telefonu kapatın.
EU ROM’u yükleyin...
Aosp android temel aldigi kaynak oluyor açılımı android open source project kısaca saf android oluyor Google olmayan android diyebiliriz
1752514195
Reddit'e paylaşılan unoffical rom linkini aldım ama nasıl kurulduğunu arastirmalisin nasıl kuruldugu hakkında bilgim yok linki incele işte link...
Bende eu rom hyper os 2 yükledim şarj konusunda daha iyi gibi beklemede neredeyse hiç şarj harcamıyor geceden sabaha yuzede 1 yada 2 oldu bende klavye açılışında gecikme var ve antutu cpu skorun 300.000 binlerden 230.000 indi performans yüzünden geri hyperos 1 e geri döndüm biraz rom şarj...