Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yanılmıyorsam 10 dolar ucret olarak degil patreon uzerinden bagıs yapanlara gdrive süreli link pylasıyorlar hocam yada telegram kanallarında bulabılırsınız ucretsız ama nekadar saglıklı olur bilemem
1766697568
hocam destek listesınde sızın cıhaz adını goremedım malesef
Magisk değilde root için kenel su next vaya sukisu ultra kullanabilirsiniz root uygulamalar tarafından anlaşılmıyor işinizi gorurmu bilmiyorum ama söylemek istedim
Hocam, çok tecrübeli değilim ama ADB ile Poco Launcher’ı kaldırırsanız bootloop olacaktır
BL kilidi açıksa, xiaomi.eu ROM’a geçmek en güvenilir ve en basit yöntem diye biliyorum.
Bildiğim kadarıyla root olmadan başlatıcıyı çalıştırmak mümkün değil.
Hesabi ekledim ayriyeten birşey yapmadım ve bende ücretli uygulamaların var sorun olmadı
1766418957
Ayarlar daki bu kısmı kullanmayı deneyin isterseniz
Hocam şöyle deneyin ROM dosyasını hicbir değişiklik yapmadan minimal ABD kurulu olduğu klasöre atin komutu yazın bir boşluk bırakın sonra doyayi surekle bırak ile minimal ABD komut penceresine bırakın ve bu şekilde deneyin şöyle
adb sideload (sürükle bırak)
1766388355
Hocam ya isim yanlış yada...
Hocom ROM soyasını dosyasını Minimal ADB klasörüne atın ve adını rom.zip olarak ayarlayın. Ardından adb sideload rom.zip komutuyla bu şekilde yüklemeniz gerekir.
Bl kilidi açık ise yukarıdaki video kurulum için yeterli sadece biraz tecrube gerekli imei işlem görmüş cihaz için durumunu repair yapan kişi bilir eğer cihaz Türkiye yada global ise bl acilmasi ile imei silinmez
Bl nasıl açılacağı ile ilgili forumda anlatım mevcut
Evet stock romdan daha stabil diyebilirim hem de çok temiz bir ROM oyun konusunda bir şey diyemem oynadigim tek oyun clash of clans bende bi kaç aydır sorunsuz kullanıyorum benim gibi yalın ve temiz ROM arayan arkadaşlar gönül rahatlığı ile kullanabilirler
Hocam, ROM hibrit değil; recovery üzerinden kurulabiliyor. TWRP kurulabilir ama uygun TWRP olması gerekiyor galiba. Ben ROM’un içinden çıkardığım recovery ile yükledim. Bugün zaman bulabilirsem ufak bir video çekip buraya atarım. İyi günler dilerim
1765569368
Video hazırladım, inşallah işinize...
Hangi ROM hangi surumdesini hocam benim tafsiyem bl kilidi açık ise a14 ROM en son yapi numaralı sürümü kurup kullanmanız ve güncellemelerini kapatmanızı tavsiye derim bl kilidi kapali ise tek car wipe data yani fabrika ayarlarına dönmek
Appmanager kesin kullanımı gösteriyor ama şarj döngüsünde sifirlanmiyor maalesef iste
Yeni ROM kurdum o yüzden boyle istatistikler ayar felan baya uğraştırdı