Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayır hocam kafa karısikligi normal kernel sürümü ile ROM bağımsız şeyler şuan hyperos3 bile kullanansan kernel a14 bu kernel ondan daha güncel özellikler barındırıyor stock ve kostüm romlarin hepsinde çalışıyor
yukarıda msj hata var eger cihaz note 9 pro ise
iste xda daki romlar
https://xdaforums.com/f/redmi-note-9s-note-9-pro-indian-model-roms-ke.10215/
telegram kullanıyors iseniz kanal
hocam miatoll diye aratırsanız daha cok rom ulasırsınız kısabır arastıma yaptım
Miatoll, Xiaomi’nin aynı donanım...
Hocam dijital denge ile güvenlik arasındaki ölçümde bir fark olması mümkün değil maalesef. Dijital Denge ekranınız ne kadar açık kalmış, onu gösteriyor. Yeni güvenlik yazılımında ekran ölçümünü kapattılar çünkü insanlar bakıp kıyaslama yapmasın diye.
Hocam cihazınız Redmi Note 9 Pro değil mi...
Şarj Sorunu Yaşayanlar İçin ROM'dan Bağımsız Çözüm Önerisi
Arkadaşlar, özellikle HyperOS tabanlı ROM'larda veya özel ROM'larda şarj sorunu ( pilin çabuk bitmesi, derin uykuya geçememe) yaşayanlar için ROM'dan bağımsız, kernel ve tweak odaklı bir çözüm yöntemi paylaşıyorum.
Adım 1 Fastboot...
Hayır hocam, LineageOS üzerinde özelleştirme yaptım ama hangi ROM’da olduğunuzun bir önemi yok. Bu cihaz özelinde device tree’yi sadece Rio düzenlediği için tüm ROM’ların temeli aynı; sadece küçük özelleştirme farklılıkları var.
Stock ROM’a göre hem daha serin hem de daha iyi. Eğer ekran süremi merak ediyorsanız, yaklaşık 10–12 saat civarı alıyorum; ama bende bazı özel durumlar var. GApps yok, custom kernel kullanıyorum ve App Manager ile tüm uygulamalara elle müdahale yaptım. Ayrıca bu temiz sayılabilecek ROM’da bile...
Her zaman iyi haberlerle gelmeye çalışırdım ama bu sefer maalesef üzücü bir gelişmeyi paylaşmam gerekiyor.
Ne oldu?
Poco X6 Pro (duchamp) için şimdiye kadar en kararlı ve en kaliteli ROM'ları üreten ana geliştirici @rio004, cihazı resmen EOL (End of Life) ilan etti ve aktif geliştirmeyi...
Cihaz Mediatek olduğu için maalesef tüm ROM’larda bazı hatalar bulunuyor. En az sorunlu olan LineageOS,
Bunun dışında Evolution X, AfterLifeOS ve AxionOS gibi ROM’lar mevcut. Bu ROM’lar resmî olarak destekleniyor
Evolution X’i ben denemedim. AfterLifeOS’un bir önceki sürümünde LDAC kodek...