Anasayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Alışveriş
MIUI ROM
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Araçlar
Mi Flash Tools
TeamWin - TWRP
Mi Unlock Tool
SP Flash Tool
Qualcomm Drivers
ADB Installer
Minimal ADB & Fastboot
Qfil Tools
QPST Flash Tool
DloaderR Tool
Telefon Kod Adları
Google Kamera
S.S.S.
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Google arama
Google, forumda verilen arama sorgusu ile ilgili her şeyi bulacaktır: ileti dizileri, kullanıcılar, profil gönderileri vb.
Şu anki ziyaretçiler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Kullanıcılar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
slymnguner 'in en son etkinliği
S
slymnguner
,
Rom
AxionOS 2.2 – Saf Android A16
başlıklı konuya cevap yazdı.
fastboot flash init_boot_ab init_boot.img bu sekilde olmalı ustekı yanlıs yazmıısm
12 Aralık 2025
S
slymnguner
,
Rom
AxionOS 2.2 – Saf Android A16
Hocam, ROM hibrit değil; recovery üzerinden kurulabiliyor. TWRP kurulabilir ama uygun TWRP olması gerekiyor galiba. Ben ROM’un içinden...
12 Aralık 2025
S
slymnguner
,
Soru
POCO X6 Pro EU ROM Nasıl Yüklenir?
Oncelikle bl kiliniz acik olmali acik ise su sekilde yukleyebilirsiniz Minimal adb kurun ve twrp dosyasını minimal adb klasorune atin...
9 Aralık 2025
S
slymnguner
,
Yardım
Wifi Sorunu
Hangi ROM hangi surumdesini hocam benim tafsiyem bl kilidi açık ise a14 ROM en son yapi numaralı sürümü kurup kullanmanız ve...
5 Aralık 2025
S
slymnguner
Soru
POCO X6 Pro EU ROM Nasıl Yüklenir?
konusundaki
yarimpower mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
EU Hyper OS çıktı.Bir kaç mesaj üstte link paylaşımı var. Kontrol ederseniz görebilirsiniz.Rom'u indirdim ama kurmayı düşünmedim...
4 Aralık 2025
S
slymnguner
,
Rom
Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom
Appmanager kesin kullanımı gösteriyor ama şarj döngüsünde sifirlanmiyor maalesef iste Yeni ROM kurdum o yüzden boyle istatistikler ayar...
4 Aralık 2025
S
slymnguner
,
Servis Hizmeti
Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri
poco x6 pro hard brick hicbir tepki yok bilgisayarım da cihaz com 3 olarak gorunuyor sadece fastboot silme komutlarını kulladım ondan...
3 Aralık 2025
S
slymnguner
,
Rom
Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom
Buyur kardeşim, ama şunu belirteyim: 1 kere şarj edince istatistik sıfırlanmıyor; gece 12’de sıfırlanıyor, haberin olsun...
3 Aralık 2025
Kullanıcılar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt