slymnarif kullanıcısının son içeriği

1. S

Diğer Android 10 Bize Ne Kattı?

Evet arkadaşlar ben çok fazla değişen bir şey göremedim hatta hiç diyebilirim. Sizin gördüğünüz işimize yarayan neler var bu güncellemede?
  2. S

Sohbet Mui 11

o ekran fotonuzdan kaynaklı hocam duvar kağıdını hangi renk yaparsan o renk olur arama ekranı
  3. S

Diğer Mi8 Ailesi Miui 11 Güncelleme Sohbeti

bir yazılım ile kolayca yapılacak birşeyi bize vermemesi ilginç hocam yani şu şu şu bölgelerde var ama bunlarda yok olmamalı bence
  4. S

Tema Efsane Tema Geldi.. Pure Dark Türkçe

bende bi rez alayım ön saflardan
  5. S

Diğer Mi8 Ailesi Miui 11 Güncelleme Sohbeti

ben pro için olanını aldım ve kullanıyorum 1 senedir kardeşim kılıf tam oturuyor tek fark ses tuşları bizde birleşik onda ayrı ama kılıf takınca basma da bir sıkıntı olmuyor sorunsuz kullanıyorum yüz tanıma varken parmak izine ihtiyaç yok zaten
  6. S

Uygulama Telesekreter Uygulaması

evet öyle bir uyguşama biliyorum hatta sanırım türkcell in upcall uygulamasında haftalık 2 tl ye benim dediğim özellik de varmış ama ben ücretsizini arıyorum
  7. S

Uygulama Telesekreter Uygulaması

iyi forumlar herkese iphone kullanırken jailbreak atmıştım ve telesekreter uygulaması kullanıyordum telefonu rahatsız etme moduna alınca aramaları otomatik cevaplayıp yazdığım metni karşı tarafa okuyup onun msjını kaydediyordu ama android e geçtikten sonra öyle bir uygulama bulamadım bilen...
  8. S

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

miui 11 ile beraber android Q da gelecek mi acaba?
Üst Alt