Slyman1 kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Xiaomi yedeklerime Ulaşamıyorum

İçim rahatladı teşekkür ederim .
  2. S

Yardım Xiaomi yedeklerime Ulaşamıyorum

Merhabalar , dün telefonumu fabrika ayarlarına çekip herşeyi sildim . Şu an hiçbir şekilde Xiaomi yedeğime ulaşamıyorum . Telefondan mıdır diyip PC'den de girdim ama notlarıma ve diğer yedeklerime ulaşmak mümkün değil. Hesap bazlı bir sorun mu yaşıyorum yoksa Xiaomi serverları mı gümledi ...
  3. S

Yardım Xiaomi Arama ve Mesaj Uygulamasının mevcut olduğu yeni model Telefon Aranıyorrr!

Sanırım süre sınırı mı oluyor ? Mi9T Pro olan cihazda bu işlemi yaptım . Ama herhangi bir süre sınırı olmadan BL kilidi açıldı . Peki bunun için nasıl bir yol izlemem gerekiyor ? Note12 Pro 5G Özellik olarak istediğimiz kriterleri karşılıyor. Düşünebiliriz. Ya da 13 14 serisi de olabilir ...
  4. S

Yardım Xiaomi Arama ve Mesaj Uygulamasının mevcut olduğu yeni model Telefon Aranıyorrr!

Cevabınız ve ilgiliz için teşekkür ederim. Masraf olarak 15-20 K bandında global Y.içi cihaz düşünülüyor. Yetkili hesap olmadan benim Fastboot rom olarak yükleyebileceğim bir cihaz arıyorum açıkcası .
  5. S

Merhabalar, IT işini yaptığımız bir şirket tarafından bizden Xiaomi Arama ve Mesaj uygulamasının mevcut olduğu telefon istendi ve toplu olarak alınacak . Amaç arama kayıtlarını tutmak elbette. Şirket mevcut olarak Mi 9T kullanıyor ve onda mevcut . Güncel modellerde artık google arama ve...
  6. S

Soru 12.5 Sonrası Şebeke Problemi ve V12 ye dönme ile ilgili

Teşekkür ederim bilgiler için. Unlock yaptım ve oldu sanırım . Şimdiki sorum ise recovery olanı mı yoksa fastboot olanı mı indirmeliyim ? Ve MiFlash ile yüklemeden önce başka bir işlem yapmam gerekir mi ? 1629448183 Pardon şimdi gördüm rehber koymussunuz. Çok teşekkür ederim :)
  7. S

Peki unlocktan sonra nasıl bir yol izlemeliyim ? brick olmasını istemiyorum bulundugum yerde pek eli yüzü telefoncu tanıdık yok.
  8. S

Merhabalar, Redmi Note 7 Global cihazım var. 12.5 yükledikten sonra saçma sapan şebeke problemleri çekmeye başladım . Örnek olarak mobil verideyken ekran kilitliyorum geri açtığımda yaklaşık 5-6 dk internet gelmiyor . İnternet simgem var. Geldikten sonra ekran kilitleyince ve açınca yine...
Üst Alt