slycuk kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Bootloader Kilidi Kapatma Hakkında

Merhaba Arkadaşlar Uzun zaman önce bootloader Kilidini açtım ve Stock Rom Endonezya romunu xiaomi 12 lite telefonuma kurdum.Şimdi Kilidi kapatmak istiyorum Bunun için mi flashla tekrardan clean all seçeneğini kurmam mı gerekir ki bu işlemi yapmadan kurabileceğim program ya da yazılım varsa daha...
  2. S

Tavsiye xiaomi 12 lite ultra ince kılıf arıyorum....

Merhaba arkadaşlar xiaomi 12 lite için ultra ince kılıf arıyorum hiç bir yerde de yok özellikle eminönünde falan baktım yokk nereden alacağımı bilen arkadaş varsa yazabilirmi:) birtane aldım oda ince değil kalın
  3. S

Soru Xiaomi 12 Lite Endonezya rom kurma

Merhaba Arkadaşlar Telefon xiaomi 12 lite global sürümüm 13.0.5 garantili cihaz Global versiyonda hiçe bir şey yok birde saçma sapan google arama ve sms uygulması mevcut ki hiç alışamadım. Önceki telefonum mi8 de efsane ancak bu hayal kırıklığı oldu biraz uygulamalardan dolayı... Soruma...
  4. S

Haber MIUI 14 Xiaomi 12 Lite Global Sürüm için Yayınlandı.

MIUI 14 14.0.3.0 TLIMIXM Global Kararlı Sürüm Şu saat itibari ile yayınlanmıştır.
  5. S

Yardım Mi8 Batarya Yiyen Diğer uygulama

Merhaba Sürüm miui 11.0.4 Telefon Mi8 128 gb global version Pil durumunu hangi uygulamalar kontrol ettiğimde resimdeki gibi diğer uygulamalar kısmında %20 gibi dolayda şarjımı yiyor nedir bu bilen varmı yardımcı olabilirmisiniz sil dediğim de silmiyor hiç bir tepkime yapmıyor
  6. S

Ana Başlık Airdots Dolandırıcılığı

benimkinde de redmide yazmıyor bu damı sahte acaba
  7. S

MIUI 11 Mi 8 Global Kararlı V11.0.6.0 PEAMIXM İndirme Bağlantıları

Tester değilim an itibari ile güncelleme gelmiştir. Hayırlı olsun
  8. S

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

testere kayıtlımıydınız
  9. S

MIUI 11 Mi 8 Global Kararlı V11.0.6.0 PEAMIXM İndirme Bağlantıları

Güncelleme geri mi çekildi yoksa hala gelmedimi bide Türkiye için neden hala yüz tanıma servisini aktif etmezler ki saçma olmuş ilgisiz kalınmış
  10. S

Diğer Mi8 Ailesi Miui 11 Güncelleme Sohbeti

mi8 için bugün verilen cevap daha test aşamasında en yakın zamanda verilecektir.
  11. S

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

şimdi gelen mesaj hala güncellemeyi test ediyorlarmış yakın zamanda gelecek diyor bugün bence mi8 ciler beklemeyin...
  12. S

MIUI 11 Light V11 Tema [ Oddity ]

Teşekkürler Hocam
  13. S

MIUI 11 Light V11 Tema [ Oddity ]

Hocam temadaki linki verebilirmisniz dışarıdan kuramıyoruz
  14. S

Yardım Mi band 4 Güncelleme

yok uygulama güncellemesi zaten playstoreden geliyor yazılım güncellemesi ordan yapılıyor
Üst Alt