slycuk kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Bootloader Kilidi Kapatma Hakkında

cevap verecek yokmu🥴
  2. S

Yardım Bootloader Kilidi Kapatma Hakkında

Merhaba Arkadaşlar Uzun zaman önce bootloader Kilidini açtım ve Stock Rom Endonezya romunu xiaomi 12 lite telefonuma kurdum.Şimdi Kilidi kapatmak istiyorum Bunun için mi flashla tekrardan clean all seçeneğini kurmam mı gerekir ki bu işlemi yapmadan kurabileceğim program ya da yazılım varsa daha...
  3. S

Tavsiye xiaomi 12 lite ultra ince kılıf arıyorum....

Hocam teşekkürler.... Bakacağım
  4. S

yok hocam bulamadım aramadığım yer kalmadı açıkcası internetten de güvenemedim. Muıhtemelen bendeki kılıfla aynı
  5. S

Merhaba arkadaşlar xiaomi 12 lite için ultra ince kılıf arıyorum hiç bir yerde de yok özellikle eminönünde falan baktım yokk nereden alacağımı bilen arkadaş varsa yazabilirmi:) birtane aldım oda ince değil kalın
  6. S

Soru Super simgeler neden yok

Endonezya romda miui sms ve arama uygulaması varmı ???
  7. S

Soru MIUI 14 süper icon

tmm bu miui araması ve muhtemelen de smsi de vardır. peki google play sertifikasında problem varmıydı.
  8. S

Soru MIUI 14 süper icon

onu bilmiyorum sonuçta animasyon karakteri çin romuna ait eu romda cin romuna geliştiricilerin port etttiği rom. Ben endonezyayı merak ediyorum bana sadece miui arama ve sms olsun yeter google den iğreti geldi çok kötü sizin şu andaki kullanımda miui arama ve sms var mı_ google play sertifikası...
  9. S

Soru MIUI 14 süper icon

siz eu rom yüklemişsiniz...
  10. S

Soru Xiaomi 12 Lite Endonezya rom kurma

Çok teşekkürler hocam.. Fastbood romu Device: Xiaomi 12 Lite Indonesia Codename: taoyao Version: V13.0.4.0.SLIIDXM Branch: Stable Type: Fastboot Size: 6.2 GB Release Date: 2022-10-29 Package Name: taoyao_id_global_images_V13.0.4.0.SLIIDXM_20221029.0000.00_12.0_global_76a336bc80.tgz MD5...
  11. S

hocam bir şey daha soracağım bu romda turkçe dil ve google play var mı?
  12. S

Peki indo olan surun endonezya sürümümü birde kapatırsam oem kilidini sıkıntı olurmu
  13. S

Merhaba Arkadaşlar Telefon xiaomi 12 lite global sürümüm 13.0.5 garantili cihaz Global versiyonda hiçe bir şey yok birde saçma sapan google arama ve sms uygulması mevcut ki hiç alışamadım. Önceki telefonum mi8 de efsane ancak bu hayal kırıklığı oldu biraz uygulamalardan dolayı... Soruma...
  14. S

Soru Xiaomi 12 Lite Xiaomi.eu Rom

Merhaba dil konundaki hatalar düzeltildimi acaba? birde super icon ve widgetler varmı?
Üst Alt