Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar cihazım poco x4 gt android klasöründe değişiklik yapmama izin vermiyor verdiği hata ise (Bu klasörde android Erişim kısıtlaması bulunmaktadır) cihaz rootlu değil yardımcı olabilecek var mıdır
Merhabalar cihazım poco x4 gt pubg üzerinde kulaklıktayken oyun içerisinde mikrofonu açtığım zaman oyunun sesi kısılıyor sadece pubg için değil tüm her yerde böyle bunun çözümü nedir yardımcı olacak varsa çok sevinirim.
Merhabalar benim cihazım poco x4 gt ekranım 144hz pubg cod tarzı oyunlarda 90-120fps stabil oynatmasına rağmen clash royale gibi basit oyunlarda ekran 60hzde sabit kalıyor buda kasmaya yol açıyor bunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar cihazım poco x4 gt pubg mobile ve benzeri oyunlarda cihazım 42-44 (fansız) derecelerde olurken tiktokta vs. 48-50 derecelere kadar ulaşıyor neden dolayı olmuş olabilir çözüm verebilecek bilgisi olan birisi yazarsa sevinirim teşekkürler.
Merhaba cihazım poco x4 gt işlemcisi mediatek dimensity 8100 bootloader kilidinin açılması için bir süre beklemem gerekiyor mu 1 hafta falan yoksa hemen açılabilir mi bilgisi olan birisi yazarsa çok sevinirim
Merhabalar cihazım poco x4 gt bootloader kilidi açık root atmak istiyorum bilgisayar yok şuan elimde otg yardımıyla twrp yükleyecektim cihaza uygun orjinal twrpyi bulamadım boot yöntemi gibi birşey varmış onunla nasıl yaparım bilgisi olan cevap yazarsa sevinirim teşekkürler
Merhaba böyle bir konu açmıştım ancak cevap gelmediği için tekrar açmak durumundayım artık çok can sıkıcı olmaya başladı cihaz ısınınca ekran hz düşüyor bununla ilgili ne yapabilirim root yok ve bootloader açık değil pil ve performansı sıfırlamakta malesef işe yaramıyor.
Merhabalar cihazım poco x4 gt root atmak istiyorum ancak bootloader kilidi içinde bazı yerlerde %100 bilgisayar olması gerektiğini duydum bilgisayarsız yapmanın bir yolu var mı?
Merhabalar, cihazım POCO X4 GT cihazdan memnunum ancak bir sorun yaşıyorum cihaz 41-42 derecelere geldiğinde 144 hz olan ekran hz 60a düşüyor dolayısıyla oyun performansını da etkiliyor pil ve performansı sıfırlayınca düzeliyor ancak buda sorunlara yol açıyor bunu düzeltmenin bir yolu var mı...