slopelock kullanıcısının son içeriği

1. slopelock

Yardım Sanırım cihazımı kilitledim

Normalde jest ve mimiklerin olmadığı yazılı ortamlarda yazılanlar başkalarına kaba gibi gelebilir. Benim gayet normal yazdığım bir cümle okuyanın o anki ruh haline göre ters veya bağırır gibi gelebilir. Ama genel yazım kurallarına göre kalın yazmak önemini belirtmek, altını çizmek de vurgulamak...
  2. slopelock

Öyle bir kural olmasa da koyarsınız zaten, sonuçta forum yönetimimden değil misiniz? Bu forumda defalarca bu şekilde yazdım ama birine bağırmak için değil önemli yerleri veya cümleleri belirtmek için.
  3. slopelock

Hocam yaptım diyorum. Hiç kod falan da sormadı. Eğer sorunu çözemezsen ücretsiz destek verebilirim.
  4. slopelock

Hiç gerek yok! Ses Açma ve Güç tuşuyla açıp Connect with MiAssistant olarak bağladıktan sonra C:/ sürücüsünde XiaomiTool klasörün içindeki FastFlash uygulamasıyla istediğin romu yükleyebiliyorsun.
  5. slopelock

Aynı sorunu ben de yaşadım. Cihazı sökmene ve testpoint gibi şeylerle uğraşmana hiç gerek yok! XiaomiTool ile China Developer rom kurup, bootloader kilidini açarsın ve Global Stable romu yüklersin. Bu kadar basit...
  6. slopelock

Soru Xiaomi Mi Mix 2 Kamera Kalitesi

Hocam beta roma geçiş yaptım. Kamerada gece çekimleri acayip iyileştirme yapılmış. Örnek resim çekince atıcam ama öncekine göre bariz fark var :)
  7. slopelock

Rehber MIUI 9.5 Kararlı, 3.parti tema yükleme sorununun çözümü

İlk denediğim kendi yaptığım temada sadece arkaplan resimleri geldi. Sonra başka tema deneyim dedim oldu. Ama Temalar uygulamasında görünmüyor yani değiştirmek için yeniden bu uygulamayla tema yüklemek lazım gerek. Bir de belli bir süre sonra eski haline dönüyor herşey, tema falan kalmıyor :D
  8. slopelock

Rehber MIUI 9.5 Kararlı, 3.parti tema yükleme sorununun çözümü

Mi Mix 2 - 9.5.4.0 da denedim olmuyor. Sadece arkaplan resimleri yükleniyor :/
  9. slopelock

Güncelleme (MI 6) 9.5.3.0 (Kararlı) gecelik

Bu sorun ile herhangi bir siteye resim yüklemeyle aynı sorun. Dosyalara (dosya yöneticisine) erişimde hata var.
  10. slopelock

Rehber MIUI Theme Editor İle Üçüncü Parti Hatası Veren Temaları Yükleme

Aynı telefon ve aynı yazılım. Denedim fakat bende olmadı hocam :/
  11. slopelock

Soru mi 6 bırakıp mi mix 2 almaya değermi?

Walla YED1907 isimli arkadaşın aldığı yerden aldım. Belki gündüz parlaklığı bana düşük geliyor. Hava karardıktan sonra baya parlak, ben de kısıyorum. Bir de şöyle bir durum farkettim. Önceki aldığım cihazda yükseltilmiş kontrast deyince tepki vermiyordu, otomatik kontrast (normal) ile aynı...
  12. slopelock

Soru mi 6 bırakıp mi mix 2 almaya değermi?

Aynen hocam cihazla 2-3 gün geçirince bağlanıyorsunuz resmen. Elimden bırakamıom, kullanımı çok zevkli. Ekran parlaklığı biraz düşük ama renk canlılığı ve derinliği çok iyi. Ekran takıntım olmasına rağmen vazgeçemiyorum telefondan :) Telefonun pek kronik sorunu olmadığından forumlarda konusu az...
  13. slopelock

Soru Mi Mix 2'nin Mi 6 gibi Arka Kapağı Seramik Olmayan Modeli Var Mı?

Arkadaşlar herkesin bilgisi olsun diye yazıyorum. Telefonun iki versiyonu var. Birisi çerçeve dahil seramik, diğeri de çerçevesi alüminyum arka kapağı seramik.
  14. slopelock

Yardım Mi Mix 2 Ekran Parlaklığı

JDI olan daha mı parlak? Xiaomi'nin tek sevmediğim tarafı bir modelde iki farklı ekran kullanması. Sonra da böyle sıkıntılarla uğraştırıyor bizi. Bütün markalar bunu yapıyor ama 2 ekranı arasında bariz farklar olan bir tek Xiaomi var. Bak burada iki mi note 3'ün ekranlarını karşılaştırmışlar...
  15. slopelock

Soru Telefon Tavsiye

Kesinlikle Mi Mix 2 derim. Kullanmaktan zevk alacaksın elinden kolay kolay bırakmayacağın bir cihaz :) Yeni güncelleme ile gelen özelliklerle telefonu yeniden yaratmışlar...
Üst Alt