Slmtpl kullanıcısının son içeriği

1. S

Rom MIUI V14.0.1.0.SJKIDXM Fastboot update for POCO F2 Pro Indonesia

Merhabalar imei repair yapılmış bir poco f2 pro var 14 globale güncelleme yaptım çeşitli hatalar alıyorum .repair işlemi gitmeden miui 13 e yada başka bir miuı 14 e nasıl geçiş yapabilirim
  2. S

Yardım Mi router 4a giga version ürününde hız sorunu var bakınız lütfen ?

Normalde airties 5760 modem kullanıyordum keenetic dls modeme geçtim mi router cihazı 1mhbt altında internet vermeye başladı .router modeme kablosuz bağlı. modeme olan uzaklık farketmiyor 1 mgbt altında hız alıyorum .Elimde başka Xiaomi DVB4235GL Mi Wifi Pro var onu yeni modeme bağladım onda...
  3. S

Recovery Redmi K30 Pro- Twrp 3.4.2B-0623 Tek Tuş Yükleme Aracı

sanırım deneyen arkadaşlar hafızayı 0 mb gösteriyor yorumları yapmışlar o kısımda kafam karıştı
  4. S

Recovery Redmi K30 Pro- Twrp 3.4.2B-0623 Tek Tuş Yükleme Aracı

Merhabalar Cihazımda 12.5.1 kararlı (RJKMIXM) rom yüklü bootloader kilidini açtım imei tamir işlemi yapmak yada yaptırmak istiyorum istanbuldayım mümkün mü acaba .Son yorumlarda 12.5 de twrp yüklenemiyor gibi algıladım daha eski roma dönmek mümkün mü o şekilde işlem yapmak falan
  5. S

Soru poco f2 pro donup kapanıyor

ikici el olduğu için ben cihazı komple sıfırlanıp aldım benim aldığım cihazda da mi 8 ile aynı yöntemle yapılmış olamaz mı sizce?
  6. S

Yardım Bootloader kilidi açılmadan Sim süresinin dolaması

bootloader kilidini açmak için başvuru yapılmamış maalesef
  7. S

Uğraştırmak istemiyorum tam bildiğimden de değil ama bir arkadaşımda mi 8 var imei tamirli güncellemelerini normal yollarla yaptığını ve imei ile ilgili bir sıkıntı yaşamadığını söyledi benimde normal yollarla güncelleyebileceğimi söyledi fikriniz nedir
  8. S

Yardım Bootloader kilidi açılmadan Sim süresinin dolaması

Merhabalar bootloader kiliti açılmadan cihazın s1 s2 süreleri doldu bu durumda bir cihazın bootloader kilidinin açılması mümkün mü .Bootloader açmak mümkğn değilse eğer IMEI tamiri mümkün mü ? teşekkürler şimdiden Cihaz mi 9
  9. S

evet imei repairli 12.0.4 yazılım güncellemesi uyarısı var yapsam bu şekilde düzelme durumu olabilir mi güncelleme ile imei repair bozulur mu?teşekkürler cevabınız için
  10. S

Merhabalar ikinci el olarak bir cihaz aldım (sim 2 ile ilgili uygulama yapılmış) MIUI 12.0.3 yüklü cihaz arada yeni yükleyip ilk defa açtığım uygulamalarda kendini kitleyip kapanıyor başka forumlarda baktım MIUI sürümü ile olabileceği yazılmış.Donanımdan olmasından dolayı ve ikinci el olarak...
Üst Alt