Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba işim gereği yurt dışına çok fazla çıkıyorum iphone kullanırken tarih ve saat bulunduğum ülkenin tarih ve saatini otomatik olarak yansıtırdı. Xiaomide manuel ayarlamadan bulunduğumuz ülkenin tarih ve saatine otomatik olarak geçiş mümkün mü ? Telefonu yurtdışında uçak modunda...
Herkese merhaba,
Mi 9 telefonumun ön kamerası ters çekim yapıyor. Kameranın ayarlar bölümünden "ayna ön kamera" sekmesini kapattım fakat yine fotoğrafı ters çekiyo,galeride ancak istediğim fotoyu ve açıyı doğru görüyorum. Buna bir çözüm getirebilen arkadaşımız varsa yardım edebilirmi? Teşekkürler
Herkese merhaba iphone 6 kullanıcısıyım çok zamandır araştırma yapıyorum xiaomi mi 9 almak istiyorum fakat 3300 Mah olması kafamı karıştırıyo aslına bakarsanız mi note 10 u bekledim fakat onunda işlemcisi snapdragon 730. Şimdi mi 10 birkaç aya gelecek deniyor işlemcisi sd 865 olacak. Telefonu...
Merhaba,
İşim gereği önümüzdeki hafta shanghai'a gidicem. iphone 6 telefonum var fakat iyice yavaşladı ve xiaomi mi 9 almayı düşünüyorum.Biraz fiyat araştırması yaptım ve mi9 8gb-128gb 'lik model mi store'da 3.000 yuan yani günümüz kuruyla 2.450 tl.Buna 1.500 tl de kayıt işlemi eklendiğinde...