slm.ycl02 kullanıcısının son içeriği

1. slm.ycl02

Çözüldü 2 adet Iphone'u tek seferde kaydetmek

Biliyorsunuz bugün resmigazetede yayınlanan bildiriye göre yurtdışı telefon kayıt harcı 6000 küsür liradan 20000 liraya çıkacak. Şimdi sorum şu 2 adet birebir aynı model aynı depolama 14 pro maxi tek harç ile kaydedebilir miyiz? E devlet kayıt bölümünde 3 adet imei soruyor bize, 2sine 1...
  2. slm.ycl02

Satıldı QCY HT05 Melobuds

Daha 1 günlük 3 kere taktım beklentilerimi karşılamadı mikrofonu bu nedenle satılıktır. Daha yedek uclari ve kabloyu açmadım bile sıfır paketinde. Aldığım fiyat ve akkacede min fiyat 550dir sıfırdan farkı kutusu açılmış olan ürüne 100tl indirim yapmış bulunmaktayım. Detaylar için yazabilirsiniz...
  3. slm.ycl02

Tavsiye Mi 11T/Pro mu Mi 12T mi alınır?

Yurtdışı fiyatları Mi 11T 6090TL Mi 11T Pro 8000 küsur TL Mi 12T 8000 küsur TL Mi 12T kamera olarak biraz daha iyi gibi duruyor bu fark için 4k 60fps 11t proyu eleyip 12t mi almalı? Arka kamera ters ışık: Ön kamera: Arka kamera 4k 30fps:Video linki:
  4. slm.ycl02

Sıcak Fırsat Amazon Prime'da Battlefield 5 Ücretsiz Oldu!

Amazon hesabınızda prime üyeliğini ilk ay ücretsiz olarak 30 günlük alabilirsiniz ve bu üyelikle Prime gaming sitesine girerek Battlefield 5'i ücretsiz alabilirsiniz. Buradan Amazon hesabınıza giriş yaparak prime üyeliği satın alıyorsunuz. Daha önce hiç almadıysanız ilk ay ücretsiz. Daha önce...
  5. slm.ycl02

Mod Aosp romlar için Mi Müzik uygulaması modülü

Aosp romlar için mi müzik kurabilmeye yarayan modüldür. Mi müzik kütüphanesini cihaza ekler ve mi müziğin kurulup çalışmasını sağlar. Google Play'de mi müzik görünmüyorsa Play Store'un verisini silip tekrar deneyin. İndirme linki: MIUI Libraries Magisk içerisinden kurun ve yeniden başlatın...
  6. slm.ycl02

Kernel Redmi Note 6 Pro - Strix Kernel v4.0 (MIUI-AOSP)

Benim gibi maksimum performans arayanlara, kasma/donma istemeyenlere Strix Kernel Kullandığım en performanslı kernel diyebilirim ekran overclockunu da destekliyor. Uzun süredir kullanmaktayım. Fazla söze gerek yok 10/10 kernel benim için. Batarya konusunda gayet tatmin edici. Pubg tarzı...
  7. slm.ycl02

Mod Note 6 Pro için Ekran Yenileme Hızı Değiştirme

Paylaştığım zipi açın kaç hz istiyorsanız twrpden flaşlayın. Kernelinizin destekliyor olması gerek. Bildiğim tek destekleyen kernel Strix 69hz üzeri desteklenmiyor. Eğerki 69hz yüklediğiniz halde dokunmatik çalışmazsa veya görüntü gelmezse sırasıyla 68hz-66hz deneyin eğer hiçbiri olmazsa 60hzyi...
  8. slm.ycl02

Tema MIUI 11 için MIUI 12 pil simgesi

Bu tema sadece MIUI 11'dekiler içindir MIUI 10'da denenmemiştir. Sadece pil simgesini değiştirir. 2 tane mtz dosyası var biri normal MIUI 12 pil simgesi, diğeri de MIUI 12 pil simgesi ama pil tasarrufunda renk değiştirmiyor aynı kalıyor :) Temalardan içeri aktar diyerek uygulayabilirsiniz. Eski...
  9. slm.ycl02

Sıcak Fırsat Youtube Premium 4 Ay Ücretsiz(Süre doldu)

Merhabalar forum ahalisi bildiğiniz üzere Youtube Premium 4 ay ücretsiz olarak sadece Samsung s20 serisi ve Z flip cihaza veriliyordu. Normal Samsung cihazlara 2 ay diğer markalara ise 1 ay ücretsiz veriliyordu. Şimdi biz 4 ay ücretsiz olarak kullanacağız ihtiyacımız olan tek şey bilgisayar...
  10. slm.ycl02

Soru Mi 9t Pro navigasyon çubuğu iz bıraktı

Öncelikle hayırlı akşamlar başlıkta görüldüğü üzere navigasyon çubuğu ekranda iz bıraktı. İps alırız iz kalır amoled alırız iz kalır. Kalitesiz panel kullanımından kaynaklı mı yoksa ekranların kaderi mi bu? Telefon yeni bu arada, ben amoledleri daha sağlam bilirdim bu konuda ama değilmiş...
  11. slm.ycl02

Çözüldü TV box birden bire kapanıyor

Merhabalar, yeni aldığım TV box bir anda kapanıyor ve mavi bir ekran çıkıyor. Kapatıp açıyorum düzeliyor. 1 2 saat sonra tekrar çat diye gidiyor. HDMI cec açık iken kapanınca televizyon da kapanıyor ama HDMI cec kapalıyken kendini kapatıyor mavi ekran veriyor. Sorunun çözümü var mı iade mı...
  12. slm.ycl02

MIUI 12 Redmi Note 6 Pro Eu Miui 12.0.1.0

Note 6 pro için Stabil Eu MIUI 12 yayınlanmış denemek isteyenler için; Rom linki: Eu MIUI 12.0.1.0 Alternatif link(direkt indirir) Kurulum: FORMAT /data partition (NEVER wipe System or Persist!)/ Format /data(Sistemi veya persisti silmeyin!) Copy our ROM to the internal storage/ Romu dahili...
  13. slm.ycl02

Soru Note 6 Pro için en stabil rom

Note 6 pro Stock 11.0.6.0 kullanıyorum berbat ötesi bir rom hiç stabil değil. Kafasına göre arkadaki uygulamayı kapatıyor ve kasıyor. En performanslı stock romu arıyorum deneyimleyen varsa bana söylerse çok makbule geçer. Eu rom son çare onun da en performaslısını önerebilirsiniz. Teşekkürler...
  14. slm.ycl02

Çözüldü Garanti konusunda yardımınıza ihtiyacım var

Merhaba değerli forum üyeleri öncelikle hayırlı akşamlar, Note 6 pro cihazına sahibim. Cihazımın -ghost screen hatası nedeniyle- ekranı değişti. 1-2ay sonra da ölü pixel sorunu oluştu. Garanti belgemde yazana göre ücretsiz onarımdan sonra tekrar arizalanirsa benim ücret iadesi gibi bir hakkım...
  15. slm.ycl02

Soru Ölü pixel denilen şey bu mu?

Ghost screenden dolayı değişen ekranda birkaç ay sonra ölü pixel hatası çıktı. Başta 1 taneydi gökyüzündeki yıldıza isim verir gibi kendisine isim verdim şimdi bir baktım 4 tane olmuş :D Gittikçe artar mı bu? 3 ay kaldı garantiye son zamanlarda suyunu çıkardı telefon İnşallah garanti bitince...
Üst Alt