slexiaa kullanıcısının son içeriği

1. slexiaa

Yardım Garantisiz Mi 10T ya da Mi 10T Pro

Arkadaşlar maksimum 5100 TL bütçem var ne yapmamı önerirsiniz? Başlıkta ki telefonları garantisiz olarak almayı düşündüm ama güvenilir bir yer bulamadım ayrıca IMEI atılıyor galiba onlara bu Custom Rom değişimlerinde bir sorun yaratır mı? Her seferin de IMEI atmak gerekir mi?
  2. slexiaa

Yardım Sistem Uygulaması Güncellenemiyor

EU Beta Android Q rom kullanıyorum, chromedan apkmirror resmi xiaomi apkları indirdim ancak bir önceki romda güncelleyebiliyorken bu romda hata veriyor resmi olmayan yerden güncellenemez diyor + dosya yönetisinden denedim orda da hata veriyor. Android P iken sorun yoktu neden böyle oldu ki?
  3. slexiaa

Soru Global Rom ile Rootlu Kullanmak

Öncelikle hayırlı akşamlar ve cumalar. Benim cihaza global rom atıp root ile devam etsem bunun ne gibi eksileri olur ben açıkcası eu beta ve eu stable romları beğenmedim, aosp tabanlı da sevmiyorum global benim açımdan en iyi rom gibi duruyor(başka tavsiyeler varsa yazabilirsiniz) bu sebeple...
  4. slexiaa

Sohbet Mi 9 lite Almayı düşünüyorum bilgisi olan ?

Değmez gibi duruyor ancak siz bilirsiniz çok bir beklentiniz olmasın.
  5. slexiaa

Sohbet Vefat

Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun hocam.
  6. slexiaa

Sohbet İzmir'den selam olsun

Hoş geldiniz, burayı yuvanız bilin. :)
  7. slexiaa

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

An itibari ile güncellemeyi indirdim bugün 2 gibi falan geldi cihazım mi8 lite 6/128 global sürüm aralık 2018 çıkışlı.
  8. slexiaa

Sohbet Facebook uygulaması play store'da gözüktüğü gibi değil?

Aa evet gerçekten de öyle ya acaba eski sürüm yada alternatif bir sürüm falan mı örnek fotoğrafta olabilir.
  9. slexiaa

Haber Standart başlatıcı ya güncelleme

Mi8 Lite cihazıma (Rootsuz ve global son sürümde.) da geldi bu güncelleme ben anlayamadım nelerin değiştiğini.
  10. slexiaa

Yardım Xiaomi Mi8 Lite Sabah Dondu Kapandı Açılmıyor Acil Yardım

Aynısı başıma geldi geçen gün fastboot rom kurulumu sonrası sorunum düzelmişti forumda konusu var bakabilirsin.
  11. slexiaa

Madalya 100'ler Kulübü Madalyaları

100 beğeniyi geçtim valla bende alayım bir tane
  12. slexiaa

Sohbet Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun..

İyi bayramlar miui türkiye ailesi 3 aylar bitti herkese hayırlı olsun ve tekrarını görmek nasip olsun.
  13. slexiaa

Ana Başlık K20 Pro Genel bilgiler & Teknik özellikler

Şu parlaklık artık en az 800 900 nit olmalı ya
  14. slexiaa

Yardım Power Tuşu Arızası

Ben bu şekilde çözdüm hocam başka bir sebebi yada çözümü var mı bilemiyorum vallahi
Üst Alt