Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar recovery modda sıfırlama imai siler mi imai atılmış yurt dışı cihaz daha sıfırladım gitti imai eğer siler kendim yukleyebilirmiyim imai öyle bir durum olursa yardım edecek var mı ?
Arkadaşlar selam aleyküm hayırlı ramazanlar benim cihazım redmi note 9 benim isteğim MIUI 12.5.3 den MIUI 11 sürümüne düşürmek istiyorum mi flash ile yapmaya kalktım telefon komple çöktü telefoncu 100 TL ye yaptı cihazda twrp yüklü değil yüklemek istedim onu da beceremedim bu işlerde acemiyim...
Merhaba arkadaşlar benim cihaz redmi note 9 yurtdışı arkadaşlar hangi bölgeyi seçersek bize artısı veya eksisi olur bir de bölgede çin yok neden yeni konu açtım ama acemiyim idare edin benim bölge şuan Türkiye'de sesinde biraz azalma var gibi geldi bana tecrübeli ve test eden arkadaşların...
Merhaba arkadaşlar dün cihazıma rom ve imai attırdım güncelleme yaparsam imail silinir mi fikri olan var mı acaba twrp yok cihaz da mı flash vs işine girmem daha önce kafama göre yapayım dedim cihaz komple gitti telefonu 100 TL ye yaptırdım bu yüzden korkuyorum artık birşey olacak diye imai...