Slayer4 kullanıcısının son içeriği

1. S

qualcomm tek kodla imei ucuyor

Söyledigim seyi eğer bootloader kilidi kapalıysa kesinlikle denemeyin. Eğer kodu denerseniz ve cihazınız patlarsa kesinilkle mesuliyet kabul etmem. Aşağıdaki kodu, boot kilidi kapalı ve root erisimi olmayan bir qualcomm xiaomi cihaza yazdığınızda, cihaz hicbir soru sormadan, derhal reboot ediyor...
  2. S

Soru ikinci defa kilit açmada mobil veri

Cihazın kilidini 1 kez açtıktan sonra eğer kilidi yeniden kapatırsak, cihazı ilk kez açan, aynı miui hesabıyla, yeniden kilit açmak istediğimizde, mobil veriye ihtiyacımız oluyor muydu? Mi kilit açma durumundan hesabı yeniden eklemeye gerek yok diye hatırlıyorum.. Cihazın boot kilidini ilk kez...
  3. S

Yardım redmi note 9s ekranda titreme

9s telefonumda, özellikle dark mode'da gri renk üzerinde özellikle farkedilen ve beyaz zemin üzerinde siyah yazılarda da olan bir titreme sorunu mevcut. Cihazı aldığım ilk günden beri bunu fark ediyorum. playstore'daki, Display Tester isimli programı kullanarak, mavi yeşil kırmızı düz renk...
  4. S

Soru splash logo

Eski Xiaomi cihazlarda örneğin Note 4x, Note 7 gibi falan, açılışta kilit açık simgesi olan ve unlocked yazan, boot splash'ı istediğimiz gibi değiştirebiliyorduk ve custom splash kullanabiliyorduk. Yani rom'un boot logosu değil de, açılışta ilk kez karsımıza çıkan, splash img değişebiliyordu...
  5. S

Yardım note 9s sebeke sorunu

Redmi Note 9S yurtdısı bir telefon aldım. Cihaz sıfır paketindeydi. Bu cihaza IMEI falan atılmadı 120 + 120 süresi var. Neyse ben hattımı taktım kullanmaya basladım. Cihaz boot kapalı. Herhangi bir islem yapılmadı. Hattım Turkcell. Fakat cihazda daha ilk günden gözüme çarpan bir sey oldu.. Cihaz...
  6. S

Soru boot kilidi başvurusu

Redmi Note 9s cihaz aldım boot kilidi açmak için başvuruda bulundum. Başvuru sim kart takılı ve şebeke varken yapıldı. başvuru sonuçlanana kadar cihaz kayıtsız oldugu icin görüşmeye kapatıldı ve sinyal alamaz hale geldi diyelim. Kilit açma başvurusu sinyal ve mobil internet varken, yapıldıgı...
  7. S

Yardım boot kilidi ve miui hesabı

Benim uzun zamandır merak ettiğim bir şey var. Mesela ikinci el xiaomi telefon aldık, sıfır halde, boot kilidini ilk kez açan MIUI hesabı bize verilmedi, biz boot'u kilitledik, ya da boot'u kilitli aldık ama önceden açılmıs kapatılmıs MIUI hesap yine yok bu boot kilidini kendi MIUI hesabımızla...
  8. S

Soru note 8 pro imei ve boot kilidi kapanırsa ne olur

Note 8 pro cihaza, malum islemi yaptıktan sonra, eğer cihaz global varyantsa, bu cihaza eng rom'dan sonra, global rom attıktan sonra, boot kilidini kapatırsam, cihazın bir daha unlock edilemeyecegi söyleniyor. ben tekrar unlock etmek istemiyorum. cihaz sonsuza kadar boot kilidi kapalı kalabilir...
Üst Alt